sam poslušam ita muziko skoraj non stop od ianija morandija, tota cotugnia, albana in romine, giane naninni, zuchhera...še pa še in jo kar dobro poznam, pa všeč mi je, sem pa njo že pozabil!!! lep pozdrav....pa nikola je car
Kaj boš ti laju....,če so takoj po hrvaški neodvisnosti,po kao "operaciji nevihta" trije klošari na Ambroževem trgu vrteli po kasetarju od Pejakovića iste smo dušom pjesme mi svirali.
NOLEEEE !!! 23 🇷🇸 !!!!! "GIUNI RUSSO - ALGHERO".
kje si našel Giuni....pozabljeno pevko???
*ebi se.
ss pa nisem se mislil s teboj prerekati...če pa bi rad pa lahko tebe zhebem in to v tvojo primitivno kiblo
Ne vem kako sem jo najdel... .Poslušam ita.,pa pol youtube podobne sam predvaja.
sam poslušam ita muziko skoraj non stop od ianija morandija, tota cotugnia, albana in romine, giane naninni, zuchhera...še pa še in jo kar dobro poznam, pa všeč mi je, sem pa njo že pozabil!!! lep pozdrav....pa nikola je car
Men je Franco Battiato št.1.
Pa pol Radiorama,pa Alice,pa Ricchi e Poveri.... .
23/32 🇷🇸 ŽIVELAAAA SRBIJAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!
a si počen al kwa
SERBINNNAAATTTOOORRRR 23/32 🇷🇸.
počen si k srbi..🤣🤣🤣
Kaj boš ti laju....,če so takoj po hrvaški neodvisnosti,po kao "operaciji nevihta" trije klošari na Ambroževem trgu vrteli po kasetarju od Pejakovića iste smo dušom pjesme mi svirali.
SS666..ni ti pomoči jugovič nazaj od koder si se pritepel
Kaj pomoč...,*ebem im mamu.Ko se izlagao u junu 91?????? Ja Mario i Bajro !!!!!!!