Slovenija
182 ogledov

Pes pogrizel otroka

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 00:45 12.februar 2012.

    Nepojmljivo, da policist kaznuje mamo, ker je izgubila živce in nahrulila lastnico psa. Pa kam smo prišli? Tudi sama imam psičko manjše pasme, a, če bi se primerilo, da bi iz kateregakoli vzroka naša psička ugriznila človeka bi jo ...prikaži več sama odpeljala na humano uspavanje. S psom, ki ugrizne človeka je nekaj narobe. Naj bo ljubezen in navezanost še tako velika, je odgovornost do soljudi še večja. Bilo bi mi neskončno hudo, a rizik je prevelik in nobena ljubezen do živali ne odtehta nevarnosti, ki bi jo predstavljala. Pes ni odgovoren za svoja dejanja, zanj vedno odgovarja lastnik.

  • Stolp 15:33 12.februar 2012.

    Čez psa ni nihče nič rekel. Odgovornost za varstvo in socilaizacijo psa je na lastniku!

  • Veteran 21:29 11.februar 2012.

    Tega policaja, ki je mater oškodovanca kaznoval bi potrebno dopolnilno izobrazit. To je bil verjetno policajski mulček, ki je požrl vso znanje tega sveta. Upam, da jih bo novi minister spravil v red saj se ne zavedajo, da so na ...prikaži več uslugi državljanov.

  • Niko_K_ 00:33 12.februar 2012.

    Najagresivnejša pasma (prva pri ugrizih, če se ne motim) je ZLATI PRINAŠALEC. Če smo že pri tem.Če je bil pes neprivezan, je to sigurno narobe in tudi PROTIZAKONITO.

  • allstarr111 09:47 12.februar 2012.

    Tale site je OK. Ampak zakaj ne napišejo tudi da naj se folk ne vtika v vsakega psa, ga naj ne boža ipd. in naj otroke ne spodbuja, ja lej kužija in oba z otrokom stečeta k ograji dvorišča, na ...prikaži več katerem je spuščen pes ipd.

  • albert 07:06 12.februar 2012.

    Staffordshirski terier je toliko nevaren kakor vsak drug pes, če je v nepravih rokah. Tudi sam ga imam pa nimam nobenih problemov z njim. Treba pa je svojim otrokom povedati, da ne rinejo v vsakega psa ampak naj raje vprašajo ...prikaži več lastnika, če ga lahko pobožajo. Sicer pa je pes ogledalo lastnika in če pes napade je kriv izključno lastnik.

  • mike2 09:33 12.februar 2012.

    Zakaj pa pes ni imel nagobčnika, če je lastnica vedla da je napadalen? Pa tudi postopek policista, ki je kaznoval starše ugrizenega otroka, po moje ni normalen!! Kako bi se pa on obnašal, če bi bil obgrizen njegov otrok? In ...prikaži več zato plačujemo policijo! Res smo totalno bolana družba!!

  • Veteran 11:16 12.februar 2012.

    Pes med sprehajanjem mora biti na povodcu in mora imeti NAGOBČNIK pa ne more niti slučajno ugrizniti.

  • N. 13:16 12.februar 2012.

    tolk da boste vedli kaj je resnica in da ni vse res kar preberete v žurnalu.!!

  • Špela Cilensek 13:35 12.februar 2012.

    res je..to je blatenje psov

  • N. 15:40 12.februar 2012.

    jaz svojega troka nebi NIKOLI dala na stranisce zraven nepoznanega psa!!!

  • Adryanca Bananca ✫ 20:33 12.februar 2012.

    naša pa tega ni pozabila in nikoli ne bo, tako kot jaz ne. Nikoli ne bom pozabila tega prizora.

  • Adryanca Bananca ✫ 20:36 12.februar 2012.

    Ni panike, bom jst prišla mal lulat na tvoj vrt pa me zanima kolk boš hladen ti... Sej, ljudje smo tud zelo pravilno socializirana bitja, kajne? V tem primeru, bi tudi ti moral biti hladen, če bi jst prišla malo ...prikaži več potrebo delat na tvoj vrt...

  • Špela Cilensek 16:19 13.februar 2012.

    hvala pa pameten komentar in je res da si ja mamica kazen zaslužila...žalostno da niso preverili moje zgodbe.

  • Špela Cilensek 16:27 13.februar 2012.

    novinarka ki je napisala ta članek bo zelo velik MINUS za žurnal :)

  • Janja Hrovat 15:14 15.februar 2012.

    ne sekiri se to so itak idioti k sam na svojo rt misljo in ne upoštevajo drugih živečih bitij...

  • Stolp 15:48 11.februar 2012.

    No evo to je en tipičen primer ženske, ki si s tem ko terorizira z neprivezanim psom(in to ene od najagresivnejših pasem), dviguje ego in nabija energijo. Ko pa pride do napada pa se ji samo smeji in še psihično ...prikaži več po žrtvi a ne! In policija ŽRTEV kaznuje! Seveda kaj lahko pričakuješ drugega od Kresalkine policije iz Baričevičeve garaže! Taka izživljanja pasjih lastnikov dovoljuje in tolerira! Upajmo, da bo Janša zdaj še na policiji naredil red!

  • HiTech3 23:38 11.februar 2012.

    Če bodo policisti res kaznovali mater otrkoka, ki se je razburila, ker je pes napadel njenega otroka, potem potrebuje celotna piramida policistov, od tistega na terenu, pa do tistega, ki je tak ukrep dokončno odredil, resno psihiatrično oskrbo, ter kazenska ...prikaži več izguba rednega delovnega razmerja.V svetu, kjer bi veljali zakoni zdravega razuma, bi morala lastnica psa, ki je napadel otroka, opraviti tečaj psihiatrične prisebnosti, njena histerija pa bi morala biti ustrezno ambulatno zdravljena. Pes bi ji moral biti odvzet, ter predan zavetišču, ki se ukvarja s takimi živalmi. Ko človek prebere takšno novico, dejansko dobi občutek, da je celotna družba psihično bolna? Pes pogrizel otroka in mi (kot družba) kaznujemo mater, ki se je razburila, ker je žival poškodovala otroka ... seriously?

  • Maxximus 10:31 12.februar 2012.

    Pa mater, kaj je z vami neandertalci??! Preden kritizirate policijo si prej mal preberte zakone! Se strinjam, ni humano, da policisti nato kaznujejo še mater otroka. Ampak zato niso krivi policisti temveč Zakon o prekrških (v tem primeru !!) Če ...prikaži več je lastnica psa dala prijavo da se počuti oškodovano glede žaljenja, gre v tem primeru za nedostojno vedenje in ji policisti morajo izdati plačilni nalog!!! Če ne sami tvegajo posledice oz. disciplinsko,... Tak da, sistem je tako narejen, vi pa udrihate brez znanaja po nekom, tipično slovensko! Lastnica psa pa bo prav tako kaznovana, vendar ne z izdajo PLN, temveč odločbo o prekršku!

  • mzynfo 13:32 12.februar 2012.

    Punca je imela srečo, da njen pes ni ugriznil mojega otroka. Ker bi v tem primeru psa zagotovo fental na licu mesta, smrkljo pa bi nasuval v rit.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.