Svet
29 ogledov

Koprivnikar ni izjema: Štajerski policisti nad svojega komandirja

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tomi67 08:45 03.marec 2016.

    Jaz te miselne logike tudi ne razumem najbolj. Vsi vemo, da policisti občasno nastavijo pasti točno določenim osebam (nisem policist in tega ne odobravam, vendar tako je, to je splošno znano dejstvo). Sedaj pa je nastal cirkus zaradi ministra in ...prikaži več nekega komandirja. Zakaj pa potem ni bilo cirkusa prej, ko so to naredili že tisočim, ki sicer niso ministri ali komandirji?V nasprotju z večinskim mnenjem bom rekel: bravo tisti policisti, ki imate korajžo to še enkrat za spremembo narediti svojim šefom in ministrom, ne samo navadnemu delovnemu ljudstvu!

  • Hi5 10:06 03.marec 2016.

    O čem govorimo tu? Govorimo o malicah ali o nezakonito in nemoralno postavljeni zasedi slovenskemu državljanu, ki je pač minister, ki ne pada na lepe plave učke policistov? O tem govorimo. In govorimo o dvojnim merilih. Kdaj so policisti napravili ...prikaži več zasedo svojim kolegom, ko jih 50-100 mrtvo pijanih odhaja iz policijskih žurk? Kdaj? Ne mi srat. Če jim ne paše ministrovo delo, naj gredo pred vlado in stavkajo. Ne pa da se gremo take.

  • xy 13:12 04.marec 2016.

    ne razumem pa teh raziskovalnih novinarjev, da ne raziščejo kdaj, za kakšno ceno in zakaj mimo razpisa je minister nabavil službeno vozilo BMW 5 karavan., zakaj ni bilo nabavljeno vozilo druge znamke. Je to zaradi izigravanja predpisov javnega naročanja? Klientelizem? Korupcija?

  • Hi5 09:05 03.marec 2016.

    ..žurke, da bi vsi krepko napihali. Tako da ne prosim branit policije, če ne veste za kaj gre.

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:21 03.marec 2016.

    Pa kaj je z vami? Producirate afere, ki to sploh niste. Komandir je napravil prekršek in bil kaznovan in v čem je sedaj problem?A potem je vsaka policijska kontrola past? Seveda, da je. Pred zakonom morajo biti vsi enaki!

  • dragec 09:04 03.marec 2016.

    bravo policisti,je...bati jih treba

  • Presvetli 10:35 03.marec 2016.

    Ati neznaš brat članka!!Piše kako so svojemu komandirju nastavili past!!!Ne vem kaj sploh s tabo razpravljam,niti prebereš ne kaj piše pa govoriš nekaj.Napisal sem vse,malo bolje preberi tudi spodaj sem napisal svoje mnenje.Seveda ni vsem povšeč vendar men se zdi ...prikaži več prav!Saj so ravno vodilni kader v policiji ti kateri so pritiskali na policaje kako in kje naj lovijo in koliko kazni morajo prinest,seveda oni pa so dobili tako spodbudo z vlade.Vse se vrača vse se plača.Sedaj pa pričakujem tvoj komentar,da tako pišem,ker sem policaj!

  • Milan Novak 13:05 03.marec 2016.

    Mojemu znancu že nastavljajo zasede par let , pa ni medijskega pompa !!!!

  • nostradamus 14:38 03.marec 2016.

    +++++

  • Optimus 21:16 03.marec 2016.

    Šef ali kdorkoli,ki je komurkoli nadrejen ukaže,odredi etc, in to moraš narest al' so pa posledice.Največkrat mobing in pa prikrite grožnje,da se ti bo zgodilo to in to.Kot,da tega,dragi moji komentatorji,ne veste.

  • Pepe007 08:56 03.marec 2016.

    Se strinjam. Podpiram prizadevanja policistov, da dokažejo, da so naši vrhovni voditelji zaupanja vredni na vsakem koraku, tudi v prometu. Minister, ki ga vsaj enkrat na mesec ne ustavijo, mu dajo pihati, preverijo obvezno opremo, naj se pritoži.

  • asmas 13:40 03.marec 2016.

    vsi so enaki.Postavijo se za vogal ter opazujejo v kakšen avto se usede nekdo,ki gre iz bližnje gostilne ter sporočajo patrulji kje na ga ustavijo.Inkasanti nič drugega

  • Avatar olor
    olor 10:55 03.marec 2016.

    Tudi Zasavski policisti niso izjema, preverjeno.

  • Presvetli 08:50 03.marec 2016.

    Tako je!Problem je ko nasedejo na svoje lastne pasti "svete krave" katere so same sprovajale takšno početje in to zahtevale od svojih policajev!Sedaj,ko pa so sami padli v tole pa je vik in krik!Zakaj politiki in veljaki gredo se stalno ...prikaži več preko vez pritoževat nad kaznimi zase in za svoje bližnje ter iskat alternative kako nebi rabili plačat kazni!!!Zakaj je policajem naročeno,da čakajo prehitre na najbolj nerazumljivih točkah kjer ni nobenih hiš in ničesar pa je tabla postavljena na omejitev 50 km/h na čisti ravnini.Veliko je nelogičnosti nam državljanom pa so pametnjakoviči imeli stalno svoje izgovore!Sedaj boste pa najebali tudi vi kateri ste nas lupali do nezavesti!Bravo policija,še tako naprej,pred zakonom smo vsi enaki!

  • Hi5 09:05 03.marec 2016.

    Problem ni v tem, da policisti vestno pravljajo svoje delo in lovijo barabe tudi na tak način. Problem je motiv. Eno bi bilo, da naše vrle policiste res skrbi varnost na naših cestah. Morda jih 1% od vseh njih. Pa ...prikaži več velike večine seveda ne. Tu gre za zlobo, foušijo in namerno provociranje iz strani policistov, ki so ali zafrustrirani do boga, jezni na ves svet in to potem prikazujejo na ta način ali pač s tem, ko so dobili v roke potrdilo o opravljenem 6-mesečnem tečaju mislijo, da so nad vsemi. To je problem. Drugič pa, je to še ena velika hinavščina policistov. Velika večina policistov sama ne spoštuje prometne predpise. Pojdite samo na avtocestni križ in merite hitrost policistom, ki se vozijo, ko niso na nujni vožnji. In to je samo en banalen primer. Drugo, policijske žurke. Ne vem če je normalno, da se ga tam nalijejo kot norci in imajo potem proste poti domov, ko pa njihovi kolegi, ki so ta dan v službi seveda vedo, da bi, če bi ustavljali promet 100 metrov stran od lokacije

  • Presvetli 09:51 03.marec 2016.

    Zelo dobro vemo zakaj gre! Čisto prav,da tako reagirajo!

  • Hi5 09:54 03.marec 2016.

    Seveda. Ko gre pa za njihove kolege pijandure, pa kr ne reagirajo? Ne bit hinavc.

  • Presvetli 09:55 03.marec 2016.

    Preden trobezljaš v 3 dni se spomni samo ene stvari!Ker si kratke pameti ti bom jaz osvežil spomin!Pred meseci so napotili na mejo policijo za katero niso poskrbeli niti za hrano po celodnevnem dežurstvu in so jim na mejo vozili ...prikaži več tu in tam državljani hrano.Medtem,ko se taisti slinijo v menzi v parlamentu z malico katera je kot komplet kosilo za manj kot 3 evre. Vtihni in ne palamudi kdo kaj ve!

  • Presvetli 09:56 03.marec 2016.

    lepo sam sebi nabijaš pluse drugim pa minuse

  • asmas 13:38 03.marec 2016.

    V Cerknici je bil pred okorg 20 leti policaj-tedaj ravnokar izšolan v Tacnu s priimkom Kaniški.Vse lepo in prav.Enkrat ko se je SLUŽBENO sprehajal po Cerknici je zagledal svojo MAMO,ki je prečkala cesto izven prehoda.Stopil je do nje in ji ...prikaži veči napisal kazen s komentarjem"Mama,zakon je zakon plačati boš morala kazen" Mama tega policaja je stopila korak nazaj ter SILOVITO klofnila mladega policajčka in mu rekla "Vredu ,se strinjam Zakon je zakon ampak mama je pa le mama"ter odšla domov.Tisti dan in še kar nekaj dni je bil ta "kadet"doma brez kosila.Prav zanima me kam je odšel ta Kaniški,ker je bil izredno naravna po "zakonu"na kratko Pretiraval je.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.