Avto
2953 ogledov

Znane slovenske cene za novo astro

Opel astra Žurnal24
Kot so lani novembra napovedal ob njenem prvem obisku v Sloveniji , so pri slovenskem uvozniku Opla še pred koncem zime začeli prodajati novo opel astro in to kar obe karoserijski različici hkrati: petvratno kombilimuzinsko astro in karavan astro sports tourer. To so cene.

Pravzaprav ju je za zdaj mogoče le naročiti, saj bodo prvi kupci etvratno kombilimuzinsko astro lahko prevzeli spomladi, na karavana pa bo treba še malce počakati.

Opel astra Na premieri Avto S skokom čeznjo pozdravili novo astro v Sloveniji

Opel astra | Avtor: Opel Opel

Glede na to, da o novi astri že precej vemo, saj je bila kombilimuzina predstavljena že julija, karavan pa ji je sledil v začetku decembra, na začetku razkrijmo podatek, ki zanima tiste, ki bi avto kupili, cene namreč.

Opel astra Nova astra Avto Povsem nova opel astra!

Osnovna opel astra z 80-kilovatnim 1.2-litrskim turbobencinskim menjalnikom in šeststopenjskim ročnim menjalnikom, za katero obljubljajo,  da bo že v osnovi dobro opremljena, bo ob upoštevanji ponujenih ugodnosti na voljo za najmanj 18.950 evrov (oziroma 21.490 evrov brez ugodnosti).  Za karavan bo treba ceni kombilimuzine odvisno od različice prišteti še dober tisočak do poldrugi tisočak.

Nova opel astra sports tourer | Avtor: Opel Opel

Astra bo sicer v obeh karoserijskih različicah na voljo tudi kot 132- ali 165-kilovatni priključni hibrid, za katerega bo treba odšteti vsaj 32.890 evrov, oziroma 31.245 evrov ob upoštevanju prodajnih ugodnosti.

Nova opel astra sports tourer Nova stra sports tourer Avto Opel razkril karavansko astro, ki prinaša uporabno novost

Poleg hibridnih sklopov, ki ju sestavljata elektromotor in 1,6-litrski turbobencinski štirivaljnik, ter že omenjenega 80-kilovatnega 1.2-litrskega turbobencinskega trivaljnika, bo astra na voljo še z 96-kilovatno različico trivaljnika in prav tako 96-kilovatnim 1,5-litrskim turbodizelskim trivaljnikom. Oba bosta na voljo v kombinaciji s šeststopenjskim ročnim ali osemstopenjskim  samodejnim menjalnikom.

Nova opel astra sports tourer | Avtor: Opel Opel

Ob tem le pe ponovimo, da je nova opel astra zasnovana na skupni modularni platformi EMP3 skupine Stellantis, ki si jo deli tudi z novim peugeotom 308. Ta ji je v primerjavi s predhodnico prinesla ne le nove oblike, s katerimi se je radikalno oddaljila od predhodnice, ampak tudi najsodobnejšo vozno, asistenčno in infozabavno tehniko.

Opel Corsa e Avto Promotorka enostavne e-vožnje

Med drugim je lahko opremljena tudi s pametnim  sistemom, ki v določenih pogojih n avtocesti omogoča deloma avtomatizirano vožnjo brez pomoči a pod nadzorom voznika.

Opel astra | Avtor: Opel Opel

Nova generacija peugeota 308 Novi 308 Avto Novi 308: Peugeot ubil več muh na en mah
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.