Svet
11 ogledov

Peter Szijjarto: Voditelji EU priznavajo, da ograja deluje

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Skippy 16:25 25.oktober 2015.

    Ja mi smo krivi, da tudi po skoraj stoletju samostojnosti ne znajo narediti niti reda v svoji državi, kaj šele jo komunalno opremiti ...

  • Avatar Syn
    Syn 14:20 25.oktober 2015.

    Seveda ograja deluje. To samo "humanitarcem" ni jasno in jim je treba vse narisat.

  • joza 14:37 25.oktober 2015.

    Mar niso nekoč obiskovalce z Jutrovega zaplankali že pri Sisku,no sedaj bi jih morali že v Turčiji

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:18 25.oktober 2015.

    Deluje? Deluje pri čem? Pri zavračanju obupanih ljudi? To je ultimativna rešitev al kaj? Prej ste obsojal Madžarsko zarad ograje, češ da ni humanitarna z begunci zdej ste pa kr naenkrat tud sami za ograjo. Hrvaška itak ne poskrbi za ...prikaži večza begunce, torej lahko pričakujemo da bodo crkaval ljudje pred našo mejo. Pol bodo pa spet kr naenkrat vsi spet sočutje pokazal ane? MIslm keri debili. Oni imajo vse že naprej planiran ampak vedno se pa delajo presenečene pa neumne. Mrš!

  • MihaMB 13:48 25.oktober 2015.

    Če se prihod ne zaustavi že v Turčiji, oziroma v severni Afriki, bo potrebno slej kot prej postaviti ograjo. In to ne na naši južni meji, ampak na južni evropski meji. Na Bližnjem vzhodu je na pot v Evropo pripravljenih ...prikaži več na milijone ljudi.Ne gre za sočutje, gre za ohranitev nas samih in za ohranitev evropske civilizacije, kot jo poznamo. In ne bo mi žal tistih pred ograjo, če bom le vedel, da ima moj otrok prihodnost...

  • jakec1575 15:14 25.oktober 2015.

    Menda ne mislite, da jih je Angela Merkel vabila zaradi humanitarnih vrednot.

  • MihaMB 15:15 25.oktober 2015.

    Teb, dragi Jakec, očitno še nič ni jasno. Očitno nimaš nikogar, za kogar bi se ti bilo vredno boriti...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:16 25.oktober 2015.

    Ograjnikom pa ni jasno da imamo tako visok standard kot ga imamo na račun revnih držav.

  • Skippy 16:24 25.oktober 2015.

    Kdo pa ti brani, da si jih ti osebno vzameš domov in skrbiš za njih? Ne pa stroškov delat vsem nam.

  • jakec1575 16:43 25.oktober 2015.

    Aja Skippy se to. evropa bo krila stroške, ne ti. Med tem pa ti iz zepa kradejo drugi prisesani na razne proracune države. zacni raje pri njih. Bos imel vec od tega. mogoce celo nizje davke in vecjo placo.

  • Papaja Popi 17:15 25.oktober 2015.

    Migranti, kdor jih ima rad...............https://www.youtube.com/watch?v=CcdgMnOSx1A&feature;=em-share_video_user

  • Drago Kovacevic 17:18 25.oktober 2015.

    O tem da je Nemški model popolnoma napačen in celo zelo škodljiv in da je Madžarski, pa če prav se tudi meni upira zaradi bodeče žice, edini možni način da se sedanja kriza vsaj stavi pod kontrolo, že nekaj časa ...prikaži veča pišem in govorim. Naj dodam le še to, če kontrola ne bo v zelo kratkem času uspostavljena Evropa zagotovo nepovratno razpada.

  • Ferluci 18:28 25.oktober 2015.

    In kaj je z našimi cmeravci? Razmišljajo, razmišljajo - in še dolgo bodo razmišljali. Jasno, da ograja deluje. Edini način, da se zavaruje državljane svoje države pred vsiljivostjo nepovabljenih gostov.

  • erikkk 19:50 25.oktober 2015.

    seveda deluje ... čimrej začet z gradnjosamo je tu druga skrb kaj vse je že prišlo v evropo ... teroristi so vmes ?

  • alibaba 17:43 26.oktober 2015.

    Samo vrašanje je koliko droge in ilegalnega orožja in podobnega je sedaj šlo skozi.verjetno tone in tone.

  • jakec1575 15:11 25.oktober 2015.

    To je rekel madzarski zunanji minister, ki mora upraviciti dejanja svoje vlade. je pa res, da brez skupne evropske politike verjetno druge resitve ne bo. Ampak Slovenija ima s Hrvasko slabih 700km meje. In to v pragozodovih. Svoboden svet ovc ...prikaži več ogradis v ogrado. Mimogrede. Ne jokat pol, če boste moral delat do 75leta starosti in placevati 50% dohodnino za zlato povojno generacijo, ki hodi zdaj v pokoj. Kdo mislite da bo delal za njihove pokojnine? Vi. V Sloveniji je trenutno cca 800 000 zaposlenih in blizu 650 000 upokojencev. Zakaj mislite, da ima Slovenija visoke davke? Se kolcalo se vam bo po 20 letnih fantih in dekletih.

  • jakec1575 15:33 25.oktober 2015.

    Narobe sklepaš. Ampak vseeno. bi te pa opomnil, da hitelrju niso dvigovali roke neke živali od ljudi, ampak predvsem prestrašeni ljudje. In madzari bi enako ravnali z nami, če bi mi bezali. Si res zelis taksnih sosedov? če to ucis ...prikaži več svoje otroke skozi svoj strah. Bogi tvoji otroci.

  • joza 15:56 25.oktober 2015.

    "Voditelji EU priznavajo, da ograja deluje," zato komentarji niso več potrebni

  • MihaMB 16:26 25.oktober 2015.

    Dragi Jakec, odpravi se v Šentilj pri Mariboru, pa ti bo takoj jasno, kdo in kaj prihaja v EU. Pa ob tem pozabi na zgodbe in slike, ki jih objavljajo novinarji. Prepričaj se sam.....odpri nemške portale, beri nemške medije. Pa ...prikaži več boš videl, kaj se že sedaj dogaja tam, Pa je to šele začetek. Ko bodo ti ljudje videli, da se v EU ne cedita med in mleko, kot so jih nalagali, pa se bo začelo veselje...takrat ti bo pa jasno, kdo in kaj je prišel v EU.

  • jakec1575 16:41 25.oktober 2015.

    Skippy je drugace vesel lik in ti ime ne pritice. Če bi se pozanimal, bi vedel, da tako ne gre. S tistimi, ki so zaprosili za azil, pa so tudi najprej postopki. Sem pa ze intezivno razmisljal o tem, ce ...prikaži več bo moznost. Za enega. Druzino tezje. MihaMB zaradi tebe sem celo šel na portale in našel več objav kako neonaziji napadajo centre za begunce kot objav protestov proti beguncem. Ali je Nemcem to všeč ali ne, rabijo delovno silo in Angela to ve. Izbirati pa glih ne more, ne? Raje vzame šolane Sirijce in Afganistance ter Albance. Tisti, ki ji ne bodo po godu pa bo poslala nazaj. ej v bistvu ste zmagali, ker se mi ne da vec z vami ukvarjat. Zivite v svojem negativnem svetu katastrof. čakajte 3. svetovno vojno v Evropi. namesto, da bi kaj pozitivnega ustvarili ali naredili.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.