Slovenija
1341 ogledov

Ljudmila Novak parkirala na prostoru za invalide

Komentarjev 41
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • hpet 11:27 19.september 2016.

  Vsak dan grem mimo par parkirnih mest za invalide na katerih nedvoumno parkira par enih in istih mentalnih invalidov. Dejansko imajo kartice, vendar te kartice zagotovo niso njihove (valda so zmeraj obrnjene s sliko navzdol). Mogoče od mame, oče, babice ...prikaži več ali dedka, katerega pa pravtako ne "prevažajo". Dejansko izkoriščajo kartice za brezplačno parkiranje v centru mesta. Mladi oz. srednja mladi, "fini" ljudje. Sramota. Ko sem klical na redarsko službo ali dejansko kaj spremljajo stanje na za invalide označenih parkirnih mestih, so me oholo odslovili, češ da ne morejo stražit kdaj bo kdo prišel ali odšel. Kljub temu, da sem jim omenil, da ti posamezniki redno ob isti uri pridejo in odidejo (delovnik) - jih en k* briga. Glavno da lahko ima rdečo kapico, pištolo za pasom ter preverja kdo je 5min čez listek. Kakor je v prvi vrsti sramota teh ljudi, da si upajo parkirat, je tudi sramota odgovornih, ki tega NE nadzirajo.

 • Pepe007 09:51 19.september 2016.

  Dajmo strelski vod in streljat ljudi, ki naredijo prometni prekršek. Sam nikoli ne parkiram na mestu za invalide. Ampak dejstvo je, da so invalidi običajno ljudje, ki niso zaposleni, živijo od javnega denarja in imajo precej več časa v ...prikaži več dnevu kot zaposleni ljudje. In ne sanjati, da dobiš izkaznico samo če si na vozičku ali kaj podobnega gibalno hudo oviranega. Moja tašča jo denimo ima, ker slabše vidi. Ampak če jo peljem v trgovino, ne rabim njene izkaznice, ker zlahka prehodi toliko kot jaz. Zato tudi takrat ne parkiram na mestu za invalide.Aja, ne pozabite na minuse.

 • Avatar Leon
  Leon 09:30 19.september 2016.

  V glavnem na prostorih za invalide parkirajo predvsem "mentalni invalidi" in tako zasedejo prostor tistim ,ki jim je namenjen. Kdo izmed naših "junakov" si upa parkirati avtomobil na prostoru za invalide npr. v Avstriji ali Nemčiji..................? Torej osnovni problem je ...prikaži veče prometna kultura za katero pa so deloma ali predvsem krive avtošole in ostale organizacije,ki skrbijo za vzgojo in varnost v prometu .

 • Avatar Džoser
  Džoser 23:41 19.september 2016.

  Njej tako ali tako nobena maska ne pomaga k lepšemu izgledu. Coprnice so pač coprnice.

 • Tone Murgelj 14:46 19.september 2016.

  Pa daj ti pameten komentar. S tem, kar si sedaj napisal-a, samo potrjuješ, da je tudi tvoja morala najbrž močno sprevržena!!!?

 • Undertaker 13:47 19.september 2016.

  Če slabo vidi pomeni, da je invalid. Ampak njen zet je pa druge vrste invalid. Vemo katere vrste. Te vrste invalidov zdravijo na Vojniku, LJ-Polje, Begunje, Ormož...

 • Undertaker 13:40 19.september 2016.

  Slika mora bit obrnjena navzdol. Raje ne komentiraj, če ne poznaš postopka. Kot sem že dejal, tudi meni se ne vidi, da sem invalid. Navzven. Saj se tudi tebi ne vidi, da si tepec, dokler ne odpreš ust.Poleg tega ...prikaži več to ni kartica za brezplačno parkiranje, ampak kartica, da parkiraš bližje vhodu. Da ti ni treba cekarjev in vozičkov do avtomobila predaleč vleči (nositi). Po tvoji logiki (ki je ni) potem paraolimpijske igre kar ukinimo, saj ljudje tečejo, plavajo, igrajo nogomet, streljajo...Ravno zaradi takih modelov, kot si ti, je stanje z invalidi tako, kot je. VELIKO RAJE BI BIL ZDRAV IN PARKIRAL TUDI KILOMETER DALEČ, KOT PA DA SEM INVALID.

 • wester62 13:08 19.september 2016.

  sram jo je lahko kot kristjanko.a tako je vera uči. še eno tako cvetko poznam in sicer vido petrovčič ,ki je pred leti vodila odajo kako so ljudje nesramni ko zaparkirajo prostor za invalide in glej ga zlomka ,že naslednji ...prikaži več dan je že parkirala na prostor za invalide ko sem je opozoril je celo šla gledati talno označbo ,če je to res.hahaha ,mar je prej bila slepa da je spregledala 2 metersko označbo in je tam po vrsti bile samo parkirni prostori za invalide. ase delajo butaste ali pa dejansko so butaste-edino je samo to še vprašanje.

 • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:19 19.september 2016.

  "je zamujala na predviden prihod v masko pred oddajo,"Maska ti je bolj pomembna k pa invalidi...važn da ti dobr zgledaš ane?Mene bolj to mot da sploh prihaja v masko. Naj bo taka k se sama zrihta pismo..ne pa ...prikaži več da jo morjo televizijci tm ujčkat. Kok si stara da se ne morš sama zrihtat ? 15 let al kaj?

 • Undertaker 11:13 19.september 2016.

  Opravičilo NI sprejeto.

 • Janez_53 14:51 20.september 2016.

  Vmesni člen pa si pozabil: odločilna za pridobitev vozniškega dovoljenja je namreč IZPITNA KOMISIJA, ki lahko zamiži na eno oko (ali obe, če je dobre volje).

 • matermila 12:42 20.september 2016.

  Glede na to kako je parkirala(seveda zraven tega,da je na parkingu za invalide),se sprašujem,če ni vozniškega dovoljenja kar kupila.Če ga pa ni,pa je nujno potrebno poiskati njenega inštruktorja in mu odvzeti licenco.

 • francl12 21:14 19.september 2016.

  tako je! Upam, da jo špeh zalije!

 • razumnik 16:57 19.september 2016.

  zdaj vsaj vemo za kaj stranke nucajo svoje PR-ovce... da preparkirajo avte.. a po rože tud hodijo?

 • Undertaker 16:09 19.september 2016.

  vem, da ni bilo namenjeno meni. Ni panike.

 • OneCent 15:59 19.september 2016.

  Prvič: Blizu je plačljiva parkirna hiša, le nekaj 100m je treba peš, kar pa je za debeloritno in debelolično "gospo" najbrž preveč.Drugič: Med invalide štejejo tudi mentalni invalidi, tako da bi verjetno lahko parkirala na tem mestu, le ...prikaži več zdravniško potrdilo bi morala vzeti s sabo.

 • Tone Murgelj 14:49 19.september 2016.

  Tole z odgovarjanjem na komentarje tu ni prav dobro urejeno.

 • Tone Murgelj 14:46 19.september 2016.

  Tole ni bilo namenjeno tebi. Oprosti.

 • Tone Murgelj 14:45 19.september 2016.

  Pa daj ti pameten komentar. S tem, kar si sedaj napisal-a, samo potrjuješ, da je tudi tvoja morala najbrž močno sprevržena!!!?

 • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 13:47 19.september 2016.

  Ne,da je parkirala na mestu za invalide,tut parkirat ne zna,saj je avto pustila v boxu,kot,da bi prišla z avtobusom ne pa z enim navadnim VW-jem,ki ma prirejene podatkeo izpustih in porabi.3 težke napake Ludemile,žal.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.