Zaradi hlapčevskih politikov imamo takle.Živimo skoraj v gozdu pa moramo plačevati ceno drv kot da so uvožena iz Avstralije.Volili bi Resni.ca ne pa ostale hlapce.Zdaj je kar je in čuti in trpi
Nisem vedel, da se ga da tudi odstranit. Saj meni se v osnovi za to j**e, mi pa gre na q**** butast folk, ki je toliko zaverovan v tisto svojo ideologijo, pa naj bo ta katerakoli, leva ali desna, rumena… ...prikaži več ali zelena, pikčasta ali progasta...., da se je pripravljen skregat tudi s preverljivimi dejstvi. Kot da je komentator kriv za ta dejstva. Abotno.
Zaradi hlapčevskih politikov imamo takle.Živimo skoraj v gozdu pa moramo plačevati ceno drv kot da so uvožena iz Avstralije.Volili bi Resni.ca ne pa ostale hlapce.Zdaj je kar je in čuti in trpi
Sepravi bi po tvoje mogli volit dobrega prjatla od JJja? Ma da nebi res!!
Menda se večina uvozi iz Bosne.
Tvoj zapis sploh ne bi bil slab...če ne bi omenil Resni.ce
Resnica je tudi to ,da se bentite samo hlapci
Pa keri kurac bedasti da lahko minus za DEJSTVO???? Dejstvo, ej, ne vrednostno sodbo!!! Eni so res haupt idioti. Za ferderbat. Ne morem rečt drugega.
A sem jaz kriv, če se večina drv uvozi iz Bosne, ti kreten kretenski, ki talaš minuse za DEJSTVA? Pejt si ti mal glavo pregledat.
nimaš več minusa
Nisem vedel, da se ga da tudi odstranit. Saj meni se v osnovi za to j**e, mi pa gre na q**** butast folk, ki je toliko zaverovan v tisto svojo ideologijo, pa naj bo ta katerakoli, leva ali desna, rumena… ...prikaži več ali zelena, pikčasta ali progasta...., da se je pripravljen skregat tudi s preverljivimi dejstvi. Kot da je komentator kriv za ta dejstva. Abotno.
saj se ga ne da,jaz sem se zajebu,spremeniš ga lahko,zbrisat pa ne moreš