Slovenija
1440 ogledov

Kako je lahko to avstrijsko meso slovenski izdelek

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:35 11.februar 2016.

    Temu se reče marketing. Drgač pa če berš veš za kaj gre ker imajo točno napisan v kateri državi je zaklan, vzrejen itd. Sam vseen se mi zdi da ni lepo izkoriščat tega da ljudje ne berejo tako natančno.

  • Štumfkov Dawid 14:41 11.februar 2016.

    ker smo slovenci naivni in ovčke in samo sledimo :) ... je pa isto kot pravijo na krvavcu snega 90cm dons pridem gor pa ga niti 40 ni :) nategujejo nas pa ze tko ali tko pri skoraj usaki stvari ...prikaži več od A do Z, takle mamo ja kaj...

  • Dixon 14:45 11.februar 2016.

    Pa od kdaj je avstrijsko meso postalo slovensko? Res ne razumem tega. Naj umaknejo tist znakec ali pa na prvi strani pripišejo Avstrijsko poreko. Red bi moral bit, ne pa da nas potrošnike tako vodijo za nos.

  • hudini 14:50 11.februar 2016.

    V lidlu dobiš vsaj avstrijsko meso ki mu vsaj lahko malo bolj zaupaš kot pa če kupuješ v Mercatorju kjer prodajajo hrvaško in srbsko meso,BTW se še spomnite posnetka iz Srbske mesarije :-(

  • Dixon 15:26 11.februar 2016.

    Mercator je itak poden. Pa saj mene ne moti, da je avstrijsko, ampak pol naj ne reklamirajo, da je slovenski izdelek.

  • Dolfi 17:59 11.februar 2016.

    Svinje se niso nič bunile!

  • macola 18:00 11.februar 2016.

    Vele-kmet Židan bi gotovo znal pojasniti tak kretenizem birokracije....Trgovci smo zrabljajo idiotske predpise in zakone, ki jih sprejemajo kravatarji v LJ!

  • Dolfi 18:01 11.februar 2016.

    Če je za Avstrijce dobro, je za nas tudi! Oni imajo malo boljše kontrole kot pa mi!

  • h3o 18:36 11.februar 2016.

    meso je avstrijski, nateg pa slovenski

  • erikkk 19:27 11.februar 2016.

    Reklama da je nekaj slovenski izdelek se izkorišča v namen da bi se prodajale večje količine

  • erikkk 19:28 11.februar 2016.

    Tu avstrici niso nič krivi .... krivci so pri nas ki tako emso prejemajo in gor mečejo etikete slovensko

  • malonaokoli 19:45 11.februar 2016.

    na izdelku bi moralo biti zapisano PAKIRANO V SLOVENIJI ! Vse ostalo je goljufija in laž.

  • Matej Pogorevc 20:12 11.februar 2016.

    Lej Slovensko meso je še nekaj boljšega kot Avstrijsko, zavedati se moramo da vseeno smo še balkanci ko zaostajamo za razvojem, pri nas v farmah še ni toliko kemičnih dodatkov kot nap. v Avstriji, so cenovno še nedostopni. Je pa ...prikaži več neka res, da Avstrija in Italija kupujejo pri naših kmetih zato ker je kvaliteta.....naši trgovci pa uvažajo iz teh držav tisto kaj za njihove standarde ni spremenljivo......

  • Ferluci 21:12 11.februar 2016.

    Saj mogoče je. Proizvajalec je mogoče slovenska kmetija na Koroškem. Vse je možno...v tem ponorelem svetu...

  • malonaokoli 07:45 12.februar 2016.

    jaz poznam prevoznika kruha in pekovskih izdelkov po Sloveniji, ki si je lani kupil jahto za milijon in pol €...toliko o ceni žita.

  • abfall 07:50 12.februar 2016.

    "... so pojasnili v Lidlu in izpostavili, da pri tem spoštujejo slovensko zakonodajo na tem področju".Verjetno jo res spoštujejo, če pa pri tem zavestno ne zavajajo potrošnikov je pa drugo vprašanje.

  • Boštjan Bele 12:12 12.februar 2016.

    Odlicno! Torej tudi Lidl skrbi za to, da jejo dobro meso tisti, ki zaprisegajo na slabse, slovensko meso! Vsak mesar bo znal povedat, da je slovensko meso najslabse, ce ga primerjamo s sosedi (avstrija, madzarska, hrvaska)... Zakaj torej taksna polemika, ...prikaži več ce se s tem kvaliteta "slovenskega" proizvoda dvigne? :D

  • Boštjan Bele 12:14 12.februar 2016.

    Kje je nateg, ce ti dejansko prodajo meso BOLJSE kvalitete po NIZJI ceni?

  • Boštjan Bele 12:16 12.februar 2016.

    v bistvu bi bilo isto, ce bi rekli da na krvavcu ni snega, je ga pa 40cm ;)

  • Boštjan Bele 12:21 12.februar 2016.

    To ti resno? Zivim v Avstriji in jem tako avstrijsko kot slovensko meso! Avstrijsko je veliko bolj okusno, s kontrolami pa dosegajo tudi pravilno prehrano in vzrejo. Slovenska zivina je naceloma tudi nadzorovana, vendar bolj na papirju, kot pa dejansko. ...prikaži več Zato tudi slovensko meso ni in ne more biti dobro (obstajajo redke izjeme, ki gojijo zivino zase)! Do zdaj se nisem dobil dobrega steaka iz slovenskega mesa - je bilo vedno trdo in je imelo nek cuden priokus. V Avstriji kupljeno meso za steak je bilo mnogo boljse (popolnoma enaka priprava), je pa res da se s kaksnim argentinskim ne more primerjat!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.