Slovenija
28139 ogledov

Uvajanje prisilnega cepljenja? Oglasil se je Janša

Komentarjev 83
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 09:27 27.december 2021.

    Obvezno cepljenje s temi cepivi je seveda neumnost, razen, če se uradno povozijo vse človekove pravice in se javno uvedejo Mengelejevske metode... Trenutna cepiva nimajo niti pogojnega uporabnega dovoljenja kot nam laže stroka.. Pogojno uporabno dovoljenje se pridobi po pozitivno ...prikaži več končanih kliničnih testih faze 3...Ti testi pa se bodo za Pfizerja recimo, končali maja leta 2023.....Torej gre le za grožnje ali pa bo hudo za oblastnike...

    • Janez_53 10:03 27.december 2021.

      Pa kaj blebetaš neumnosti! A si res takšen ekspert za cepiva?

    • sandi76 10:06 27.december 2021.

      Očitno je zgodovina tvoja šibka stran. Malo si preglej, katere nalezljive bolezni je v zgodovini odpravilo obvezno cepljenje, preden trosiš bedarije !

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 10:08 27.december 2021.

      Janez to so javno dosegljivi podatki, ki jih izdaja JAZMP (Javna agencija Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke)...Jih pa seveda nihče ne lepi na naslovnice v tej skorumpirani državi..

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 10:10 27.december 2021.

      Sandi....Seveda nimam nič proti obveznemu cepljenju s cepivi, ki imajo vsa dovoljenja in so uvrščena na cepilno listo...

    • Janez_53 11:06 27.december 2021.

      lluckyss, preveril sem na JAZMP v Centralni bazi zdravil, kjer je objavljeno 5 variant zdravila Comirnaty (Pfizer-Bio NTech), kjer je navedeno, da ima zdravilo dovoljenje za promet!!! Po tvoje verjetno lažejo, kajne?

    • popokatopetl 11:17 27.december 2021.

      Bejž no, ta cepiva so zdaj že bolj preizkušena kot kakšna druga. Res imajo včasih hude stranske učinke, je pa treba priznat da jih ima korona znotraj rizičnih skupin mnooogo več. Zato se mi obvezno cepljenje za ogrožene skupine (npr ...prikaži več 60+) ne zdi neumnost. Da bi bilo sicer tudi mogoče zavrnit, ampak potem plačat participacijo za preplavljene bolnice v času epidemijskih valov v višini glede na tveganje, do 100€/mesec.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 12:10 27.december 2021.

      Janez, tu imaš uradni odgovor koordinatorja na JAZPM na vprašanje državljana......https://tinyurl.com/cepiva-dovoljenja

    • zdrej 14:08 27.december 2021.

      @lluckyss UAU precej strokovna in verodostojna stran

    • Ender3 15:10 27.december 2021.

      Aktivistom, ki jim je verodostojnost tuja, so edini, ki si lastijo in govorijo, kaj je znanstveno verodostojno. ojoj,ojoj.

    • Janez_53 17:14 27.december 2021.

      lluckyss, in kaj za strokovnjak je ta Domen Gorenšek? Če so cepiva POGOJNO dovoljena za promet, najbrž to pomeni, da se pod določenimi pogoji LAHKO UPORABLJAJO! Normalen človek najbrž to razume. Kreteni, ki mislijo, da lahko čakamo TRI LETA, da ...prikaži več bodo vse študije dokončane in se cepljenje prične izvajati šele takrat, očitno niso v stanju pomisliti na to, koliko ljudi lahko v tem času umre zaradi covida! Janše vsekakor ne prenašam, ampak cepljenje je dejanska rešitev v boju s covidom.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 18:44 27.december 2021.

      Mater si trd...Nisem rekel, da se ne smejo uporabljati za prostovoljno cepljenje...NE SMEJO IN NE MOREJO se uporabljati za obvezno cepljenje, ker so še v fazi 3 kliničnih preiskav in kot taka nimajo ustreznih dovoljenj za uporabo.. NIMAJO niti POGOJNEGA ...prikaži večA dovoljenja kot nam lažejo !! ....Če tega ne razumete, potem ste res adijo...

    • Ender3 19:18 27.december 2021.

      lluckyss, nekateri so tako trdi v neznanju,,da jih nihče ne prepriča. Žal sledijo samo našim medijim in govorcem, ki nimajo stika z klinično prakso. Kemiki, farmacevti, fiziki, vremenski prognostiki...župniki,

    • bobubob 10:10 28.december 2021.

      Za oblastnike ne bo sile. Odložili bodo volitve, napisali uredbo in začeli loviti ljudi. So oni pred desetletji v Sarajevu pomislili, da jih sredi Evrope lahko kdo kolje? Človek se v bistvu ni kaj dosti spremenil. Sploh pa ta 'cvet' ...prikaži več demokracije v DZ, svetilniku etike, morale. Fuj. Ampak kakršni volilci, tak poslanec.

  • Avatar Leon
    Leon 13:15 27.december 2021.

    Zdravnikom v mehurčkih dodani plačilni razredi . Janša kupuje zdravnike zatem ,ko mu je to uspelo s sodniki in pravniki .

  • rd2dmk2 09:11 27.december 2021.

    obvezno cepljenje uvaja samo nemčija in avstrija in dunajski hlapci... čudno da take države, ki so brez vladavine prava tega ne počnejo... in naš Logar anže, ki se tako hvali kako smo suepr vodili europo potablja kaj je eurpora rekal, ...prikaži več, nič obveznega, bič diskriminatornega.. hlapci dunajski pa morajo seveda pokazat da so hlapci.

    • Avatar MS
      MS 11:09 27.december 2021.

      Obvezno cepljenje uvajajo vlade ki jim je več do zdravja nacije kot strah pred izgubo mandata! Res je da za tak ukrep treba imeti jajca! Avstrijska vlada jih ima! Nemška vlada jih ima! Slovenska hmm? Tenutek resnice je tu!

    • Ender3 15:23 27.december 2021.

      MS, to je tvoje mnenje, argumenti Japonske vlade se slišijo drugače in to, je resnica, o kateri se zanimivo, ne sliši dosti. https://youtu.be/W1jrdHs5HBE

    • Avatar MS
      MS 16:08 27.december 2021.

      Ender3, to je tvoje mnenje a argumente Japonske vlade Nemška in Avstrijska vlada slišita drugače, tudi vlada Slovenije koleba! Kje je prava resnica?

    • rd2dmk2 16:24 27.december 2021.

      kot prvo v naslovu je PRISILNO in ne ovbezno cepljenje.. saj bo kdo rekel lapus.. ampak dragi moji to deluje podzavest , to bi radi .. neki sadisti bi to zelo radi počeli.

    • Avatar MS
      MS 16:44 27.december 2021.

      rd2dmk2, zakaj bežiš iz predmeta debate v semantiko! "PRISILNO" ali "OBVEZNO"

    • rd2dmk2 16:46 27.december 2021.

      MS poslan na prisilno šolanje ali obvezno šolanje ?

    • Avatar MS
      MS 16:52 27.december 2021.

      rd2dmk2, kakšen je končni rezultat če je eden prisilno drugi pa obvezno šolan?

    • rd2dmk2 17:00 27.december 2021.

      MS pokazal si svoje intelektualne zmoznosti. ne znaš slovenskega jezika ne znaš osnovnih pojmov. znaš samo ponavljat kot papiga, kar ti nekdo naroči. je razlika med prisilnim spolnim odnosom med prisilno oddajo premoženja med prisilim delom in obveznim. kajti pri ...prikaži veči prisilnem prisilimo samo tebe.. pri obveznem je pa da smo vsi (na slovenskem) podvrženi istemu ukrepu. prisolno cepljenje pomeni da mene cepite ne glede ali želim ali ne, tebe pa če si za to, pri obveznem sva pa oba na istem. kapiš?

    • Avatar MS
      MS 17:38 27.december 2021.

      rd2dmk2, bla,bla,bla.....L'ART POUR L'ART ..... besede zaradi besed! Cepljen boš vsekakor ali obvezno ali prisilno pa če se še tako repenčiš! Zasukaj rokav in bodi hvaležen da boš kljub tvoji trdobučnosti rešen pred eventualnimi hudimi posledicami covida za kar skrbi ...prikaži veči medicinska znanost in ne šank strokovnjaki tvojega tipa!

    • Ender3 19:35 27.december 2021.

      MS res si budala, to kar se ti dogaja pred nosom vidiš, kot resnico. Malo poglej, kaj se ne/dogaja na Japonskem, Indiji, Bangladešu, pa morda dojameš, da nekaj ne štima zaradi cenzure politike in politične medicine. https://www.delo.si/nedelo/o-odgovornih-necepljenih-in-neodgovornih-cepljenih/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1640532991

    • rd2dmk2 08:44 28.december 2021.

      MS ti kar sanjaj.. tudi če je cepljenje obvezno , še ni rečeno da se bom cepil. razen če ne boš prišel ti osebno pa me prisilno cepil. sicer pa MS epidimija traja že 2 leti pa še vedno veselo ...prikaži več živim. no mogoče me razjeda rak pa ne vem, mogoče sem v teh 2 letih dobil visok pritisk pa še kaj. samo kot je rekel Franc Frančeškin pluča so pa kot rost frej. tako da te bom razočaral.. si mi pa polepšal tole leto. ker sem spoznal kdo si.. en pritlehen fovšitem podrepen slovencelj ki v mukah živi....

    • rd2dmk2 08:45 28.december 2021.

      ..... ker jest še nisem padel v isti drek kot si ti MS..

    • Avatar MS
      MS 12:37 28.december 2021.

      1) Ender3, ufff presenečaš me! Dosedaj sem te imel za uglajenega korektnega sogovornika za debato o različnih videnjih in stališčih do epidemije, ukrepov, cepljenju! In kar naenkrat sogovornika tituliraš "MS res si budala" Sam se na ta nivo ne bom ...prikaži večm spuščal! Glede vsebine tvojega linka pa samo to: Moje kritike letijo enako na neodgovrne cepljene kot na neodgovorne necepljenje!

    • Avatar MS
      MS 12:47 28.december 2021.

      2) Ender3, in še to: Če bi vsi brez izjeme striktno upoštevali varnostne ukrepe, nošenje mask, razkuževanje rok in varnostno distanco ter za kak mesec uvedli strogi Lock Dawn bi pandemijo že obvladali! Velika verjetnost je da bi se tako ...prikaži večo tudi potreba po cepljenju minimalizirala! Dokler je pa situcija taka (neodgovornost necepljenih in cepljenih) je obvezno cepljenje edina repitev! Pa lep dan ti želim!

    • rd2dmk2 15:13 28.december 2021.

      MS lahko se imaš za gentelmana, ampak to da enačiš prisilno in obvezno kaže da ne moreš biti na nivoju. sicer res tvoj nivo je stotine etaž pod nivojem kleti.. zapomni si da obvezno nikoli ne more biti prisilno.. obvezno ...prikaži večno pomeni da je enako za vse, zame in zate.. prisilno pa pomeni da ti mene ( ali pa jest tebe ) prisilim v nekaj proti tvoji volji, v stvar, katero niti sam ne želim početi. tako da MS , če bi bilo obvezno it na goli otok, gremo vsi, prisilno pa ti mene teraš (in obratno)

    • Avatar MS
      MS 15:59 28.december 2021.

      rd2dmk2, V osnovno šolo boš moral !!! Obvezno Sopomenke : => obvezna, obvezne, zavezujoče, predpisujoče, izvršiti, potrebna, PRISILNIH, prepričljiv, neizogibno, potrebi nujnih, neizogibne, neizbežna, PRISILNO, kar omejuje, neprostovoljno, oblastno. Obvezno Sinonim povezave: obvezna, izvršiti, omejeno, PRISILNIH, neizogibno, PRISILNO, neprostovoljno, oblastno, ...prikaži večastno, ===> https://slovenian.abcthesaurus.com/browse_synonyms/synonyms_

    • Avatar MS
      MS 16:03 28.december 2021.

      rd2dmk2, in jbg cepili te bojo ti pa potem filozofiraj kolikor hočeš ali so te pičili pod obvezno ali prisilno!

    • rd2dmk2 16:18 28.december 2021.

      MS a veš da še pes razume do 300 besed. tebi pa tvoja nizkotna duša ne da da bi doumel kakšna je razlika. med obvezno in prisilno. četudi je obvezno, grem prostovoljno. ko pa je prisilno pa ni nikakor obvezno. ...prikaži več. je pa zelo , zelo žalostno da ste na svetu ljudje, ki vam je prisilno čist normalno. kako lepo bi bilo če bi bilo obvezno deliti nasmehe, nikakor pa ne bi bilo prijetno jih deliti pod prisilo, ker ne bi bilo obvezno niti za vse in vsakogar.. in MS ti daješ svetu temo, ne luč. žalostno.

    • Avatar MS
      MS 16:35 28.december 2021.

      rd2dmk2, ko ti zmanjka argumentov na osnovni temi poskušaš preusmeriti debato drugam, naivn upajoč da boš tam zmagal in zadostil svojem napuhu! Tvoj napuh je tolikšen da hočeš solit pamet zdravstveni znanosti on ko tam pogrneš zamenjaš temo in bi ...prikaži več rad solil pamet še slovenskim jezikoslovcem! Daj zaprosi koga naj ti pomaga "poguglati" ==>https://slovenian.abcthesaurus.com/browse_synonyms/synonyms_ in boš izvedel kaj je sinonim!

    • rd2dmk2 09:55 29.december 2021.

      MS jest sem tebi dal 1000 argumentov, ti meni nobenega.. razen tvojega trobljanja . še osel bolj pametno se oglasi kot ti. si pač trenutno na strani diktature. in lahko bluziš kot ti paše.. nimaš enega argumenta. sem mislil da ...prikaži večda je pri tebi vsaj en atom razuma, pa fa ni nita za kvark. neham se s tabo ukvarjat. misli si da si najpametnejši in najmočnejši, samo boš padel gloooooboko. uživaj še v veselju da bom moral nastavit ramo. kajti tvoja poguba bo grozna in boleča.

    • Avatar MS
      MS 10:16 29.december 2021.

      1) rd, od 1000 nekakšnih argumentov ki si jih baje podal navedi vsaj enega podkrepljenega z znanstvenim dokazom! Boš lahko? Seveda ne, tvoji "argumenti" so šank- proizvod! Jaz ti danes še enkrat prezentiram argument znanstveno podkrepljen od slovenskih jezikoslovcev "slovenian.abcthesaurus" ...prikaži večs" ki te je razkrinkal kot nadutega polpismenega nakladača: ==> https://slovenian.abcthesaurus.com/browse_synonyms/synonyms

  • PaPajapopi 14:38 27.december 2021.

    JANŠIZEM JE FAŠIZEM ! ! ! SMRT JANŠIZMU IN FAŠIZMU – SVOBODA NARODU ! ! !

    • Avatar Leon
      Leon 15:20 27.december 2021.

      Živé naj vsi naródi, ki hrepené dočakat dan, ko, koder sonce hodi, prepir iz svéta bo pregnan, ko rojak prost bo vsak, ne Janša, le sosed bo mejak!

    • Naklonsky 15:42 27.december 2021.

      Smrt komunizmu, svoboda narodu!

    • pbr1 16:04 27.december 2021.

      Papaja, spet preveč droge danes?

    • Ender3 19:23 27.december 2021.

      pbr1 je, slaba prehrana v kleti, boš moral protestirat pri vodji sekte maloumja !

  • PaPajapopi 14:36 27.december 2021.

    Začasno višje plače za zdravnike...BLA, BLA BLA Vsi vemo, da bo to postalo trajno in po enem letu bodo ubogi revčki spet štrajkali za večje plače. Polne riti bodo vedno hotele biti še bolj polne.

    • Ender3 15:31 27.december 2021.

      To je kriminal, v posmeh mladim zdravnikom in ostalim zdravstvenim delavcem. In v tem Koštrin vidi razliko ! Če si nekateri to argumentirano izpogajajo koštrinovci to, kar pogojujejo s štrajkom. Ti ne bodo nikoli imeli dovolj, dokler, bodo drugi delali ...prikaži več zanje. Banda pokvarjena s Beović-ko na čelu.

  • pbr1 16:01 27.december 2021.

    Kak naslov je pa to? Pa vi niste normalni. Torej kdor se ne želi cepit, ga bojo poiskali, 5 dedov ga bo držalo, ko se bo upiral, nakar ga bodo prislino cepili? A ste sam idioti al se delate idiote??

  • rd2dmk2 16:29 27.december 2021.

    glede PKP10 bi mi kdo znal povedat zakaj zdravnikom podarjajo še 6 plačnih razredov ? zakaj pa jih ne podarjajo medicinskim sestram ? a ne dobijo zdravniki korona dodatke ? ali mogoče zdravniška srenja izsiljuje, če ne date še več ...prikaži večč dnarja bomo pa SPREGOVORILI !!!!!

    • Ender3 19:48 27.december 2021.

      rd2dmk2 👍in zanimivo bodo sindikati in zbornice nege in sociale ob tem molčale. Za povrh so jim prepovedali tudi štrajk, beli ovratniki pa očitno dosežejo vse z izsiljevanjem in pogojevanjem. Nagrajevali bodo zgolj tiste, od katerih bodo imeli tudi politične ...prikaži več koristi na volitvah.

  • jakec1575 14:13 27.december 2021.

    Jansa rabi rtv za katerega ne placuje narovnine in pop tv, da lahko sploh racuna na nek rezultat. Ker njegovih sds greznic nihce ne prebavlja. Se njegovi ne.

    • Avatar Leon
      Leon 15:30 27.december 2021.

      https://www.vecer.com/zabava/zanimivosti/toti-list-konkurenca-je-bila-izjemno-huda-izbrali-smo-slovensko-osebnost-leta-2021-10264196

    • Ender3 19:38 27.december 2021.

      Leon👍res močna konkurenca in še težja, izbira med izbranimi kriminalci.

  • kapibara1 15:41 27.december 2021.

    Ne verjamem janšariju od kar je v 5 sekundah podmuklo hinavsko pritlehko vplejal člen o obveznem upokojevanju ! Ne govorim o zakonu- govorim o načini vsiljevanja zakona "mimo" poslancev

    • pbr1 16:07 27.december 2021.

      Vemo, da to žuli samo JS. V gospodarstvu bi odštevala dneve.

  • romy 12:47 27.december 2021.

    Angela, ti ne rabiš več delat, ala ti vera...

  • pravičnik77 14:52 27.december 2021.

    ma res morte povsod fris tega smrada kazat. Itak mu noben ne verjame... naj gre na Twiter in tam ostane, bagra nacistična

  • Avatar Leon
    Leon 15:28 27.december 2021.

    https://www.vecer.com/zabava/zanimivosti/toti-list-konkurenca-je-bila-izjemno-huda-izbrali-smo-slovensko-osebnost-leta-2021-10264196

  • Koper 15:28 27.december 2021.

    Ne obstaja način s katerim nas lahko prisilijo.

    • pbr1 16:06 27.december 2021.

      Kaj nasedaš idiotskim naslovom? Obvezno ni prisilno.

    • pravičnik77 18:03 27.december 2021.

      v tem primeru obvezno je prisilno, če brez cepljenja ne smeš v službo, idiot

    • pbr1 18:15 27.december 2021.

      Očitno ti niso jasni osnovni pojmi idiot. Dej odpoved idiot, če ti kaj ne paše.

    • pravičnik77 18:19 27.december 2021.

      res si procepilski idiot

    • bobubob 10:05 28.december 2021.

      Zelo lahko vsakogar prisilijo. Eni so bili prisiljeni zaradi smučanja, drugi pa zaradi ohranitve lastnega doma (zaposlitev, krediti, otroci, šikaniranje..). Tisti, ki so kupili pct, se lahko norčujejo, ampak tudi zanje raste palica.

  • suineg7878 16:05 27.december 2021.

    A je 10k eur za smrt (uboj) mame, oceta, zene, moza, otroka.... ODSKODNINA? Ta denar vzamete ravnotako iz zepa samim zrtvam. Krivci ne dajo nic iz svojega zepa! Vi mislite, da imate "licence to kill". Ne za dolgo!

  • Avatar F16
    F16 08:29 19.januar 2022.

    Briga Janeza za obvezno cepljenje dokler njegovi dobro služijo na hitrih testih. Se pa bojim, da če bi bil nesamozavesten Marjan na vladi, da bi bilo obvezno cepljenje že zdavnej uzakonjeno. Verjetno že prej, ko so se začele ideje o ...prikaži več tem širiti. Je pa tudi možno, da ima Janez kakšen pokvarjen plan zadej.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 13:11 27.december 2021.

    Janez spet laže...Obvezno cepljenje s temi cepivi ni možno že po sedanji zakonodaji...Ker je treba to cepivo prej dodati na listo obveznih cepljenj, to pa je možno le, ko pridobi cepivo VSA dovoljenja in ko se preveri načelo sorazmernosti...Torej nek ...prikaži več Covid še ni Variola..

    • Lumpi 15:28 27.december 2021.

      Bravo! Kako te občudujem! Kakšen popoln ekspert za vsa področja, ki si jih lahko izmisliš. Obvladaš tudi kvantno mehaniko in imaš nedvomen odgovor za nastanek snovi?

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 16:41 27.december 2021.

      Kar sem napisal je javno dostopno dejstvo...In ni treba pisati neumnosti, če pač nisi o tem poučen...

  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 19:10 27.december 2021.

    Evtanazija (pa ne trenutna in ne nujno da vseh ljudi), bo poskrbela, da bo v državnih blagajnah ostalo več denarja za pomembnejše stvari, kot so pokojnine, zmanjšali bodo prekomerno onasneževanje, ki ga povzročamo ljudje, ljudje ne bodo več stali v ...prikaži več zastojih na cestah, stanovanja bodo dosegljiva brez novih gradenj, ne bo več pretirane gneče na ulicah... To se obeta. Pa si to želite? Jaz ne.

  • bobubob 10:01 28.december 2021.

    10K Eur je vredno življenje tistega, ki umre zaradi t.i. cepljenja (beseda je grdo zlorabljena, saj tu ne gre za cepljenje kot ga pozna večina). V zgodovini so po dostopnih podatkih dosodili le eno tako odškodnino. Ker je pri taki ...prikaži veči cehovski solidarnosti nemogoče dokazati posledičnost. Ampak šef bionteha, ki razvija 'cepivo', že ve zakaj se ne 'cepi'. https://www.bitchute.com/video/6uzCrdZ3s9E5/

  • Dusan12 18:44 27.december 2021.

    Uboga Lidija, pa tako lepe prste ima, pa ….

  • erikkk 12:56 28.december 2021.

    Da vidim junaka ki mi bo težil s cepjenjem... pa prpravte si štiri deske fašistične prasice na oblassti

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.