Slovenija
78 ogledov

Gorška za prekršek opozorili

Komentarjev 38
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 08:43 01.februar 2012.

    DEJSTVO JE TUDI TO, DA JE JAVNA UPRAVA ENOSTAVNO PREDRAGA ZA SLOVENSKO GOSPODARSTVO, KI JE V KRIZI. V TUJINI IMA JAVNA UPRAVA VELIKO NIŽJE PLAČE OD GOSPODARSTVA, KAR JE NORMALNO, SAJ GOSPODARSTVO PREŽIVLJA JAVNO UPRAVO, PRI NAS JE PA RAVNO ...prikaži več OBRATNO. NAROBE SVET.

  • Semi Dimond 09:04 01.februar 2012.

    KO so moje prijatelja, ker je pozabil plačati cestnino ustavili policaji , je moral na licu mesta sneti tablice in vozilo je odpeljala vlečna služba ... Toliko o enakosti vseh državljanov ... On , ni šele naslednji dan uredil pairje ...prikaži večje ... uredil je čez pol ure,. a dobil je kazen in še cel kup nepotrebnih stroškov !

  • policist 09:56 01.februar 2012.

    Sem policist in to že 17 let. Težko bi našel kolega (ne rečem, da ga ni), ki bi kaznoval do 30 dni preteka registracije. če pa je pri Goršku potekla za več kot 30 dni, potem nekaj ne štima. Ampak ...prikaži več pustimo to.Če se dam v položaj občana, ki potrebuje policijo, vam pa zagotavljam, da me pošteno skrbi, kakšno policijo imamo. Pa ne obsojam policiste na terenu, ki velikokrat naredijo iz dreka piščalko, zgolj, ki težje prenašajo krivico... Krivim pa odnos države do policije in posledično do svojih ljudi. Kot da državi ni mar za varnost svojih ljudi in nenazadnje za varnost svoje države! Oprema je daleč pod povprečjem služb v drugih ministrstvih (cestninski nadzorniki, vojaki, raznorazni inšpektorji od 7 do 15 ure, sodišča.....), zaposlovanja sploh ni več, niti nadomeščanj upokojitev, kaj šele porodniških in podobnih izpadov. Torej, kot da bi se država rada rešila policije..... Da ne govorim, da na večini manjših postajah sploh ni več nočne izmene..... Torej? Smo varni? Je res tako čudno,

  • Žurnalček 13:08 01.februar 2012.

    Vse to je samo izgovor. Kaznuje se naj ga po regelcih , kot vsakega drugega državljana, službeno vozolo pa ni nobena olajševalna okoliščina niti penzion polcaja. Moj avto je službeno vozilo moje družine in če bi me ujeli brez registracije, ...prikaži več kar sploh ni tako strašnega proti temu da avto tudi NI IMEL TEHNIČNEGA PREGLEDA ali bi se lahko izvlekel ven z izgovorjem, tako kot ta polcaj , da žena , ki je za to zadolžena , ni to uredila. KDO BI MI VERJEL. !!!!!! Se mi je pa predlani zgodilo , da mi je potekla registracija že pred 20 dnevi, kar pa ne bi bilo nič strašnega , če se z avtom ne bi nahajal v Splitu, čez Liko in Gorjance nazaj grede, je zapadel pa sneg na letne gume .

  • Teia Terror 16:30 01.februar 2012.

    če bi mal nehali gledat sam na državljane pa bi si mal bol podrobno pogledli politike pa policaje bi ugotovili da je vožnja z neregistriranim vozilom le plunk v ocean in skor nepomembno,me zanima kak bi biu rezultat njihove krvi ...prikaži več glede ilegalnih substanc al pa na primer ko policisti pretepejo osebe zato da iz njih izvlečejo lažno priznanje potem more pa še pretepena oseba podpisat papir da je kao niso pretepli policaji...pa da o pedofilstvu in izrablanju imena svoje službe v primerih pregleda osebe kar brez naloga ne začenjamo, in potem ko pri osebi ne najdejo nič kar bi jim koristlo,to za nameček še slučajno podtaknejo in te na koncu še javno ozmerjajo glede na izgled, kar se mi zdi totalno bizarno.pa vam?

  • xy 09:59 02.februar 2012.

    Tvoj IQ je verjetno še nižji kot od policistov, ki jih opisuješ. Število policisto je določila EU zaradi schengenske meje. Tam je policisto res kot listja in trave, prav tako imajo nova vozila in vso opremo novo, ker to financira ...prikaži več EU. Drugod po državi pa policistov primankuje, prav tako nimajo ustrezne opreme in vozil. Škoda ker v tvoji analizi (meninim da si si jo kar zmislil) glede števila policistov nisi uključil še analizo višine plače, pa bi potem lahko razpravljala o IQ policistov. Sicer pa po mojem boste vsi še kako rabili pomoč policistov in ko bodo le-ti prišli pozno ali prepozno boste spet pljuvali po njih

  • xy 10:43 02.februar 2012.

    Dej bodi pošten do policije in pošteno napiši da navodila kako mora delati policija prihaja od politike. Pa ni važno ali so beli, rdeči, koderlajsasti vsi so enaki.

  • secufin 13:15 01.februar 2012.

    Nadaljevanje!Se lahko pohvali, da so ga policisti kljub neveljavnemu prometnemu dovoljenju pustili odpeljati naprej in da ni plačal globe! Pokvarjeno!

  • mrki 08:40 01.februar 2012.

    tole se splača natisnit in imet v avtu. in ko bodo vas ujeli za tak prekršek , samo pokažite to policistu in zahtevajze enako obravnavo !?

  • graff 10:19 01.februar 2012.

    oneJa koga j..... v glavo, si pa res nazorno nakazal, in prav je tako.

  • 2112 11:01 01.februar 2012.

    g.Goršek, upam da ste dobili občutek kako se počutijo drugi udeleženci v prometu, mislim na manjše prekrškarje, ki nikogar ne ogrožajo, a se jim zasoli kazen da je joj.Če imate malo vesti, boste kot voznik nereg. vozila plačali globo, ...prikaži več možnost imate tudi polovičke, zoper odgovorno osebo pa tudi ustrezno sankcijo. Vse lepo piše v zakonu, pa še kje, kjer ste podpisani.

  • Uros Lovrencic 11:09 01.februar 2012.

    kako lahko "pozabiš plačati cestnino"? A ni to skoraj edini pogoj za vsakoletno podaljšanje registracije? Tvoj kolega je pozabil podaljšati registracijo!

  • zic 11:26 01.februar 2012.

    kako bebavemu folku pride vsaka tovrstna novica prav za orgazmiranje...ja in??? a boste zdaj umrli...kot da je on kriv, če podrejeni tega niso uredili.....sramota, kako folku prhaja na brezvezne novice....

  • allstarr111 12:34 01.februar 2012.

    Par dni nazaj so enga zarad neregistriranega Clia lovil čez celo Ljubljano in ga nazadnje skor ubil, in to samo zato da bi mu lahko izrekli opomin :)

  • graff 12:57 01.februar 2012.

    hej drogeraš, a spet bluzš??

  • allstarr111 13:10 01.februar 2012.

    A bi ti mal šipu racku ? Drogeraš te je naredu :D

  • secufin 13:14 01.februar 2012.

    Me prav zanima koliko slovencev (razen GENERALNEGA DIREKTORJA POLICIJE G. GORŠKA)

  • lenarto 15:44 01.februar 2012.

    njemu le opomin, jaz sem moral pa lepo kazen plačat... pa še sodne stroške so mi zaračunali zraven, ker sem prosil, če mi lahko namesto denarne kazni izrečejo le opomin.... res so inkasanti. Še prevelike plače imajo za tako delo...

  • graff 16:17 01.februar 2012.

    Bodi iskren pa najprej navedi podatke, kdaj je bilo to in koliko časa si imel pretečen, ter vrsto dokumenta ( vozniško dovoljenje, prometno dovoljenje). Potem si poglej zakon o varnosti v cestnem prometu in zakon o prekrških, ter dikcije zakona ...prikaži veča s pooblastili policiji in vse skupaj ponovno opiši, drugače pa klamfaš tja v tri dni.

  • jaki 17:35 01.februar 2012.

    zic, sej me bolikurac kaj trobezlaš, ampak izumil si novo besedo za SSKJ - "orgazmiranje", povišan boš v nadkonjarja!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.