Avto
10864 ogledov

Znane so slovenske cene za ljubljenca med kupci suvov

VW tiguan Volkswagen
Uvoznik za vozila Volkswagen že sprejema naročila za novo, tretjo generacijo modela tiguan. Objavili so tudi cene.

Iz podjetja Porsche Slovenija so sporočili, da so začeli predprodajo nove generacije modela tiguan. Več o njem smo pisali TUKAJ.

Ob tem so zdaj sporočili tudi opreme, trenutno dostopne pogonske različice in cene. Za začetek bo na voljo z dvema različicama 1,5-litrskega bencinskega štirivaljnika in sicer bo imela šibkejša različica 96 kW (131 KM), močnejša pa 110 kW (150 KM). Tretja opcija bo dvolitrski dizel s 110 kW (150 KM) moči. Vsi tiguani imajo že serijski avtomatski menjalnik DSG. 

Tiguan sodi med deseterico najbolj priljubljenih novih avtov v Sloveniji, povprečno jih na leto na naše ceste zapelje okoli tisoč novih.

1/24
Volkswagen

Opremski nivoji so štirje, med standardno opremo so na primer 17-palčna platišča, ambientalna notranja in zunanja svetloba, brezžično zrcaljenje telefona, polsamodejna vožnja stopnje 2, vzvratna kamera, prednji in zadnji parkirni senzorji, polni LED, 12,9-palčni sredinski zaslon, radarski tempomat ... Opremo nato stopnjujejo različice 4ALL, elegance in športna R-line. 

VW tiguan | Avtor: Volkswagen Volkswagen

Cene za vstopnega bencinarja se začnejo pri 37.465 evrih, za močnejšega pa pri 38.204. Dizel se začne pri 41.047 evrih, R-line je ocenjen na 45.389 evrov. Uvoznik bo serijsko k deželni opremi za prve kupce dodal tudi HUD projekcijo merilnikov.

Uradni začetek prodaje novega tiguana na slovenskem trgu je marec. 

Kasneje se bodo ponudbi pridružile še močnejše bencinske opcije in priključni hibrid. Prihaja tudi štirikolesni pogon 4MOTION.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.