Nujna ponudba posojila. Za plačilo računov potrebujete posojilo za odplačilo dolga? Danes prevzamete nadzor nad svojim dolgom? Ponudba za podaljšanje poslovnih posojil zdaj? Ali potrebujete posojilo za poplačilo računa? Potrebujete posojilo? Potrebujete osebno posojilo? Posojilo za širitev poslovanja? Začeti podjetje,… ...prikaži več, izobraževanje, konsolidacijo dolgov Posojilo za trdi denar Posojilo za kaj? Ponujamo posojilo po nizki obrestni meri 2% posojila brez preverjanja kredita, E-pošta: dakany.endre@gm
Če vam banka zavrne kredit zaradi vaše starosti ali finančnega položaja, lahko pridobite ponudbe za posojila od zasebnikov. Zaupajte moji ponudbi. Sem ugleden vlagatelj, ki vlaga v posojila z obrestno mero 3 % letno, ne glede na znesek. Na vsako… ...prikaži več prošnjo odgovorim v najkrajšem možnem času in si prizadevam, da vam ponudim najugodnejši kredit.
Za več informacij obiščite: josefharing817@gmail.com zdaj!
Če vam banka zavrne kredit zaradi vaše starosti ali finančnega položaja, lahko pridobite ponudbe za posojila od zasebnikov. Zaupajte moji ponudbi. Sem ugleden vlagatelj, ki vlaga v posojila z obrestno mero 3 % letno, ne glede na znesek. Na vsako… ...prikaži več prošnjo odgovorim v najkrajšem možnem času in si prizadevam, da vam ponudim najugodnejši kredit.
josefharing817@gmail.com
To je cilj Mesca. Če je kdo verjel, da je mesec hotu, da mladi pridejo do lastnega stanovanja, bo kmalu pristal na tleh, če že ni. V socializmu ni lastnine.
Tisti najranljivejši so si neko nujno potrebno dobrino lahko privoščili le tako, da so najeli kredit. Sedaj bodo imel 100€ več na mesec, kredita pa ne bodo mogli najeti. Če bodo potrebovali npr. nov avtomobil bomo morali varčevati. Nagradno vprašanje… ...prikaži več za levake- če daš na banko vsak mesec 100€, kdaj si boš lahko kupil nov avto vreden npr. 15.000€ ob tem, da je inflacija 10%, bančne obresti pa 0,01%. Je pa res, da boš imel samo, da ni Janša, pa svobodo, pa gledal boš lahko kako levaki plešejo.
Nujna ponudba posojila. Za plačilo računov potrebujete posojilo za odplačilo dolga? Danes prevzamete nadzor nad svojim dolgom? Ponudba za podaljšanje poslovnih posojil zdaj? Ali potrebujete posojilo za poplačilo računa? Potrebujete posojilo? Potrebujete osebno posojilo? Posojilo za širitev poslovanja? Začeti podjetje,… ...prikaži več, izobraževanje, konsolidacijo dolgov Posojilo za trdi denar Posojilo za kaj? Ponujamo posojilo po nizki obrestni meri 2% posojila brez preverjanja kredita, E-pošta: dakany.endre@gm
Ali potrebujete posojilo? zasebno posojilo? Poslovna posojila? če da, nam pišite na: dakany.endre@gmail.com
Če vam banka zavrne kredit zaradi vaše starosti ali finančnega položaja, lahko pridobite ponudbe za posojila od zasebnikov. Zaupajte moji ponudbi. Sem ugleden vlagatelj, ki vlaga v posojila z obrestno mero 3 % letno, ne glede na znesek. Na vsako… ...prikaži več prošnjo odgovorim v najkrajšem možnem času in si prizadevam, da vam ponudim najugodnejši kredit. Za več informacij obiščite: josefharing817@gmail.com zdaj!
Če vam banka zavrne kredit zaradi vaše starosti ali finančnega položaja, lahko pridobite ponudbe za posojila od zasebnikov. Zaupajte moji ponudbi. Sem ugleden vlagatelj, ki vlaga v posojila z obrestno mero 3 % letno, ne glede na znesek. Na vsako… ...prikaži več prošnjo odgovorim v najkrajšem možnem času in si prizadevam, da vam ponudim najugodnejši kredit. josefharing817@gmail.com
Potrebujete nujna posojila? Ponujamo 2000 evrov za 500.000.000 evrov. Za več informacij nas kontaktirajte: dakany.endre@gmail.com
Ponudba posojila. Potrebujete osebno ali poslovno posojilo? Kontaktirajte nas po e-pošti na: richardcosmos5@gmail.com
To je cilj Mesca. Če je kdo verjel, da je mesec hotu, da mladi pridejo do lastnega stanovanja, bo kmalu pristal na tleh, če že ni. V socializmu ni lastnine.
meščič pa ima lastnino in to celo 70 kvadratno stanovanje v LJ
Op op op op...vse je bilo narobe razumljeno....op op op op
Tisti najranljivejši so si neko nujno potrebno dobrino lahko privoščili le tako, da so najeli kredit. Sedaj bodo imel 100€ več na mesec, kredita pa ne bodo mogli najeti. Če bodo potrebovali npr. nov avtomobil bomo morali varčevati. Nagradno vprašanje… ...prikaži več za levake- če daš na banko vsak mesec 100€, kdaj si boš lahko kupil nov avto vreden npr. 15.000€ ob tem, da je inflacija 10%, bančne obresti pa 0,01%. Je pa res, da boš imel samo, da ni Janša, pa svobodo, pa gledal boš lahko kako levaki plešejo.
100€ x 150 = 15k€
Mogoče pa je še upanje zate #kmetek. Sedaj se pa še malce potrudi in upoštevaj še inflacijo ter bančne obresti.
oneh kaj pa, aktivisti ste inflacije, recesije in kreditev...v kleti izuzeti. Pišeš kot, bi bili svoja država v državi..
Kmet ni odgovoril na vprašanje.