Slovenija
158 ogledov

Ostala brez pomoči, ker je namesto moke kupila jogurt

Komentarjev 58
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Boris Odreitz 08:39 13.september 2016.

ivo malce poveđi to kar si povedal. .....Toliko dela da celo otroci delajo ..... tvoje besedilo je zelo nekorektno in nesmiselno !

• Boris Odreitz 08:41 13.september 2016.

bolano ! a se všrašaš zakaj je nekdo brez zaposlitve, kaj je lahko vzrok ja saj vem daklje kot do tega da ne kdo ne dela nisi prišel pa tudi nikdar ne boš kakor zgleda . Tvoje razmišljanje je zelo ...prikaži večo plitko in enoumno !

• Boris Odreitz 08:42 13.september 2016.

tošno9 tako pa saj od tujcev po glavi naberejo vsaj 800 evrov pa jim je vseeno za naše državljane

• Tadeja Stradar 07:31 13.september 2016.

tudi mi smo letos dobili naročilnico za nakup ozimnice in tudi pri nas je bil dodan cel seznam stvari ,ki jih lahko kupimo,nismo smeli pa vzeti nobenih salam,jogurtov,mesa,sirov,kar bi ti pri dveh šoloobveznih otrocih prišlo ravno tako prav,mislim da bi ...prikaži več morali biti iz teh seznamov izključeni alkoholni izdelki,,tobak in kozmetika ostalo pa bi lahko vse kupil kar v gospodinjstvu potrebuješ

• Boris Odreitz 08:37 13.september 2016.

prava žirafa !

• endrug 08:59 13.september 2016.

Desni bi vse ukinili. Tam se to ne more dogajat.

• cogocogo 14:48 15.september 2016.

tadeja imas prav zal je veliko takih ki to izkoriscajo ,,ker so te sluzbe lene nesposobne in najhuje pozro vecino denarja iz drzavne malhe ze svoje visoke place in to za nedelo ,,koliko zaposlenih visoko izobrazenih dam z dolgimi krempli ...prikaži večpli in namazanih kot pleskarska zadruga nedela v teh ustanovah ,,drzava pa jim da nenormalno visoke place za nedelo ali ce ze kaj naredijo pa je to v glavnem samo zlo ,,najvec hudobnih babnic je zaposlenih kot socijalna delavka ,,na zalost vseh katerim bi prava pomoc res rabila ,,

• Ivo 20:27 12.september 2016.

Jaz sicer ne vem katera politična opcija vam plačuje, da tukaj pišete, da je dela dovolj, a nekih bistrih zagotovo ne združuje. Seveda je dela dovolj, tudi v Sierri Leone, Zimbabweju in na Kitajskem. Dela je celo toliko, da delajo ...prikaži več otroci po cele dneve, to pa ne pomeni, da si CSD lahko takšne nebuloze privošči, da bo odrejal kaj sme nekdo pojesti. Kaj pa če ima nekdo alergijo na določena živila? Bistveno vprašanje ni ali je dovolj dela, ampak ali lahko delavec v Sloveniji preživi z delom in tukaj dragi moji "Švicarji" je kar prav, da smo bili vedno podjarmljeni, da smo navajeni zadnjico nastavljat...

• Vesna Dolšak 23:32 12.september 2016.

Pravilno je, da se za ta denar ne sme kupovati cigaret in alkohola, prav tako se ne bi smelo dovoliti kupiti luksuza, na primer dekorativne kozmetike, ker je pač namenjen za nakup hrane. Kakšno hrano bo kdo kupil, to pa ...prikaži več se mi zdi, da ne bi smelo biti strogo omejeno, Vsakega posameznika interes bi pa moral biti, da bi tisti denar čim bolj smotrno porabil. Če nekdo kupi jogurt, ker si ga že nekaj časa ni mogel privoščiti, jaz v tem ne vidim nič slabega. Prav tako smetano. Majoneze ravno ne bi bilo treba kupovati. No ja ... da ti pa država striktno določi, kaj točno moraš kupiti, to se mi pa zdi podn. Kar se tiče tega, kar nekateri komentatorji trdijo, kako se da z lahkoto najt delo, pa toliko: Delo se da dobiti, normalno plačano delo z redno plačo, pa ni tako enostavno dobiti. Kaj pomaga, če nekdo od tega svojega dela ne more preživeti. Da mora kljub zaposlitvi hoditi prosit na CSD in RK. Sramota!

• Tadeja Stradar 07:31 13.september 2016.

tudi mi smo letos dobili naročilnico za nakup ozimnice in tudi pri nas je bil dodan cel seznam stvari ,ki jih lahko kupimo,nismo smeli pa vzeti nobenih salam,jogurtov,mesa,sirov,kar bi ti pri dveh šoloobveznih otrocih prišlo ravno tako prav,mislim da bi ...prikaži več morali biti iz teh seznamov izključeni alkoholni izdelki,,tobak in kozmetika ostalo pa bi lahko vse kupil kar v gospodinjstvu potrebuješ

• Boris Odreitz 08:45 13.september 2016.

za slabo, ali bneumne res to ni nič slabega. Za to9 razumeti rabiš nekaj zelo pomembnih resursov tudiEQ pa tisto etiko katere ti Danuilo ne premoreš pa je nikoli tudi ne boš . Zatom, tebi gre samo omejiti prav vse. ...prikaži veče. Kar seješ, žanješ še si hudoben , boš deležen hudobije !

• cogocogo 14:36 15.september 2016.

ne recem da nimas prav a vecina pomoci potrebnih ni takih ,,bom pa dodal tole ,,ce teh centrov ki pozro vecino denarja namenjenega za socijalo na racun izredno visokih plac zaposlenih bi bilo tudi velikoooooo vec denarja za potrebne ,,zal ...prikaži večl so ti centri z visoko studiranimi ne pa clovekoljubnimi zaposlenimi mnemenjeni predvsem njim da prejemajo za to sovrastvo do ljudi izreno visoke nezasluzene place ,,narod malo poglejte koliko taka socijalna delavka pokasira za nic dela ,,ce pa ze kaj naredijo je samo skoda do potebnih njihove pomoci ,,in koliko je teh nepotebnih centrov po celi drzavi ,,ja tu pa je vedno denar za izjemno visoke place teh neljudi ,,kaj se dogaja po teh centrih in zavodih za zaposlovanje je grozljivka ki se je noben novinar ne upa ali ne sme lotiti ,,ubogi je tisti ki se tolazi z temi ustanovami ,,to je se hujsa muka kot biti reven ali brez vsega

• Merkava4 15:13 12.september 2016.

Vosu blesavi...

• Mihela Ožbalt 16:47 12.september 2016.

vse zaposlene, bi dala v položaj 6 mesecev niti ne rabojo več, da so brezposelni, po možnosti, da jim je ostal kakšen kredit za odplačati, itd. Obnašanje delavk na centrih za socialno delo je katastrofa, NEKATERIH namreč, prav vesela bi ...prikaži veči bila ko bi enkrat šel s kakšno socialno ogroženo osebo novinar z njo na center, mogoče dvakrat..............

• Danilo Merdaus 17:00 12.september 2016.

nevem kaj je tu slabega če se reče da lahko kupiš to in to je to tak in nič drugače jaz bi tudi jastoge jedo pa pač negre da pa nekdo ki visi na socialni podpori tega ne razume je ...prikaži več to njegov problem ne moj ki ga vzdrzujem da ni dela je velika laz tistih ki iščejo sluzbe ne dela, dela in to pošteno plačanega je v slo dovolj samo večini ni za delat ( pa da nebo kakšne pomote sem delavec od 16 leta fizičar za lazje razumevanje pa ne jočem ampak delam )

Džoser 08:45 13.september 2016.

Absurd ki ga izvajajo delavci socialnih centrov s tem ,da se izživljajo nad ubogimi,nemočnimi in invalidi vseh vrst in kategorij se v tako opevani demokratični in pravni SLOVENIJI nebi smel dogajati.Članica našega kluba cerebrovaskularnih bolnikov je izgubila dodatek za postrežbo ...prikaži večbo in pomoč samo zato,ker je šla sama po stopnišču.

• becar 10:14 13.september 2016.

Kar speci kruh doma, izračunaj vse stroške pri tem, pa da te vidim ali se splača!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.