Slovenija
22 ogledov

"Pogajajte se pošteno"

Komentarjev 38
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izvedenec 12:05 01.maj 2012.

    ti pa si pri informacijah, kaj čakaš, stopi do policije

  • se_eden 13:28 01.maj 2012.

    Janković je samo še eden od tajkunov. bil ob pravem času na pravem mestu s podporo politike. pa nehajte s tem Mercatorjem. poglejte raje kako je bil uspešen v Electi in to brez poslov z državo. edino merilo uspešnosti je ...prikaži več svoboden trg brez prisesanosti na državne jasli. in tipično za Jankotove volilce. "ni važno če se ga kaj prime, važn, da imam tudi jaz kaj od tega..."

  • KLOBO 15:35 01.maj 2012.

    IZRODEK!!!!!!!!! resnično si en irodek, a si pravkar prikobacal iz hoste !!

  • gggg 12:01 01.maj 2012.

    Preden boš naslednjič govoril, kako dobro zna Janković vodit firmo si oglej nekaj dejstev o njegovem vodenju:- njegova lastna firma ima ogromen minus- Mercator je res dobro posloval, vendar so v tistem obdobju dobro poslovala vsa trgovska podjetja<br ...prikaži več />- če je tako dober podjetnik, zakaj ni v enakem obdobju bistveno bolj uspel, kot so uspeli Hoferji, Spari, LIdli...

  • jose3 18:29 01.maj 2012.

    Vsekakor Zoki ni demokrat. In prevelik trebuh ima za socialista. Debel kapitalist je!

  • boskre 11:31 01.maj 2012.

    Pa kdo nam je tega "nebodigatreba" idi**a poturil u Ljubljano? V MB gre z majico Ich bin ..., na Rožnik s kapo sindikatov, sam drka ... a u življenju ni še ene pametne stvari naredu brez laži, prevare, al pa ...prikaži več kraje! A bo župan al bo poliik, nej se gnida že 1x odloč. Še najraj bi pa vidu da gre od kjer je prišel ... In ta bo men kle DDV zviševal, na davčni ma 8 MIO minusa, vse premoženje pa na Cipru. MARŠ!

  • izvedenec 11:41 01.maj 2012.

    upam, da bo ta mafiozo kmalu iz Doba pametoval

  • Mirsad Miro Muharemović 11:47 01.maj 2012.

    boskre,iz tvok komentarja prihaja samo sovraštvo..mršš

  • Mirsad Miro Muharemović 11:48 01.maj 2012.

    lako mu balonče napihujete,drugega vam ne preostane

  • kmecka-pamet 11:50 01.maj 2012.

    Matr ste pametni, a Janša pa nima nč on je pa full čist al kaj namest da bi mel vlado k smo jo izvolil smo dobili vlado kriminalcev. Jankovič je vsaj pokazu da zna vodt firmo, mercatorju ni šlo slabo ...prikaži več dokler je bil on gor. Za Ljubljano je naredu več k vsi župani od leta 80 dalje skupaj. Ma jajca. Kva je pa Janša naredu do zdej, služu je miljone z orožjem, zafuru je slovenske firme (prodaja premoženja), polna usta laži so ga. Pa kaj vam ni jasn, čist useen je je od kod prihaja Janko zarad mene je lah iz albanije sam da zna gospodarstvo spravt k seb. Janša in njegovi ga znajo sam zapravt to so dokazal že večkrat, Janko ga zna dobr pelat to je tud že dokazu. Če pr tem tut on zasluž me ne briga sam da mamo tut zaposleni kej od tega. Pr Janšatu ma sam on pa noben drug.Vidva sta pa mal za luno če mene vprašaš, (tut če me ne )P.S.Nisem se ubadu s pravopisom, ker se mi ne da!

  • kmecka-pamet 12:53 01.maj 2012.

    Zato ker majo Hoferji, Lidli in Spari ene 10x večji oz. še več, trg kot ga je mel Mercator in se sploh ne da primerjat. Je velika razlika a ti prodajaš 2 mil. ljudem al pa 100 miljonom.V "tistem ...prikaži več obdobju" je mercator pokupil in franšiziral skoraj vse ostale Slovenske trgovce tko da ostalih ni blo. Politika je Jankovića odrezala ker je pač,imela svoj interes. Mal poglejmo Slovenijo v zadnjih 30 letih( in ne samo, po osamosvojitvi). Nisem namreč politično opredeljen (men pač vsi politiki smrdijo).Ne glede na gospodarski boom je bil v Sloveniji trend, politični pokop bolje stoječih firm. Dejstvo je da se je vedno vmešala politika in nato je podjetje propadlo. ta trend se nadaljuje in se bo dokler na čelo ne pride nekdo iz gospodarstva in ne iz "Kranjske šole za organizacijo". Janko je gospodarstvenik, drži, ma maslo na glavi sam ga ma manj in ni črno obarvan kot je pri trenutni vladajoči kliki.Moram se popraviti, ne drži, da nisem politično opredeljen.Absolutn

  • Lionel 12:56 01.maj 2012.

    Tebe pa res boli ta Jankovič. Za katero njegovo firmo govoriš? A tisto, ki jo imata sinova? No njiju vpraši. Iz Mercatorja je pa naredu to kar je Mercator zdej. Po čem pa ti sklepaš, da so tuji trgovci bolj ...prikaži več uspešni? Pa te tuje firme imajo bistveno več kapitala pa večje trge in zaledje kakor ga je imel Mercator.

  • mrki 13:17 01.maj 2012.

    mal te matematika jebe ! Zoki je zapufal Lj iz 60 milj na 240 milj ! potem Mercator iz 180 milj na 1,2 miljarde ! S temi krediti pokupil Ero celje, Napredek Domžale, Živila Kranj itd , uničil morje malih ...prikaži več trgovcev in ne nazadnje stisnil SLO predelovalno industrijo za vrat, da se je komaj obdržala - to so ti GOSPODARSKI uspehi Zokija. Medtem pa ima na računi cca 300.000 eur minusa ,firme sinov lepe minuse pa še skriva se na Cipru!!sicer si pa oglej VELIKEGA gospodarstvenikahttp://www.youtube.com/watch?v=WEthfNGnub8http://www.youtube.com/watch?v=lNNrbyp-lBk

  • izRODEk 13:31 01.maj 2012.

    Ivan Janša Janez, vrni delavcem državo, ki si jo pokradel!Ustavimo janšizem - zaženimo Slovenijo!NE janšizmu!Živel 1. in 2. maj!

  • allstarr111 13:45 01.maj 2012.

    Točn tko, oz. zakaj hudiča ker je tko sposoben nima lastnega podjetja ampak vedno vodi nekaj kar je ustvaril nekdo pred njim kot recimo Mercator ali sedaj MOL, lahko prit v podjetje pripojit nanj svoje privatno podjetje da lahko otroci ...prikaži več prodajajo Jaffo Mercatroju recimo in pridno grabit delnice na kup. Zakaj ni al pa tudi sedaj ima možnost, naj odpre trgovsko verigo iz lastnega žepa in proba uspet, ne bo ker ni neumen.

  • vladek 13:50 01.maj 2012.

    Slovenija Slovencem,kakor tudi Ljubljana

  • Tupamaros 14:23 01.maj 2012.

    Čoban pač "pase" svoje ovce. Edino kar ga skrbi je to, da jih obdrži v številu. Težka bo težka. Enkrat se je že pokazalo, da ne zna šteti. Od 27.4. dodanes so se zvrstili sami "pravljičari". Semolič, Janković, Stanovnik in ...prikaži več slinasti predsednik. Hvala bogu, da se prazniki rdeče buržuozije iztekajo.

  • jose3 14:29 01.maj 2012.

    S takim velikim trebuhom težko nagovoriš delavce. Debeluhi so kapitalisti, tako je bilo vedno na vseh proletarskih plakatih.

  • dd 14:47 01.maj 2012.

    Kakšen dialog??MOgoče enostranski. Ker kar Jankovič reče, to drži, ali pa si "pečen".Se pa zelo trudi metati polena pod noge Janši, je že prav smešno.

  • KLOBO 15:32 01.maj 2012.

    Jankoviććć!! Največji bluzer na Balkanu!! Ta hiena naj bi pričala o delavskih pravicah, baraba pokvarjena, naj raje poplača svoje dolgove, da bodo delavci in obrtniki normalno zadihali, ne pa da se spušča v stvari, ki jih sploh ne razume!! Le nekaj naklada!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.