Šport
76 ogledov

'Janez' Vujo je užalil Hrvate

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Hi5 11:24 01.februar 2017.

    To lahko samo glupi hrvati tako tolmačijo. Treba je, hrčki, ločit med "dosežki" in načinom, kako izražate svoja seljačka mnenja o teh dosežkih in kako to izražanje vidijo in občutijo drugi. Ne vem, morda Švedi ali Danci, ki ...prikaži več so prav tako velesila v rokometu v tem primeru, pišejo po vseh njihovih časopisih in portalih kako so oh in sploh in se že leto naprej vidijo v finalu nekega tekmovanja? Ne. Zato ker so normalni. Vi hrvati ste pač seljačine in ste 100 svetlobnih let od podobnega načina razmišljanja, zato tudi taka nadutost.

  • Žurnalček 17:57 02.februar 2017.

    Problem je sociološki . Bolj ko so države v hurcu , bolj se ljudje poistovetijo z neko strvarjo , ki jim daje občutek važnosti, pomembnosti in osebne sreče. Ja če ne moreš biti vesel , ko pogledaš v plačilno listo ...prikaži več , potem moraš najti neko drugo stvar , ki ti bo zapolnila predal za srečo. In tako se najdejo najprej huligani , potem na pol huligani , pa zagriženi navijaći , normalnih je pa v takih priimerih zelo malo . In v veličanju samih sebe , potem prihaja do takšnih situacij , da so že svetovni prvaki , prvenstvo se pa še začelo ni. In potem so krivi vsi drugi, samo njihova ošabnost ne .

  • drejca1 06:56 01.februar 2017.

    Jaz pa mislim, da Vujotu ne bi bilo potrebno dajati takih izjav. Vesela sem, da so naši fantje osvojili medaljo , dobro so igrali, zraven imeli pa tudi kar precej sreče. Največja sreča je bila, ko je Katar premagal Nemce. ...prikaži več Sreča je bila, da se je tekma s Katarjem končala, preden so naši fantje zapravili vso razliko v golih. Še 2 minuti bi igrali, pa bi Katarci zmagali.In sreča za naše je bila, da so bili Hrvati tako utrujeni, da so komaj stali na nogah. Edina ekipa so bili, ki so morali dve tekmi igrati brez dneva počitka...Vsa čast Vujotu, da je znal na koncu motivirati fante .

  • slajan 10:00 01.februar 2017.

    To da so bili utrjujeni so poceni hrvaški izgovori za izgubo tekme. 50 minut so bili spočiti, igrali profesionalno nato pa zadnjih 10 minut vsi naenkrat utrujeni? Verjetno so tudi vsi na koncu zboleli ali pa se jim je utrgala ...prikaži več elastika na gatah. Krivda v vsakem primeru ni v slabi igri na koncu tekme.

  • motorka57 21:20 31.januar 2017.

    ....ja pa se je mogoče kaj zmotil? Vujo so imeli v Zagrebu,pa jim ni pasal,zato so ga nagonil.Tudi mi ga ne bomo gledali večno,trenerski stolček je zelo nehvaležen,sploh ko ni rezultatov.Da pa znajo "bratje hrvatje" komentarje prirejat sebi v prid,nam ...prikaži več je pa kristalno jasno,"sve bi radili,samo da nebi radili" !!! Tu pa sploh prednjačijo zagrebački purgerji !!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:36 31.januar 2017.

    Poceni ustaški štosi,ki pritičejo samo primitivcem živečim na drugi strani Kolpe,žal realnost je taka.

  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 09:12 01.februar 2017.

    Sem se prav nasmejal. Vujović jim pove: "Hrvati so v športu precej naduti..."Odgovor:"A ti sploh veš kdo smo mi in koliko medalj imamo?"HahahahahaTipičen odgovor naduteža. Lahko imaš tisoč medalj, tisoč naslovov, tisoč in eno ...prikaži več lovoriko pa nič ne pomaga. Vsaka tekma se začne z 0:0 in vedno znova se moraš potrjevati koliko si sposoben.

  • crniovcar 23:07 31.januar 2017.

    kreteni --a njih težko užalit

  • vladek 08:24 01.februar 2017.

    punca imaš prav,če bi imeli Hrvati dva dni počitka bi nas premagali za 15 golov Bodimo realni,a kljub tega čestitam našim fantom Vujoviću pa ne

  • Dixon 10:41 01.februar 2017.

    Ma saj je dal tudi čisto korekten intervju za hrvaške medije takoj po prihodu na zagrebško letališče, kjer jih je hvalil in jih peval v slavo. Sedaj pa ena čudna izjava (izgubila je tudi pomen s prevodom) in vsi na noge.

  • KLOBO 12:00 01.februar 2017.

    bravo, zadeto v piko !!

  • KLOBO 12:09 01.februar 2017.

    Vladek ali ti je sotla možgane zalila !!

  • Nevtrino 13:07 01.februar 2017.

    ""..."Vujo, nismo prepotentni, smo preprosto močnejši od sosedov..."----Še en dokaz več, da so naduti!

  • Žurnalček 18:22 01.februar 2017.

    ZAKAJ MEŠATE DREK ?????? Na vseh Hr portalih , se večina strinja z Vujotom in mu daje prav !!!! Kaj lažete !!!

  • privat 09:54 02.februar 2017.

    niso hrvatje budale ali drugo...hrvatje so nam zavezniki in sosednje v dobrem ali slabem..majo pa napake...!!!! mene osebno moti eno...prevec desnih srbov zaposleno v visokih polozajim!! vemo pa kaj hocejo..skregati nas z hrvati in narediti iz slovenije zopet "srbsku zemlju"...e ...prikaži več pa nebo slo trofazni...

  • privat 09:54 02.februar 2017.

    niso hrvatje budale ali drugo...hrvatje so nam zavezniki in sosednje v dobrem ali slabem..majo pa napake...!!!! mene osebno moti eno...prevec desnih srbov zaposleno v visokih polozajim!! vemo pa kaj hocejo..skregati nas z hrvati in narediti iz slovenije zopet "srbsku zemlju"...e ...prikaži več pa nebo slo trofazni...

  • Aleta 16:23 02.februar 2017.

    Zato pa smo tam kjer smo. Vsi drugi so boljši kot mi....Beden komentar...So izgubili, pa pika!

  • zdrej 10:22 01.februar 2017.

    Te logike, ki se goji v športu ne razumem. Ne razumem da se po nekem porazu, ki samo boli, drugače pa je sam po sebi uspeh, zamenjaš vodstvo. To je pra tak šolski primer na hrvaškem. Pa čeprav je to ...prikaži večo vodstvo spravilo ekipo skoraj do medalje. Namreč medalje so samo tri, prvo mesto pa samo eno.

  • kapibara 10:01 01.februar 2017.

    Uganka: Kako zapreš že odprto steklenico šampanjca ???-----------------------Hrvata upraši

  • KLOBO 12:07 01.februar 2017.

    Tipični hrvaški naduvanci: Že v repliki na Vujota so povedali vse, ne samo da so naduti, so tudi naduvani , kot nafilani purmani in ko jih poješ, jih ni več . Od zgodovine in stare slave se ne da živeti, ...prikaži več, nazaj se lahko samo kozla, važna je sedanjost in sedanjost je pokazala, da jih z Vujotom premagamo v pičlih 8 minutah, ne rabimo 60 min.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.