Slovenija
28 ogledov

"Domovina niso politične in gospodarske elite!"

Komentarjev 31
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KLOBO 14:34 30.december 2012.

    Tebi se še ne sanja, kakšna razlika je med JLA in to vojsko! Zato ne govori neumnosti, nihče ne bo nikogar pokristjanil v tem sistemu, JJ pa sploh ne, čeprav si verjetno bolan in bolehaš za JJ-mannijo. V prejšnjem sistemu ...prikaži veču si v vojski fasal mesec dni zapora, že če si govoril slovensko. Glede revežev in preživetja, pa ne mešaj hruške in jabolka !! Namesto, da bi za to skrbela oblast in službe, oz. vsaj omogočile, da temu nebi bilo tako, pa za to skrbi predvsem Slovenska Karitas, ki s svojimi prostovoljci nesebično pomaga tem ljudem. Že razlika je med RK in Karitasom, kajti pri RK se po navadi prisesajo razni pokvarjenci, ki zlorabljajo to organizacijo !!

  • mph 15:31 30.december 2012.

    Je pa vsekakor janševizem najhujša oblika organizirane religije, ki se je do sedaj pripetila človeštvu.

  • mph 17:46 30.december 2012.

    odgovor gre seveda Darku.

  • mph 17:47 30.december 2012.

    Francek, kdo pa je zapufal Italijo, Španji, Grčijo, ... predvidevam, da tudi Yu komunisti. Jehtata, kako škodljivi in vplivni so bili.

  • francek 09:35 31.december 2012.

    Slovenijo so zapufali v veliki večini tovariši tajkuni, ki so dobili tovarišijske nepovratne kredite.

  • MeršolLingvist 12:52 30.december 2012.

    kr nekaj

  • Tupamaros 14:45 30.december 2012.

    Vojaki, tako kot ostali državljani imajo pravico do svojega mnenja. Ker imajo pravico udeležbe na volitvah imajo ob volilni pravici tudi vse ostale državljanske pravice. Vse so pa povezane tudi z odgovornjostjo. Pravica, ki jo imaš pa ne sme kratiti pravice drugim.

  • wester62 15:25 30.december 2012.

    vojska je slovenska in ne od kjerekoli stranke in politike. bravo vojaki,tako se brani slovenska čast in ne podležti nobeni politični in verski igrici. neoporečno ljudstvo stoji za vami in vas podpira.

  • xy 17:42 30.december 2012.

    še večja je pa da ti preoblečeni komunisti v rumeno barvo uničujejo Slovenijo

  • zic 15:37 30.december 2012.

    Pograjc je čisti Janševec, kot da tega prej niste vedeli!!?? halooooo

  • mph 15:50 30.december 2012.

    .... z nezmotljivimi pa ni možen dialog, ker imajo apriori samo oni prav.

  • mph 15:51 30.december 2012.

    Točno tako. In enako velja za policijo. Ker pa gre za posebne službe, je pa edino za te toliko bolj nesprejemljivo, da bi pripadnikih teh službe metali npr. granitne kocke ali razbijali izložbe. Vendar je to druga zadeva.

  • xy 16:47 30.december 2012.

    Darko ti si en navaden bedak, zato si zadrgni tiso vašo partijsko kravato rumene barve. Drugače če še ne veš so bili najbolj zadrgnjeni pripadniki partije ravno tvoji IJJ, Rupel, Petrić, Putrle, Brejc in še mnogo sedaj podrepnih muh SS(sds) ...prikaži več RKC to da nehaj že srat po forumu o Kučanu. Če bi v času roške, če se spomniš ko smo protestirali zaradi Janeza Janše, kateri je v zaporu jedel češnje in sladoled, Kučan hotel da JJ ostane v zaporu, ga nobeni prostesti nebi rešili.

  • xy 16:55 30.december 2012.

    Klobo ne nabijaj. Bil sem v JLA 15 mesecev. Razlika je res bila da je JLA bila vojska naroda, današnja pa je plačljiva. Dokler so bili v slovenski vojski naborniki so bilili še slabši kot taborniki. V JLA sem vedno ...prikaži več lahko govoril slovensko in zato nisem bil nikoli obsojen na zapor. Isto govoriš kot pripadnik tvoje mladinske organizacije, kateri nam je razlagal da v Jugoslaviji nismo imel WC papirja, a je v Sloveniji bila ena največji tovarn WC papirja v Evropi-Paloma, dokler jo klerofašisti z Putrletom na čelo in Hildo niso uničili

  • xy 17:01 30.december 2012.

    Je zate krščanski duh :1. pedofilija2. svetovne vojne v imenu svetega križa3. 1. miljarda- ukradena s strani cerkeve slovencem samo v zadnjih 5 letih4. nezakosnki otroci duhovnikovno naštel sem ti le 4 krščanske vrednote a ne.

  • xy 17:04 30.december 2012.

    Klobo in Darko sta itak provokatorja partije, kateri pripadniki danes namesto rdečih kravt naosijo rumene in slavijo lik tovariša IJJ.

  • francek 17:13 30.december 2012.

    Največja tragedija za slovenski narod so komunisti uničili so Jugoslavijo potem še zapufali Slovenijo, da o povojnih pobojih nedolžnih ljudi ne govorim. Po vojni so tovariši brez sojenja pobijali nedolžne civiliste, ja komunizem je največja tragedija slovenskega naroda.

  • mph 13:47 31.december 2012.

    Se strinjam s tabo francek, sem že skoraj pozabil, da ima tudi to na grbi Janša.

  • KLOBO 14:09 30.december 2012.

    In kaj je narobe, če jim je njihov predpostavljeni za božič povedal kaj krščanskega !! Če bi jim muslimanski hođa trobil kozje molitvice, se verjetno ne bi nihče dreznil zoperstavljati!!Dejstvo je, da tistega , ki ni vzgojen v ...prikaži večv krščanskem duhu, nihče ne zadržuje, da posluša tisto kar ga ne zanima in bi lahko mirno poslušal hođo, kako tuli na minaretu !!Kaj bi šele lahko rekla naša generacija, ki smo vojsko služili v JLA in so nas na silo hoteli včlanjevat v ZKJ, če si odbil predlog svojega predpostavljenega, si bil že diskreditiran kot protidržavni element in si ga najebal do konca vojnega roka !!Te male soldatke, ki se pa repenčijo zaradi enega poštenega govora , ki je naravnan tako, kot je evropa v 80 % , torej v krščanskem duhu, pa že skrbi, ne skrbi pa jih ubijanje in podobno za kar je vojska sploh ustvarjena !!

  • leonardo 14:24 30.december 2012.

    KLOBO in kaj misliš, da čaka tega vojaka, ki si je upal poslati pritožbo? Misliš, da so današnji časi kaj drugačni od tistega kar ste doživljali v JLA? Ampak, nekaj si pa zapomnhi. Janša lahko na silo pokristjani še ostale ...prikaži več pol Slovenije, pa mu BOG ne bo odpustil njegovih grehov. Vse se plača, kaj še ne veš? Če si kristjan, bi to že moral vedeti! Kaj misliš na vse naravbano na račun revežev, ki še za preživeti nimajo?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.