Slovenija
109 ogledov

Iška: medved se še kar potepa

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BenX 17:24 05.junij 2012.

    smeti se naj odvažajo in morda zbiranje kako drugače organizira pa nebo brskal po njih. če pa ima "mizico pogrni se", ja normalno da ga bo vleklo!

  • luca 18:12 05.junij 2012.

    Da ne rečem, da bi se teh težav rešili, če bi nazaj uvedli mrhovišča, ampak ker smo prevelike podalpske riti raje servilno poslušamo Bruselj, kjer medveda poznajo samo iz otroških slikanic in ZOO-ja.

  • Blaž Spreitzer 19:39 05.junij 2012.

    z medvedi in drugimi zvermi bi lahko živeli v sošitju. Seveda pa so naši predniki z svojim idiotskim razmišljanjem vse zasrali.

  • Celtic 20:17 05.junij 2012.

    Ta medved ki se spehaja ne dela nobene škode. A njega bodo tudi ustrelili?

  • halal 20:22 05.junij 2012.

    LOVCI - ODSTRELITE SAMI SEBE !

  • Pepe007 06:10 06.junij 2012.

    Sedaj je prepozno, ampak v smetnjakih ne sme biti hrane. Naj biološke odpadke dostavijo v smetnjake na dan odvoza.

  • dd1307 21:37 05.junij 2012.

    Hm..očitno je, da tle pametuje oseba s središča mesta za kompom. A ti boš dala 10-letnemu otroku solzivec, da se bo z njem v eni roki žogal na igrišču? Popolnoma brez realne predstave. Teorije pisat ti je leži, spoki jutr ...prikaži več v gozd nekam na dolenjskem izkušnje nabirat, potem pa pamet soli folku. Eni mate res problem sami s sabo, rojeni v čist napačnem času.

  • Neva Hribar 21:37 05.junij 2012.

    dd1307 popravek ni se medved naselil na področje človeka, ampak ljudje vedno bol posegajo v medvedovo področje.

  • dd1307 21:43 05.junij 2012.

    Pa kaj je s tabo ženska, vasi so stare! A smo na planetu živali mogoče? Kdo vodi razvoj? kaj potem delaš sploh na tem planetu? zakaj živiš? umakni se v onkraj živali, če si take logike.

  • Skippy 23:30 05.junij 2012.

    Najbolj neumen argument je, če mora raniti otroka, da bo ukrepal? Koliko napadov medveda na otroka poznamo v zadnjih 20 letih? Nobenega. Žalostno je, da tako zlorabljajo otroke.

  • Provokator386 10:41 06.junij 2012.

    Seveda najlažje je streljati, tipično za slovenceljne, najprej DISKREDITACIJA nato ELIMINACIJA. Odstrel je skrajni ukrep, kje pa je plašenje, kje pa je uspavanje in odvoz drugam, če ne drugega ga prodajte v A ali IT tam ga bodo z veseljem ...prikaži več vzeli in iz tega tudi znali tržiti na področju turizma, saj tam znajo ceniti naravo in živa bitja. VSAKA PODOBNOST SITUACIJE Z DNEVNO POLITIKO JE ZGOLJ SLUČAJNOST.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:19 06.junij 2012.

    Še zmeraj bolje,da medo pobira iz smetnjakov,kot pa podgane,kar je opazno pri nas,odkar so smetnjaki za biološke odpadke!!!

  • Lavdan 16:25 05.junij 2012.

    In zakaj ga naši vrli jagri ne naložijo in peljejo v Kočevski rog. Sicer pa po statistiki pride en medved na 5000 prebivalcev, kar res ni veliko.

  • dd1307 21:33 05.junij 2012.

    Ja pa dobr no, dej folk mal se zadržte z neumnimi komentarji "kolk je luštkan". Taki fegiči se pejte v realno življenje seznanit kaj pomeni naključno srečanje človeka na teku in medveda v resnici. Ni več tako "luštkan". Seveda tisti, ...prikaži več ki ste zaprti doma v blok tega ne razumete. Sicer, če bi imeli mrhovišča bi bilo vse rešeno. Zdej pač stvar je taka, da se je medved naselil na teritorij človeka in ga je treba pač odstrant, preden napade v najslabšem primeru otroka na igrišču. A bo potem še "luštkan medved" in neumen človek otrok? Res folk, vi k pišete o "luštkanem medvedu" in nimate pojma o naravi v resnici, brez srca ste. Mate kamen namest srca. Take bi jaz zaposlil na mrhoviščih - malo drugače hehe ;) LP

  • Neva Hribar 21:35 05.junij 2012.

    Lilly kdo je posegel v življenski prostor koga? Mi v medvedoveda ali medved v našega? Poleg tega naj bi bila smetišča ograjena in problema z medvedi nebi bilo.

  • Provokator386 10:35 06.junij 2012.

    fegič si kvečjemu ti, ki pišeš take bedarije. Najbolj da se pobije kar vse živali, če ti fegič še ne veš, ljudje vdiramo na ozemlje živali in ne obratno in človek naj bi bil bolj razvit in razumen in z ...prikaži več ustreznimi ukrepi poskrbel da lahko divje živali in človek živijo v sožitju. Žal dokler bodo taki fegiči kot si ti tlačili tole zemljo, ne bo nikoli boljše. Sicer pa kdo ti je kriv da si reva, bodi zaprt doma, če se bojiš enega malega medvedka, mal se zadereš in gre medvedek s poti.

  • Lilly 17:02 05.junij 2012.

    če bi se malo pozanimali, bi vedeli, da ima vsak medved svoj teritorij, ki mora biti ogromen...in nekako mislim da jih je v Kočevskem Rogu že tako preveč...sicer pa ni važno št. medvedov na prebivalca, ampak število medvedov na km^2...in ...prikaži več tu nastane problem...ker imajo medvedke mladiče, prihajajo non stop novi medvedi iz Hrvaške, Bosne in se nimajo kam umaknit...se strinjam, da jih je potrebno ohraniti, a ne na račun tega, da so jih nekateri prisiljeni gledati na svojih dvoriščih...

  • luca 18:10 05.junij 2012.

    Ma kolk je luškan, pras..ci ga bodo pa ODstrelili! Vsi, ki živite ob robu gozda, ogradite svoje hiše z ograjo in kupite pršilec (solzivec) proti medvedom, dobite ga v Lovcu, pa nehajte jamrati, ali pa se preselitev blok sredi mesta. ...prikaži več Bodite hvaležni, da je vsaj še kaj živega okoli nas. Razumem skrb za otroke, zato jih je potrebno podučiti, kako ravnati v primeru srečanja z medvedom in kako uporabiti solzivec, če pride do napada. Slednji ima domet 10 metrov in se z njim lahko ubranite še preden pride do stika. Predvsem pa ne drezajte vanje in ne hodite v bližino brlogov. največja zver je še vedno človek v avtomobilu pa tega nihče ne problematizira tako kot medvede, čeprav je žrtev na cesti približno 300X več in z veliko hujšimi posledicami. Nehajte težiti in pustite medvede pri miru!!!!!

  • luca 22:48 05.junij 2012.

    Zaradi tebi podobnih veleumov drvimo v propad. Torej zagovarjaš zakon močnejšega ("kdo vodi razvoj"). Tudi medved se zanaša na zakon močnejšega. Po tvojem smo na planetu ljudi?! Ti veš, kdaj se je pojavil prvi človeku podoben neandertalec in koliko prej ...prikaži več so planet poseljevale živali? Kar se tiče "luškanega medveda" je pa to provokacija za vse medvedofobe, ki ne znajo ceniti drugih vrst. Kamen namest srca imaš torej ti. Kot rečeno postavi se pred parlament in začni štrajkati zaradi prometnih nesreč ti širokosrčnež in ko boš nekaj dosegel tam, se lahko lotiš še vprašanja mrhovišč, do takrat pa se zamisli nad svojim velikim umom.

  • maddog 07:02 06.junij 2012.

    kwa je s tabo model? mi sekamo gozdove, mi jim uničujemo "dom" in nevem kaj teb ni jasn, saj se mi naseljujemo v bližino gozdov. sploh pa nevem ali imamo še mrhovišča ali ne? k zadnje 2mesca poslušam samo še ...prikaži več o medvedih..medved tu medved tam. očitno ni dovolj hrane ali hrvovišč..nevm

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.