Slovenija
158 ogledov

Ostala brez pomoči, ker je namesto moke kupila jogurt

Komentarjev 58
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dusan Kokalj 15:01 12.september 2016.

CERAR spokaj svojo nesposobno bando pa v Turčijo kamor spadate.Dovolj ste že naredili sranja,

• Milan Novak 21:26 12.september 2016.

Take stvari se lahko dogajajo samo pod levo fašistično oblastjo !!

• Darko Oven 15:21 12.september 2016.

Kako ga ni ? Niti za minimalca ? Aja, bolše doma izkoriščat državo, kot delat za 600€...svašta.

• zdrej 15:58 12.september 2016.

In katera stranka/stranke so pa sedaj v večini, ko se to dogaja? Pa ni samo eno leto od volitev, tako da bi lahko kaj spremenili. Če pa maš ti probleme sam s sabo, pa ji reši drugje, ne tukaj.

• Undertaker 16:37 12.september 2016.

Glavno, da je za begunce poskrbljeno z vsemi priboljški, kot je na primer čokolada. Banda zahojena. Tem na CSD bi pa plače ukinil in jih poslal na RK po hrano.

• Undertaker 16:38 12.september 2016.

Če se ne motim je SMC, SD in DeSUS na oblasti.

• bine.prelesnik 16:27 12.september 2016.

Pa ti misliš, da bodo tvoji kaj boljši ??

Mirč Sla 20:12 12.september 2016.

To je za CSD velika sramota, kaj se gredo,,, mogoče se najdejo osebe /a, , ki to iskorišča, ( da dobi den. pomoč ), ampak ne vsi brezposelni,, eni res iščejo delo in ga NE dobijo...nobenenu pa ni lahko..

• Kolesar___777 17:43 12.september 2016.

Vse dokler bodo obstajala državna podjetja kot je GOZDNO GOSPODARSTVO SLOVENIJE kjer so zaposlovali tujce za 200 do 300 € mesečnega dohodka , bomo morali SLOVENCI hoditi po plačo na CSD , po hrano pa na karitas in rdeči križ !!!!

• sprehajalec 17:23 12.september 2016.

Pravo delo za Valsto in njen 40 glavi svet modrecev. Ali jogurt, ali makarone?

• Kolesar___777 17:52 12.september 2016.

Se opravičujem ker sem pozabil dodati besedi izkoriščali tujce !!!

• Ferluci 18:13 12.september 2016.

Da, edini pametni komentar tega prispevka! Vsak bi samo nekaj bluzil in iskal pravice, delal pa ne!

• Žurnalček 19:23 12.september 2016.

Pravilno , od vsega nepriznanega je samo čebula ta , ki bi morala biti na raspolago. Za kaj se tu gre . Če nekdo nima denarja in ga zato dobiva od države , se pravi da ne dela , mu ...prikaži več niti slučajno ni treba kupovati jogurta , krofov, majoneze ,kruha ,smetane , ker to vse lahko naredi sam doma iz izdelkov , ki mu jih država daje na raspolago ! .

• Žurnalček 19:32 12.september 2016.

Miha , ni kupila jogurt namesto moke , ker se jogurt ne dela iz moke , to vendar veš ampak iz mleka , ki ga pa lahko kupi in doma naredi 1x cenejši jogurt , časa ima absolutno preveč !

Optimus 18:53 12.september 2016.

Tu bi moral biti izključen nakup alkohola in tobačnih izdelkov,hrana pa ne bi smela biti selekcionirana.

• dragec 21:07 12.september 2016.

ima...ima....ukiniti jo,TAKOJ

• MihaMB 22:34 12.september 2016.

Ne razumem čisto te naše socialne države...naj mi nekdo pojasni, zakaj bi jaz moral (in moram) delati za nekoga, ki doma leži in uživa, medtem ko jaz delam? Do koga ta država ni socialna: do mene ali do tistih, ki ...prikaži več nič ne delajo....pa da ne bo pomote...ne mislim na tiste, ki so bolani, prizadeti, ...

• Žirafa 03:27 13.september 2016.

Po večini se strinjam z vami, ne razumem pa, kaj ji je bilo treba kupovati krofe, saj jih ni tako težko doma speči.

• wester62 23:32 12.september 2016.

pa da ne pozabimo kako naša vlada in še ostali kupujejo barske stole v največji krizi za 1000 eur po komadu.sramota. a nekomu zaradi jogurta vzamejo pomoč v stiski.barabe lopovske

• Tadeja Stradar 07:31 13.september 2016.

tudi mi smo letos dobili naročilnico za nakup ozimnice in tudi pri nas je bil dodan cel seznam stvari ,ki jih lahko kupimo,nismo smeli pa vzeti nobenih salam,jogurtov,mesa,sirov,kar bi ti pri dveh šoloobveznih otrocih prišlo ravno tako prav,mislim da bi ...prikaži več morali biti iz teh seznamov izključeni alkoholni izdelki,,tobak in kozmetika ostalo pa bi lahko vse kupil kar v gospodinjstvu potrebuješ

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.