Slovenija
26 ogledov

Govornik Kučan, desnica bojkotira

Komentarjev 132
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • mph 14:33 10.maj 2015.

  Moram malo pobrskat po Žurnalu po starih člankih, ker si nevtralen in ne pripadaš ne enim ne drugim, mora bit po mojem na stotine tvojih komentarjev, ko je bil Janša vir sovražnega govora.

 • mph 14:30 10.maj 2015.

  Najbolj važno je, da ti nikomur ne pripadaš. :-)

 • Avatar praufo
  praufo 14:11 10.maj 2015.

  Partizani umirajo ? Ja seveda, sej so stari. 70 let konca vojne, prav partizan je bil takrat star vsaj 20 let, če je pri 16 tih začel partizanovanje. Danes ima 90. In ti praviš, da žal umirajo. Manj je belih ...prikaži več ? Katerih belih ? A misliš dohtarjev ? Ja njih je pa res če dalje manj, sploh pa dobrih.

 • mph 09:39 10.maj 2015.

  Domobranci že imate vse lokacije, "odkrivate" pa jih takrat, ko vsam ustreza. Drugače je tam več kot zasluženo končalo verjeto 99% izdajalskih zločincev, me pa priznam še vedno moti tisti 1%. Zato podpiram pregon in raziskavo, da se ugotovi, kateri ...prikaži več pa niso bili sploh izdajalci, samo so takratni politični veljaki in pokvarjenci na drugi strani izkoristili priliko, za se znebit takih, ki jih niso marali. Take bi bilo za poiskat. Ostali pa so samo dobili kar so zaslužili. Seveda, vaši gospodarji s svastiko ne bi metali v jame, bi 95% Slovencev manj bilo danes, ker bi končali po krematorjih ali predelani v milo, če bi vam uspelo zmagat.

 • mph 09:30 10.maj 2015.

  Kučan je povsem očitno čiste vesti. Kako to vem? Zelo enostavno. SDS ima še vedno ogromno svojih podtaknjencev v nešteto državnih službah, med policijo, sodišči, ... je veliko rumenokravatarjev, še vedno je en kup janševikov v en kup državnih službah ...prikaži več v nadzornih svetih, svetih zavodov, .... Če bi KARKOLI imeli o njemu, pa čeprav, da je čokolado ukradel v bližnji trgovini, bi 10.000% to lajno ponavljali v Demokraciji, Požar reportu, .... Pa nič od tega. Se pravi ne uspejo mu najti niti za silo ničesar, da bi potem zakamuflirali. So poskusili pri Danilu Turku, da je vedel za atentate, pa so združili iz dveh različnih virov strani ampak tako premeteno, da so pa se številke le pokrivale. No, seveda so bili razkrinkani, zanimivo pa, nihče ni šel sedet zaradi tega. Noro ja. Kot se je DOKAZALO že parkrat JJ in janševikom, da so v parlamentu ali drugje mahali z "dokaznim gradivom", ki se je potem dokazano izkazalo, da so v roki držali malodane wc papir.

 • macola 23:34 09.maj 2015.

  "našega".....sej ne veš katere narodnosti je in katero morje je mislila....ti pametnjakovič GERE!

 • maresem 21:27 09.maj 2015.

  Bruha se mi ko berem te bedne izjave enih in drugih... .primitivci do skrajnosti. Zaradi enih in drugih bomo kmalu vsi pocrkali od lakote, vi se pa še naprej jebite v glavo... kreteni!

 • patrijarh 20:30 09.maj 2015.

  Domobranc ti je čača.

 • mph 18:38 09.maj 2015.

  Poglej si raje ta video, brez kapitalistov bi morda država še danes obstajala in bi bili kot celota močnejši. Žal nekateri niso imeli problema podžgati nacionalizma, plasirat lažne novice o pobojih ... dokler se iz maščevanja zares dogajat. To je ...prikaži več kot plaz, prvi kamenček ... in je konec. Zanimiv link ameriških avtorjev (niso tudi tam ne vsi dreki): https://www.youtube.com/watch?v=kTHvp-Y2i4I&noredirect=1

 • valerijakregar 18:28 09.maj 2015.

  najlepše je bilo danes sredi našega morja, tale maškerada mi dol visi pa to ................

 • mph 12:20 09.maj 2015.

  Imaš izjemno simpistično razmišljanje carli17. Sicer se strinjam, vendar je denar za to potrebno zaplenit vsem možnim tajkunom, davčno obremenit drastično bolj najbolj bogate, kaj šele milijonarje, .... Te proslave pa so ZELO pomembne, in kot kaže zadnjih 10-20 let, ...prikaži več ko se zbujajo po svetu in pri nas nacizem, fašizem, domobranstvo, četništvo, ustaštvo, ... še bolj.Se pa je stanje financ seveda odrazilo tudi na vseh možnih proslavah že silom prilik.Zakaj pa sem napisal simplistično prej: če gremo naprej po tvojem razmišljanju, potem dajmo še ukinit zastonj veterino na primer, pa naj si zdravi živali samo tisti, ki je poln denarja (že tako ni sicer brezplačno, vendar pa ni spet ne čisto komercialno), pa nehajmo urejat zelenice in parke po mestih, dajmo kar zabetonirat ali prekopat, pa bo manj stroškov, ......

 • Ferluci 07:49 20.maj 2015.

  ..in rdeči idioti..

 • Avatar praufo
  praufo 18:01 10.maj 2015.

  Edini problem tega krasnega socializma je bil, da ga je bilo enkrat konec. Končal se je kot pravljica, z nesrečnim koncem. Kot bi rekel nekdo, ki je večen: "danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan". Takrat ste sanjali, zbudili ...prikaži več ste se pa v kruti realnosti. Pijani od zanosa revolucije.

 • mph 14:30 10.maj 2015.

  Kot sem že napisal, najbolj važno, da ne pripadaš nikomur. :-)

 • carli17 08:43 09.maj 2015.

  a za to pa je gnar namesto ,da bi pomagali revnim in bolanim ,ke rje zdravstvo v kurcu !tam pa ni gnara pa nimam nič proti tem proslavam samo je pa res

 • mph 20:25 10.maj 2015.

  Ja se strinjam. Ampak v komunizmu je bilo vedno v loncu, vedno za dopust, večina tovarn je verjetno imela prikolice na otokih, da smo lahko šli za malo nič denarja na dopust in je bilo zabavno, ....sedaj pa lahko samo ...prikaži več sanjam o nekem poštenem dopustu. Zahvaljujoč desnosučnim in levakom.

 • Avatar praufo
  praufo 17:54 10.maj 2015.

  Sploh me ne bi motilo, če ne bi govoril in pisal v slovenščini, ki je nihče na tem svetu ne razume, le zakaj jo torej rabimo. In ti bi prispeval za uniforme, čeprav še za v štacuno nimaš. Krasno. To ...prikaži več pa je ideologija. Na Kubi že 75 let živijo od revolucije. Informacije, ki od tam prihajajo govorijo, da so se je naveličal. Želijo si še kaj drugega, prevsem kaj za v pisker. Ko je tošl prazen al pa "tvoja kartica", ni vžno v katerem jeziku poveš, da si lačen. Se strinjaš ?

 • mph 14:32 10.maj 2015.

  Ne, zelo preporosto se je Stalin pokazal v pravi luči, kot psihopat. In če ne bi takrat Tito rekel ne (me ne zanimajo razlogi), bi verjetno tudi tukaj doživeli Rusijo v malem. Ker je imel več kot dovolj poguma, da ...prikaži več je rekel ne, pa smo potem živeli v čudovitem socializmu.

 • mph 14:01 10.maj 2015.

  Sovražni govor?? A mi lahko za eno samo samcato besedo pri Zvonku rečeš, da morda ni resnica?? Tvoj firer pa je na celi črt pojem sovraštva, vključno s sovražnim govorom.

 • mph 20:27 10.maj 2015.

  Seveda se je končal kot pravljica, tukaj pa si poglej razloge kdo je uničil pravljico (pa ne samo nam, tudi Kuba bi živela kot v pravljici brez istih kapitalističnih zločincev), pa še njihovi novinarji so to raziskali: https://www.youtube.com/watch?v=kTHvp-Y2i4I&noredirect=1

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.