Slovenija
59 ogledov

Cerar: Stavka policistov je sramota!

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • eosss 09:21 18.november 2015.

    Mah jst pa podpiram njihovo stavko... kr nej stavkajo, se bo vsaj videlo, da je popolnoma vseeno al delajo al ne, v učinku ni nobene razlike...

  • modrec 09:38 18.november 2015.

    Pajaja Popi mislim da so policaji tisti iz javnega sektorja ki nekaj delajo, problem je javni sektor v pisarnah po Ljubljani v kateri je nešteto agencij in "sektorjev" ki so sami sebi namen. Če se v centru LJ sprehodiš iz ...prikaži več enega konca do drugega lahko opaziš da ima ogromno stavb tablice kjer piše "agencija... republike Slovenije", "sektor....Slovenije" razni "zavod...."

  • maresem 10:16 18.november 2015.

    Polno rit imaš ti, zato serješ velike neumnosti.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:41 18.november 2015.

    Se strinjam da jim je treba posodobit opremo ampak tole:"poseben dodatek zaradi omejitve članstva v političnih strankah "Je pa totalna bedarija.

  • Papaja Popi 14:10 18.november 2015.

    Ponavljam ;Ponovno štrajkajo tisti, ki nič ne proizvajajo in imajo polno rit !!!!!!!

  • francek 18:51 18.november 2015.

    Veliko vas ga je volilo.

  • silni 20:26 18.november 2015.

    točno tako je! naj samo omenim da je vojska brez vseh dodatkov k plači že nekaj let!!! osnova plus potni stroški in to je to.nekateri enostavno nočejo videt resnice

  • ojla 23:42 18.november 2015.

    Policistov večjo plačo in boljše pogoje dela.Kako dolgo se bo še vlada izmikala???Sedaj ni pravi čas.Perlament na mejo, policiste na cesto, to je pravi štrajk.

  • Boris Odreitz 12:30 19.november 2015.

    točno talo tudi jaz se podpišem pod ta post Cmerar je ena nacadna kanta za smeti !

  • westal 05:32 19.november 2015.

    Sramota je, da policist v Sloveniji zasluži 800€ in to sramoto dela vlada. Sram naj jih bo oni nimajo pa nikoli dovolj.

  • Tone Mihelčič 09:04 19.november 2015.

    Popoln oma se strinjam z stavko pa naj bodo migranti na meji ali ne ! Cmerar ( Cerar ) je imel dovolj časa da bi to kar nujno rabijo uredil prej ne šele minuto pred 12 uro ! Kar njega ...prikaži veča in vlado naj opremijo z takšno opremo kot jo ima policija in v " varen " avto pa naj gredo v kontrolo prometa in na teren ...ter še na mejo med migrante ! Sramota za Slovenijo da imamo tako opreremljeno policijo

  • Willi Swocc 11:11 19.november 2015.

    Sramota je v tem, da ima navaden delavec brez šole višjo plačo kukr policaj, ki je izpostavljen vsem mogočim nevarnostim, to je sramota. Ne bojte se Cerarja, če ne boste vstrajali bo spet on zmagal, do kraja je treba....

  • ginko 20:49 18.november 2015.

    Sram me je kot državljana, da imam tako ne(vlado). Verjetno pa ni sram tistih, ki so volili lepe nove obraze servirane iz "mafije" seve katere. Ubogi narod, še ga ni izučilo na volitvah.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:04 19.november 2015.

    To sploh ni noben faktor biti v stranki al pa ne biti v stranki. Še vedno pooblaščaš tistega katermu glas daš da uveljavlja tvojo voljo. To da imaš pa neke osebne koristi od tega je pa že v štartu ...prikaži veču zgrešen. S takim dodatkom bi vsem dal sporočilo: Če nimate službene zahteve po nestrankarstvu, potem se hitro pridružite eni od strank sicer boste depriviligirani in ne boste imel ustrezen standard. Samo iz tega se potem rodi korupcija, iz tega se rodi sranje ki ga imamo v Sloveniji : sistemsko korupcijo. In zarad tega je država v razsulu. Zarad tistih ki to logiko s svojimi dejanji potrjujete in ji dajete prav.

  • Papaja Popi 08:43 18.november 2015.

    Ponovno štrajkajo tisti, ki nič ne proizvajajo in imajo polno rit !!!!!!!Kdaj bodo začeli štrajkati delavci v tovarnah, ki res nekaj proizvajajo, da se cela država pase pri njih ??????

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:04 19.november 2015.

    To sploh ni noben faktor biti v stranki al pa ne biti v stranki. Še vedno pooblaščaš tistega katermu glas daš da uveljavlja tvojo voljo. To da imaš pa neke osebne koristi od tega je pa že v štartu ...prikaži veču zgrešen. S takim dodatkom bi vsem dal sporočilo: Če nimate službene zahteve po nestrankarstvu, potem se hitro pridružite eni od strank sicer boste depriviligirani in ne boste imel ustrezen standard. Samo iz tega se potem rodi korupcija, iz tega se rodi sranje ki ga imamo v Sloveniji : sistemsko korupcijo. In zarad tega je država v razsulu. Zarad tistih ki to logiko s svojimi dejanji potrjujete in ji dajete prav.

  • Drago Bosnik 07:05 19.november 2015.

    POZDRAVLJENIVLADO POSLANCE IN VSE KI KROJIJO USODO DRŽAVE, JE POTREBNO DATI NA MINIMALNE PLAČE, KO BODO POKAZALI REZULTATE POTEM PA JIM POVIŠATI ZA KAK EVRO KOT SEDAJ DELAJO ONI Z NAMI IN PRIDNIMI DRŽAVLJANI SLOVENIJE, KI SI SAMO ŽELIMO ...prikaži več DELATI IN ZATO TUDI DOBITI POŠTENO PLAČILO. DOKLER PA SE BODO ONO BOHOTILI Z NAŠIM DENARJEM PA NAM NE KAŽE NIČ KAJ NA BOLJE.REŠITEV ZA SLOVENIJO PA JE ŠE EN REFERENDUM ČEPRAV NI POCENI AMPAK VPRAŠANJE SE MORA GLASITI TAKOLE.. PREDRAGI DRŽAVLJANI SLOVENIJE ALI STE ZATO DA VSI KI SO OD LETA 1990 DO DANAŠNJEGA DNE SEDELI BILO-KJE V POLITIKI NIMAJO NIKOLI VEČ KAJ TAM ISKATI. KO PA TA REFERENDUM ISPELJEMO PA NA ČELO DRŽAVE POSTAVIMO ŠTIRI GOSPODARSTVENIKE, KI PA DO SEDAJ NISO DELALI S SVOJIMI FIRMAMI ZA DRŽAVO PA BO HITRO BOLJE NAM VSEM. VSEM, KI PA NE MOREJO OD LETA 1990 DOKAZATI IZVOR PREMOŽENJA, PA TEGA PREPROSTO ODVZETI IN JIH KAZENSKO PREGANJATI!!!!!!!!

  • 123neutralen 09:21 19.november 2015.

    Cerar se je ustrašil,da ne bo imel varstva,ko bojo migranti pri njemu doma...

  • wingspan15 10:39 19.november 2015.

    g. Cerar, nedostojno je predvsem to, da ste postali lakaj lobijem vseh kalibrov, pa tudi, da se kriminalci in tatovi našega skupnega premoženja prosto sprehajajo naokoli. To je nedostojno. Od vas in vaše vlade pa je nedostojno, da so uslužbenci, ...prikaži več ki se vsakodnevno izpostavljajo in reskirajo svoja življenja za našo varnost, primorani v ta skrajni korak in da s plačo ne morejo preživeti. To je nedostojno, skrajno sprevrženo in nemoralno. Žal nas je veliko nasedlo vašim predvolilnim obljubam. Z vašo izjavo pa ste nam prvič pokazali vaš pravi obraz. Medtem ko imate denar za razno razne komisije, ki so sami sebi namen, ogromen državni aparat, morajo policisti, pa ne le oni, tukaj so tudi gasilci, medicinske sestre, vojaki, delati za drobiž. Sram vas je lahko.

  • principiumnovum 16:55 18.november 2015.

    Zakaj je totalna bedarija? Poglej! Reciva, da si ti en tipični eldeesarski (danes je to SMC) podjetnik, ki ne dela drugega, kot živi od poslov z državo. Torej, če si v pravi stranki lahko državi prodajaš bodečo žico v neomejenih ...prikaži več količinah po ceni, ki jo sam določiš... In tako je praktično na vseh področjih obrti (tišlerija, avtomehaniki, trgovci...). No, policaj pa skoraj ne more kandidirati niti na lokalnih volitvah v svet krajevne skupnosti. Za razliko od tebe, ki si lahko član najbolj neumne stranke na svetu, živiš o državnih poslov, čebuliš o tem koliko davkov plačaš državi in kako imajo medicinske sestre, gasilci, policisti, vojaki prevelike plače. Zakaj policisti ne bi smeli biti člani političnih strank? In, če jim je to prepovedano, zakaj jim ne bi pripadalo nadomestilo? Vsak narkoman, obsojenec (aktualni ali bivši pedofil), blefer takšen ali drugačen, župnik, celo otroci pa so lahko!? Ali imaš ti kaj zdrave pameti? Se kdaj vprašaš, komu koristi, da policisti ne smejo biti člani

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.