Slovenija
6 ogledov

"Domovina niso politične in gospodarske elite!"

Komentarjev 31
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Darko 16:38 30.december 2012.

  Dej no, klerojanšist, to je partijska žalitev, meni ti to govoriš, halo. Sicer pa se je partiji res šlo za čimmanjše prelivanje krvi, kar so dokazali takoj povojni, ko so se ljudje sami postrelili in metali v jame.Malo ...prikaži več preberi kako je intimno kučan bil proti osamosvojitvi, tako da ne nakladaj in potvarjaj zgodovine, sem bil preveč vpet v dogajanja, da mi ti tukaj zdaj olepšuješ s svojimi potvarjanji.

 • Lavdan 15:59 30.december 2012.

  Klobo, upam da tudi verjameš vsemu temu kar si napisal. Križ in puška oziroma vera in vojska v nobenem primeru ne gresta skupaj. Vsi vojaki bi morali biti ateisti. O JLA si natvezil nekaj stvari, ki so daleč od resnice. ...prikaži več Vsakega so sicer vprašali, če želi postati član ZK, a nikogar niso silili. V sedemdesetih letih sem se s slovenskim oficirjem pogovarjal slovensko in to na jugu Srbije. Se je, pa najbrž sem in tja našel kakšen idiot, kot pri nas v šolah in podjetjih, ki je imel bolj prepričevalne prijeme. Tako kot ti govorijo ljudje, ki so vstopili v ZK zaradi morebitnih privilegijev, a jih je danes sram, ker so bili člani in sedaj trdijo, da so bili v to prisiljeni. Mene niso nikdar prisilili.

 • mph 15:30 30.december 2012.

  Upam, da si s tem tvojim "kršanskim duhom" ne lastiš morale, poštenja, ... in ostalega. Namreč kler zelo rad ustvarja vtis, da je nujno krščanstvo za to. Kot ateist pa sem prepričan, da je najhujši izum človeka religija in bogovi. ...prikaži več Brez tega bi se super živelo. Ne vem pa, zakaj misliš, če je nekdo proti rinjenju krščanstva v vojsko za to, da pa pride tja islam. Nič dalje od resnice. Vero naj si vsak drži doma za štirimi stenami.Mimogrede, vojsko sem služil v 80-ih in ni nihče nikogar hotel včlanjevati nikamor. Seveda ne morem izključiti, da se je pa kje dogajalo. In ne jaz ne nihče v sorodstvu, ne ožjem ne daljnem, ni bil v nobeni partiji. Prej bi rekel, da so bili nekateri redno v cerkvi. In še to, to ni bil noben pošten govor, ta govor je bila natačno planirana zloraba.Res pa sem absolutno proti islamizaciji Evrope, kar se potihem in niti ne tako potihem dogaja. Ne vem pa, če je ravno krščanstvo tukaj odločilno.

 • francek 09:39 31.december 2012.

  Pod pretvezo nacionalnega interesa tovarišev, se je zgodil rop stoletja v Sloveniji.

 • Darko 17:53 30.december 2012.

  bolano

 • mph 17:46 30.december 2012.

  Janševe povojne knjige so vsaj toliko kredibilne kot je Biblija zgodovinsko gradivo.Kar zadeva povojne poboje so večina dobili pošteno kazen za najhujše dejanje, izdajstvo lastnega naroda. Da pa ne bo pomote, ne zagovarjam pa zakona linča, ker bi morali ...prikaži več vsi dobiti pošteno sojenje.Bi pa morda želel še kakšno zmodrovat na temo, kaj bi bilo, če bi nacisti zmagali skupaj s tvojimi domobrančki? Vseh teh pobojev ne bi bilo, če ne bi uspela RKC spreti slovenskega naroda. Kar pa so po krivici nastradali (na žalost so), pa je pesek v puščavi, kaj bi se zgodilo, če bi zmagali kleronacifašisti (kamor so spadali tudi domači izdajalci, pa čeprav bi na koncu končali tudi oni enako).

 • dragec 16:39 30.december 2012.

  Pograjc je samo en od teritorialcev, ki so se došolali na račun davkoplačevalcev. Sicer je zelo blizek opciji SDS, Krkovič, Janša. Pot njegove karierne poti je popolno izpolitizirana, tako kot vseh poveljujočih v SV. Odšel je na Kosovo - namensko, ...prikaži več, da ko se bo drugo leto vrnil, zamenjal tega mladega začesnega - sedanjega.

 • mph 15:53 30.december 2012.

  Seveda jasno to ni res, kar govoriš. Vsaj Slovenska partija, kar pomnim, s Kučanom na čelu, je bila za PAZLJIVOST, da se zminimizira rizik NEPOTREBNEGA prelivanja krvi. Ampak klerojanšisti pač ne morete iz svoje kože, sprevračanje dejstev imate v genih, ...prikaži večh, tja pa je to prišlo z virusom janšitisa.

 • mph 15:49 30.december 2012.

  In spet ena od tvojih klasičnih janšističnih manipulacij. V prejšnji vojski nisi prav nič fasal nobenega zapora, če si govoril Slovensko, Albansko, ... ali kar si hotel. Je pa bil POVELJEVALNI jezik srbo-hrvatski in v tem primeru je bilo po ...prikaži več PS *URADNO* komuniciranje kot ukazi v tem jeziku. Izključno, da ne pride do napak v primeru vojne. Nekaj takega, kot vsi piloti komunicirajo v angleščini, izven samega leta pa lahko govorijo v kateremkoli jeziku hočejo.Prav tako je mimo tvoja primerjava med Karitas (organizacija za pomoč in pokristjanjevanje) in RK. V obeh so taki, ki so že zlorabljali organizacijo in denar. Edino se strinjam, v idealni družbi sploh ne bi smela obstajati potreba ne po RK in po Karitas. No, to je bilo sicer mišljeno v komunizmu, čeprav se je na žalost zaradi pohlepa nekaterih vse skupaj izjalovilo skoraj povsod po svetu. Vsak izem, ki da preveč moči posamezniku je slab. Še posebaj pa to velja za krščanstvo, saj je (bojda) papež nezmotljiv. Z nezmotljivimi pa ni

 • leonardo 15:42 30.december 2012.

  Klobo, ne vem kako si služil vojsko in kako zaj.si bil, da imaš tako slabe izkušnje. Jaz nisem nič najeb. Nikakor pa me ne preganja nikakršna manija, najmanj janšistična. Samo vem kako trenutno narod živi. Je pa tako, moj prijatelj ...prikaži večj je rekel, veš takrat bo hudič, ko bomo v vrsti stali s šalčko v rokah pred Karitasom ali pa pred RK, ni važno.Dragec moj, ne tolaži ljudi s Karitasom. Ali se ti kaj sanja, kako je človeku, ki mora na Karitas po hrano. Kruh naj bi mi MATI Slovenija morala zagotoviti z delom. Kaj pa boš sedaj odgovoril, ko si tako brihten.

 • Darko 15:37 30.december 2012.

  Zmotilo jih je, da je v prvem delu govora preveč izpostavil vloge cerkve ob osamosvojitvi:to in vsa zgodovinska dejstva, med drugim tudi to da je partija nasprotovala osamosvojitvi, je potrebno ZAMOLČATI, da bodo nekateri veseli

 • leonardo 14:24 30.december 2012.

  KLOBO in kaj misliš, da čaka tega vojaka, ki si je upal poslati pritožbo? Misliš, da so današnji časi kaj drugačni od tistega kar ste doživljali v JLA? Ampak, nekaj si pa zapomnhi. Janša lahko na silo pokristjani še ostale ...prikaži več pol Slovenije, pa mu BOG ne bo odpustil njegovih grehov. Vse se plača, kaj še ne veš? Če si kristjan, bi to že moral vedeti! Kaj misliš na vse naravbano na račun revežev, ki še za preživeti nimajo?

 • KLOBO 14:09 30.december 2012.

  In kaj je narobe, če jim je njihov predpostavljeni za božič povedal kaj krščanskega !! Če bi jim muslimanski hođa trobil kozje molitvice, se verjetno ne bi nihče dreznil zoperstavljati!!Dejstvo je, da tistega , ki ni vzgojen v ...prikaži večv krščanskem duhu, nihče ne zadržuje, da posluša tisto kar ga ne zanima in bi lahko mirno poslušal hođo, kako tuli na minaretu !!Kaj bi šele lahko rekla naša generacija, ki smo vojsko služili v JLA in so nas na silo hoteli včlanjevat v ZKJ, če si odbil predlog svojega predpostavljenega, si bil že diskreditiran kot protidržavni element in si ga najebal do konca vojnega roka !!Te male soldatke, ki se pa repenčijo zaradi enega poštenega govora , ki je naravnan tako, kot je evropa v 80 % , torej v krščanskem duhu, pa že skrbi, ne skrbi pa jih ubijanje in podobno za kar je vojska sploh ustvarjena !!

 • francek 09:35 31.december 2012.

  Slovenijo so zapufali v veliki večini tovariši tajkuni, ki so dobili tovarišijske nepovratne kredite.

 • mph 17:47 30.december 2012.

  Francek, kdo pa je zapufal Italijo, Španji, Grčijo, ... predvidevam, da tudi Yu komunisti. Jehtata, kako škodljivi in vplivni so bili.

 • mph 17:46 30.december 2012.

  odgovor gre seveda Darku.

 • mph 15:31 30.december 2012.

  Je pa vsekakor janševizem najhujša oblika organizirane religije, ki se je do sedaj pripetila človeštvu.

 • KLOBO 14:34 30.december 2012.

  Tebi se še ne sanja, kakšna razlika je med JLA in to vojsko! Zato ne govori neumnosti, nihče ne bo nikogar pokristjanil v tem sistemu, JJ pa sploh ne, čeprav si verjetno bolan in bolehaš za JJ-mannijo. V prejšnjem sistemu ...prikaži veču si v vojski fasal mesec dni zapora, že če si govoril slovensko. Glede revežev in preživetja, pa ne mešaj hruške in jabolka !! Namesto, da bi za to skrbela oblast in službe, oz. vsaj omogočile, da temu nebi bilo tako, pa za to skrbi predvsem Slovenska Karitas, ki s svojimi prostovoljci nesebično pomaga tem ljudem. Že razlika je med RK in Karitasom, kajti pri RK se po navadi prisesajo razni pokvarjenci, ki zlorabljajo to organizacijo !!

 • mph 13:47 31.december 2012.

  Se strinjam s tabo francek, sem že skoraj pozabil, da ima tudi to na grbi Janša.

 • xy 17:42 30.december 2012.

  še večja je pa da ti preoblečeni komunisti v rumeno barvo uničujejo Slovenijo

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.