Slovenija
11 ogledov

Maher pravi, da ni lagal

Komentarjev 41
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • mph 11:46 22.marec 2013.

  Ne dvomim, da se boste janšisti obešali na vsako biljko, če bi le lahko naredili kaj škode sedanji vladi, da bi se vaš princ teme vrnil čimprej na oblast. Seveda, ne morem izključit, da ne laže, ne poznam iz prve ...prikaži več roke, vendar kar sem spremljal in zdaj berem razlago sem vsaj mnenja, da je za počakat, ne pa kar vsevprek obtoževat, čeprav eni res ful uživate v temu. Še bolj bi, večina janšisto verjetno, če bi zmagali v II. svetovni vojni vaši pokrovitelji, ampak se to ni zgodilo. S takšnimi izrodki kot je npr. KLOBO pa sem že ugotovil, da nima smisla izgubljat besede. Ne glede na argumente boste trobili svoje. Govora je od dveh ločenih zadevah, povsem verjamem, da je bil obremenjen te dni, ... Ampak zanimivo, kot se mi janšisti gnusite, nisem nikoli takoj na prvo žogo skakal, ko je priletela kakšna novička ven na SDS elemente.

 • mirko 10:27 22.marec 2013.

  FDV je greznica lenuhov prisesanih na davkoplačevalski denar, na predavanjih pa študentom perejo možgane z svojo življensko filozofijo, kako je njihovo delo pomembno za obstoj slovenije in če FDV-ja v tej državi ne bi bilo, potem tudi država slovenije ne ...prikaži več bi obstajala. V to so tako prepričani, da nikdar niso pomislili, da so pa le mogoče prav oni tisti, ki z svojim delovanjem ta narod spravljajo na beraško palico.

 • mph 08:32 22.marec 2013.

  Ne glede na to ali je kriv (seveda je tudi možno, čeprav so mi bila na začetku zadovoljiva pojasnila) ali ne, je ta zadeva dobila take epske razsežnosti, da se bojim bi to bila slaba popotnica novi vladi. Podobno, kot ...prikaži več ni imela direktno Kresalova nič s primerom Baričevič, ampak so jo rumenokravatarji in njihovi podrepniki s svojimi lajnami uspeli tako oblatiti, da ni imela druge, kot odstopiti. Je pa vsaj ena oseba, ki ima nešteto afer, sumov, pravnomočnih obsodb, ... ki pa je povsem imuna na vse in prav tako njegovi elitni odredi. Verjetno ni problem ugotoviti, koga imam v mislih.

 • tacka1 15:04 22.marec 2013.

  Meni se pa gnusijo takšni, ki pišete takšne komentarje in zagovarjate lopove, pa ni važno levo ali desno, jaz itak nisem na nobeni strani. Zakon bi naj bil za vse enak, zato ga naj doleti kazen kot bi vsakega navadnega ...prikaži več državljana! Kaj je on več kot jaz ali ti???

 • Avatar frnazzi
  frnazzi 12:50 22.marec 2013.

  Mandatar Zoran Januković je že vedel, koga postavit za ministra za prostor in slične malverzacij!

 • KOJAK 12:27 22.marec 2013.

  MA NE ME JEBAT!!! A če zgradiš objekt in ga zasuješ z zemljo to postane KLET?Pravi, da to ni bivalni objket, da notri shranjuje samo kosilnico, svak pa frezo... aja skladišče rabi tako velika pvc panoramska okna in ...prikaži več vrata z žaluzijami ter fotocelice na strehi? In ta bebec potem še pravi da ima visoko moralo in integriteto. Novinarje prosim da tega črnograditelja in lažnjivca spremljajo tudi po tem ko bo odstopil, do dokončnega rušenja te famozne kleti!

 • titty 12:03 22.marec 2013.

  Kaj bi pol rekel šele za velikega JJ?? Capo del capo del capo lažnjivcev!

 • KLOBO 11:46 22.marec 2013.

  PETAK JE DAN ZA METAK !!

 • Igor Golob 10:49 22.marec 2013.

  Laž na laž,na koncu bo še sam sebi verjel,res je pravi MAHER,sicer pa poštenja v tej vladi itak ni za pričakovati

 • mr.big 10:27 22.marec 2013.

  za Slovenijo.....točno tako je ! V primeru Kanglerja so vse institucije rešile vse v 14ih dneh, za Bratuškovo bomo čakali koliko časa ?!?!? Koliko ?!?!?!?

 • alfredo 10:16 22.marec 2013.

  Upam, da ostane minister, bo smeha še naprej....;)

 • nostradamus 12:33 22.marec 2013.

  hm sedaj so nekateri presunljivo tiho tudi protestnike nic vec ne moti mar je cilj dosezen ?zdi se mi da ni prislo do nobene spremembe le p.....i okoli korita so se zamenjali ali pa je bilo vse to le ...prikaži več del dobro nacrtovane igre morda se motim a v kolikor se ne potem nam res ni pomoci nobena vlada do sedaj ni kaj prida naredila za narod vsem je skupno le eno osebna korist

 • sweetdogs 12:07 22.marec 2013.

  "Govora je od dveh ločenih zadevah, povsem verjamem, da je bil obremenjen te dni, ..." meeeee meeeee ovčke se že oglašajo. Ja dečko je malo 'pozabil'... Tako kot je Janša pač pozabil na tistih par 10k €, ker je ...prikaži več bil preobremenjen, pa Zokan na tistih par milijončkov € ker je bil pravtako zelo preobremenjen revček...ampak zdaj ste v manjšini... neopredeljeni in 'ulica' so zdaj proti vam. pokalo bo, pokalo...

 • Aspetiamo 10:51 22.marec 2013.

  Nič ni naredil narobe. Vsi politiki lažejo, oz. se verjetno zgolj zapletejo z besedami in potem ljudje razumejo nekaj drugega od tega, kar so oni hoteli reči.Za take pa res brez slabe vesti rečeš "Bebci primitivni!"

 • millenium 15:29 22.marec 2013.

  ...zdaj je pa TEGA zadost, upam, da bo predsednica vlade takoj naredila red... kje je sploh vprašanje, da ne bi odstopil... TAKOJ!

 • dragec 13:39 22.marec 2013.

  zamislite --- bil je naiven????

 • Branko Brzin 13:31 22.marec 2013.

  nadmudrivači

 • KOJAK 13:00 22.marec 2013.

  Pa Gorenak tudi!

 • pravaresnica123 12:54 22.marec 2013.

  Pravi, da je bil policist.PA SAJ STA BILA BAVČAR IN KANGLER TUDI!!!

 • mph 16:36 22.marec 2013.

  Ali ne bereš moje komentarje ali nisi pismena. Kje sem kaj takega napisal?? Moti pa me linč na osnovi nakladanja nekega kmetavza, ki je sam očitno cedil sline po tistem zemljišču, zdaj pa kar žari od volje, da bi hodil ...prikaži več po sodiščih kot priča ali še kam drugam. Pojavili so se tudi neki posnetki, ki ne veš od kje pridejo.Če pa mu dokažejo, pa jasno lahko samo še leti in je končal kariero v politiki, glede tega nimam dvomov.Mimogrede, način, kako je kpk ugotavljala dejstva mi je bilo sporno tudi pri Janši, za katerega se ve, da ga ne prenašam. So mi bile kar sprejemljive njegove razlage. Govorim o konkretnem primeru, ne na splošno.Kakorkoli, izmišljotine ala ne (kot pri Kresalovi), je po mojem končal kariero, ker bodo vsi možno stalno to omenjali in se ob to spotikali, pa če bi 100x dokazal, da je nedolžen.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.