Slovenija
75 ogledov

1. maj na Rožniku, govornik Janković

Komentarjev 26
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • banja 13:14 02.maj 2014.

  Daj idejo in ne piši na računalnik.Zanimivo. Ljudje, ki počnejo natančno to, kar počnejo drugi ljudje, drugim ukazujejo in svetujejo, kaj naj počnejo. Naša država je zares država pokvarjenih ljudi.Zato pa lahko brez nevarnosti zanživljenje, jankovići in podobni ...prikaži več nesramno z govorancami žalijo ljudi, se gredo VELEIZDAJSTVO z zastavami države, ki jo je pobral hudič, in z zastavami teroristične organizacije, ki je vse obdobje Jugoslavije ustrahovala, zasledovala, nadzirala in pobijala svoje državljane.

 • banja 13:08 02.maj 2014.

  On ne soli pameti, on žali ljudi. Toda ljudje, ki so jim popolnoam pohabili možgane, ne razumejo žalitev. To so ljudje, ki nimajo več hrbtenice, dostojanstva in časti.

 • banja 11:30 02.maj 2014.

  Njegovo govorjenje na Rožniku je strahotna žalitev vseh Slovencev. Stožiški kompleks v javno-zasebnem partnerstvu in financiranju so gradili delavci, ki še danes niso poplačani. Janković je zahteval, da se dela končajo čimprej, zato so delavci delali po 12 ali 15 ...prikaži več ur dnevno v mrazu in na splošno v slabih vremenskih razmerah, slabo plačani in še danes neizplačani. Zaradi bankrota svoje zasebne firme je nekdo storil samomor, ker ga Grep ni izplačal.In vrli "zagovornik delavskih pravic" in po Kučanovo "človek z visokim socialnim čutom" se upa na Rožniku spregovoriti o 1. maju in delavskih pravicah! Tako strahotno ni ljudi žalil še nihče. V vsaki normalni državi bi takega človeka izžvižgali in ga pretepli. Nikoli več se ne bi upal nastopiti pred ljudmi, Janković pa nastopa vsako leto 1. maja.Hlapčevski narod, ki takemu perverznežu dovoli govoriti o delavskih pravicah; hlapčevski narod, ki ga celo voli na državnozborskih volitvah! Nobenega ne zasrbijo pesti, ustnice s

 • Žurnalček 17:09 01.maj 2014.

  Kaj lahko Cerar naredi za SLO . Uredi , da bodo sodišča delala hitreje . To je njegov foh. Kaj Šoltes lahko naredi za SLO - končno lahko izračuna dolg Slo. Kaj lahko Vilfan NAREDI ZA slo. Nič, razen še ...prikaži veče boljši prenosov košarke , to pa lahko vsi vse naredijo brez politike , ker Slo ne rabi POLITEKANTE ampak MENAGERJA , ki bo dal komando in gledal , kdo izvršuje in kdo ne, dane komande. Pri ZJ ni in ne pozna izgovorjev , ni bilo časa, manjka ali čakam še na eno potrdilo, čez sedem dni bo gotovo , da kdo ne pride točno v službo ali zamudi na sejo itd. ZJ pozna samo delo in še enkrat delo in ne sedenje v službi . Zato bo od mene rdečega zmeraj dobil glas . Bilo bi dobro oz. za same SLO kmete , da dobro premislijo , kdo jim hoče dobro , kajti Mercator je njihov RUBIKON ali bodo hlapci na svojem gruntu ali kleni kmetje !

 • baksus 15:48 01.maj 2014.

  Ha, ha, gospod pa tak.

 • baksus 15:47 01.maj 2014.

  Ja,kaj se še niste nagledali mladih in novih obrazov, Kresalova, Zalar, Virant, Bratuškova, Vilfan, Radičeva, ...., niso vsi, ki veliko klamfajo tudi garant, da bodo uspešni, nazadnje to dokazuje novi mariborski župan.

 • sweetdogs 15:32 01.maj 2014.

  Cerar, Klemenčič, Brecelj, Teršek.. imamo kar nekaj mladih, ki imajo jajca in si že več let zelo glasno opozarjajo na korupcijo in na razkroj naše države. Mislim, da si zaslužijo vsaj priložnost. Ne pa da se že 20 let voli ...prikaži več samo ali Janšo ali pa tistega, ki je takrat najmočnejši na levici. Za razliko od trenutnih skorumpirancev (levih in desnih), mi ti delujejo pošteno in načelno. Če ne bi bili, potem bi bili lepo tiho in ugajali eni opciji, da bi prišli do korita..

 • mirko 21:33 01.maj 2014.

  No, jaz se vozim z svojim avtom. Saj res da samo enkrat tedensko, ker imam 5 km ven iz Gradca najeto malo sobo za prenočevat. Ampak si morete zamislit, ta moj delodajalec, "GRDI, ZLOBEN" KAPITALIST, NEOLIBERALIST, mi plača potne stroške ...prikaži več tudi tiste za Slovenijo enkrat na teden.

 • sweetdogs 13:34 01.maj 2014.

  Skorumpiran turbokapitalist kot predstavnik levice.. burleska! Mimogrede pa še ruši 'svojo' vlado.. buahahaha

 • Žurnalček 16:57 01.maj 2014.

  Prid , da ji ti fašeš okol kepe. Pejd na avt. postajo v MB in tam poglej število avtobusov za Avstrijo vsako jutro!

 • baksus 13:50 01.maj 2014.

  Ja, ikonografija pa taka, me zanima če so peli tudi Hej brigade. Naj mi kdo pove, če pozna tipa s kapo, ki na zadnji sliki drži partijsko zastavo. Povsod, na vseh procesijah je zraven in izziva.

 • patron 13:24 01.maj 2014.

  lapa, lapa, lapa......prazne rječiiiii.....

 • banja 11:50 02.maj 2014.

  Malokrat zaidem na tale portal in zdajle ves zaprepaščen gledam, kaj je to. Sem v pravi državi? Me hočejo kvazi, neizobraženi novinarčki z upognjeno hrbtenico prepričati, da je Slovenija taka, kakor jo kažejo na Rožniku. To ni Slovenija, to je ...prikaži veče hlapčevanje Jugoslaviji (Srbiji), nekemu zločinskemu maršalu, jugoslovanskim zastavam in "partiji" ZKS.Zdaj razumem, zakaj dopustijo spervertiranemu primitivcu Jankoviću, da govori na Rožniku. Narod sploh ne razume, da je žaljen. Narod ne razume žalitev. Brezhrbtenični in neizobraženi novinarju pa narodu pomagajo vzdrževati žalitve primitivcev a la Janković.Tudi razumem, zakaj jih Janković ne faše. V normalni državi bi ga tako pretepli, da nikoli več ne bi prišel na Rožnik.

 • banja 11:36 02.maj 2014.

  PS ni stranka, zato nima volilcev. Ta "stranka" je bila ustanovljena na hitro, brez programa, samo za potrebe takratnih volitev. Stranke v normalnem svetu nastajajo drugače. Zato se ne usajaj, da ima ta stranka kakšne volilce.

 • Pepe1 10:10 02.maj 2014.

  Takega človeka kot je Jankovič ga je trba samo ignorirat,ker misli da mora biti vedno prvi in glavni a je od njega mnogo pametnejših zato ga zapustite in tudi Žgajnarjovo ik Komelovo ne več pripeljati v parlament Žgajnarjeva naj gre ...prikaži več k Jelenčiču kot je bila prej,kostranka ispade se pa seli v drugo stanko takim jaz nič ne verjamem in jih ne volim

 • mia 08:53 02.maj 2014.

  Govorci na takih praznovanjih bi morali biti delavci, brezposelni.......nikakor pa ne državniki, župani, menedžerji (katerih delavci nimajo za preživetje)......... A to bi bilo že hujskanje k vstaji.

 • sprehajalec 22:05 01.maj 2014.

  Žurnalćek, skoz ti na ć vleće na tastaturi. Dej popravi font.

 • mirko 21:46 01.maj 2014.

  Bodi malo bolj realen glede Jankovičeve meneđerske sposobnosti. Za Jankovića velja star pregovor: Lahko je z tujim kurcem (denarjem) po koprivah mahat. Naj ti kar v državnih bankah povedo, koliko kredita se ne bo vrnilo nazaj, ki so bili uporabljeni ...prikaži veči za investicije Ljubljanske občine. Firma ni država in uspešna državna politika niti približno ni ista kot politika uspešne firme. Firma nima 400.000 upokojencev, nima javnega sektorja in še marsičesa nima na svojih plečih.

 • Žurnalček 18:24 01.maj 2014.

  Bratovškova je dejala na Gorjancih : Včasih je treba tudi ločiti dobro od slabega . Prasica ti boš volilcem PS , večini SLO volilcem , rekla, da so volili za SLABO ! Marš tatica !

 • Žurnalček 17:14 01.maj 2014.

  Najprej se naući in poglej kaj je turbokapitalist. Točno pa je samo to, da sii ti turbo budala !

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.