Slovenija
717 ogledov

Marjana Cerarja izključili iz SDS

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 22:23 06.februar 2012.

    G. Cerar naj rajši pove, kako se je včasih kadrovalo na direktorske stolčke. Če nisi bil član KP nisi imel osnovnih moralnih vrednot za to funkcijo. In ti gospodje še danes obvladujejo večino firm v državni lasti, pa tudi vsa ...prikaži več direktorska mesta v javni upravi zasedajo. Še danes se tudi na tak način kadruje nove direktorje. Mora bit NAŠ.

  • Veteran 02:20 07.februar 2012.

    G. Cerar nevem zakaj se oklepaš stranke, ki te ne želi v svoji sredini. Da si želel zamenjati predsednika stranke si dokazal, da dejansko nisi vreden te stranke. Umiri se in uživaj sadove, ki ti jih je stranka omogočila. Lahko ...prikaži več bi bil samo hvaležen SDS in naj te bo sram in tako kot je že nekdo napisal, ne smeši se!

  • Darko 00:02 07.februar 2012.

    točno tako in novinarji samo čakajo

  • izRODEk 08:06 07.februar 2012.

    Hahahahahhh A zdaj so pa še tukaj začeli smetiti SDS gverilci? V parih minutah SDS pripadni komentarji, vsi po istem kopitu, vsi istega sloga pisanja? To je lahko samo SDS spletna gverila!!! :))))))))))))))))))))Pri tem Cerarju se je pokazalo, ...prikaži več kakšna diktatura velja pri SDS - N i H Č E!!!!! NIHČE nima pravice reči kaj slabega čez velikega vožda, znanega preprodajalca orožja, goljufa in falsifikatorja, Ivana Janšo. Njegov sveti lik mora ostati neomadeževan za vsako ceno.NIHČE nima pravice v tej stranki razmišljati s svojo glavo.V stranki sta dobrodošli samo dve vrsti ljudi:- Vojaki - tisti, ki služijo ukazom in izvršujejo naloge- Verniki - tisti, ki brezpogojno verujejo v sveti lik janšeSDS so po mojem mnenju skupek psihopatov, ljudi z resnimi duševnimi motnjami.NE janšizmu!PS: Cerar: tvoj izstop iz nacizmu in fašizmu pripadne stranke je nekaj najboljšega, kar se ti je v tvojem življenju zgodilo. Od tukaj naprej sam

  • zdrej 11:44 07.februar 2012.

    Glej. več kot 12 let je bila na vladi levica. Zadnja leva vlada je bila nesposobna sploh obstati. Vso sranje, ki se dogaja na desnici, se v enkrat večji meri dogaja na levici. Samo pač zaradi določenih razlogov bolje to ...prikaži več skrivajo (le katerih). Vsekakor pa ne rabimo še ne nesposobne leve vlade, ki bo po treh letih razpadla. Edini viden kandidat za dobro levo vlado je Jankovič, čeprav je tako, kot sam Janša neprimeren kandidat zaradi slabe zgodovine. Obadva sta delala v preteklosti mahinacije, izkoriščala sistem. Za Jankoviča sem bolj siguren, saj so bili oškodovani ljudje, ki jih osebno poznam. Pri Jankoviču me moti to, da je vsepovsod, nekaj dolžen, torej od kod bi jemal da bi uredil Slovenijo?? Janša je sicer nekaj v preteklosti pokazal. S svojo trdo roko nas je sposoben pripeljati čer to razburakno obdobje, vendar bi nad njim morala bdeti še ena takšna roka, da ne bomo zavili v kaki vrtinec, slepo ulico.

  • zdrej 09:14 30.maj 2012.

    Zakaj pa smo v takem zosu, ko nas je vodila pahorjeva roka, ki je hotela v razburkanem času voditi z milo demokracijo. Sedaj je bolj kot kdaj prej potreben avtoritativen način vodenja države, obkrožen s stroko (pa ne s tisto ...prikaži več kvazi stroko, ki si piše zakone na svojo kožo pisane, a ne ovce nepobrite, ki imate polne riti!!!)

  • tralala 09:35 07.februar 2012.

    Ne, tako je z ljudmi, ki si drznejo razmišljati s svojo glavjo v SDS sistemu enoumja. Le-ta je najbolj pristna potomka KPJ in celo tovariš Stalin bi ne skoparil s pohvalami na račun Gologlavega zastavonoše.

  • tralala 14:37 07.februar 2012.

    Bolnik. Janša nas je sposoben peljati samo v vojno in bankrot. Ampak ti, ovca nepobrita, tega ne boš NIKOLI razumel!

  • Stolp 22:28 06.februar 2012.

    Da je bil razlog pozitivna ocena Viranta, OK če bi bilo to bi človek rekel, da so te po krivici. Ampak pošiljati okoli spam v katerem pozivaš predsednika svoje stranke k odstopu, no to pa verjetno v nobeni stranki ne ...prikaži veče bi prenašali.Angelci boš pisal? No pa jo spotoma še vpraši kaj bi ona naredila, če bi nekdo okoli po Nemčiji pošiljal spam v katerem bi jo pozival k odstopu,

  • patriot5 11:50 07.februar 2012.

    Kako je pa mislil, da bo v SDS in razmišljal s svojo glavo. To žal pač ne gre skupaj.

  • rogg 15:55 07.februar 2012.

    Ni lahko proti vetru .... scat....

  • marijan.cerar 12:13 09.februar 2012.

    ker tole intenzivno analiziram in težko prebavim , več po kosilu

  • zdrej 09:11 30.maj 2012.

    Kar je dokazal Borut Pahor. Pred njim pa je spet bila diktatura v še bolj mili obliki.Slovenci smo se zedinili samo za osamosvojitev, od takrat pa več ne vemo zatuliti v en rog in narediti, kar je potrebno, ampak ...prikaži večak se raje prepiramo/jo.

  • tralala 09:33 07.februar 2012.

    Lej, vsi ljudje se ne rodijo brihtni in kot taki potrebujejo vodnika (beri: dečkoljubne RKC moške v krilu / gologlavega führerja).

  • izvedenec 21:40 06.februar 2012.

    kar tako je hotel minirati liderja stranke Janšo, to pa je bilo nespametno, saj stranke morajo biti enotne in složne notranje, imajo preveč zunanji nasprotnikov, saj to fuzbalska tekma v divji ligi, da najboljšega igralca ven mečeš, če je nasprotnik ...prikaži več povedel, igra se 90 minut, pa liga traja celo sezono, bi zmanjkalo igralcev tov. Cerar, ane?

  • maneken 22:48 06.februar 2012.

    Marjan, minilo je vse: tvoja latinscina, tvoji ljudje, ideje, samo smešiš se še, kdaj boš to dojel? Uživaj penzijo, pojdi na kakšenm hrib, to je najpametneje kar lahko narediš in pusti politiko. Tam si pogorel.

  • Kepler22-b 08:13 07.februar 2012.

    Kako je Belinka prezivela s tako cmero. Je sam izbral SDS? DA! Je gospod nezadovoljen z delom SDS? DA! Torej, izstopi naj sam in ustvarja drugje, npr. pri g.Virantu. Kako bluzenje. Ker je cmera so ga pac vrgli ven. Tako je to z mevzami.

  • smito23 08:25 07.februar 2012.

    Take reči se dogajajo strankam, katere člani so po večini:- starejši od 60 let,- nižja izobrazba (osnovna šola ali manj)- prebivalci rurala (vasi, odročni zaselki)- z omejenim ali brez dostopa do interneta - nerazgledaniPoleg ...prikaži več fašistoidne N.Si je to verjetno najbolj zarukana stranka v tej državi.Tudi jaz kličem, NE janšizmu!

  • Trsten 08:36 07.februar 2012.

    Ti svojemu vodji, direktorju.......reci, da so nesposobeni, pa boš videl, kje boš pristal.Cerar je že od nekdaj vaški posebneš.

  • KOJAK 09:00 07.februar 2012.

    A ni ta gospod delal samomor s skokom v Ljubljanico po tistih predsedniških volitvah, kjer mu ni uspelo zmagati?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.