Slovenija /slovenija/crna-kronika
32 ogledov

Policisti odvzeli prostost vozniku

Komentarjev 33
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Scott 00:21 10.maj 2013.

steli; ne razburjajte se, saj so vaši na oblasti, oni ja najbolj vedo kaj in kako je prav mar, ne.?

• Scott 00:21 10.maj 2013.

steli; ne razburjajte se, saj so vaši na oblasti, oni ja najbolj vedo kaj in kako je prav mar, ne.?

• Scott 00:28 10.maj 2013.

Bi ne bil pridržan in poslan v pripor do obravnave tudi, če/ko bi povozil hčer sodnice, sodnika?

• mph 10:00 14.maj 2013.

Težko je biti na oblasti, ko pa tvoji polena intenzivno mečejo pod noge. Že 20 let.

• stela 07:06 10.maj 2013.

Novinar piše, da se je pritisk javnosti obrestoval.....grozljivo, če je do pridržanja prišlo samo na pritisk javnosti

• Neja35 10:01 09.maj 2013.

Lahko se zgodi da zaradi takih glupih zakonih, da se tako osebo kar pusti na prostost, se lahko zgodi da mu straši svojk sodijo sami....recimo da ga zdaj oni povozijo in umre...jaz sem sigurna, da bi šli takoj v zapor, ...prikaži več brez nobenega preverjenja nevem česa. Naklepni umor bi mu rekli, čeprav voziti vinjen in drogiran je tudi naklepni umor.

• atzz 10:05 09.maj 2013.

Ne vem, al sem jaz nor al pa živim v deželi norcev oz. norih pravnikov in čudaštva. To, da jih je ubil z vožnjo, da je pobegnil z mesta nesreče, da ni nudil pomoči, da so očividci bili ...prikaži več na mestu nesreče - dragi preiskovalni sodnik in policija - A TO NI DOVOLJ, da se ga pridrži?????????????? Več mesecev bodo delali analize droge in krvi?? A se hecate???

• Minerva 12:53 09.maj 2013.

Zanima me čije razmaženo derište je ta izmeček, da ni nikjer objavljen ime in priimek. Verjetno gre za pamža kakšnega politika ali managerja z dovolj pokradenega davkoplačevalskega denarja, da je podkupil vse okoli sebe. Sicer pa za ta primer velja ...prikaži večja samo zob za zob. V arest ga pa ne bodo dali. Ne pozabite, da je teta ene od žrtev policistka. Tam verjetno ne bi preživel in prav bi bilo tako.

• dragec 13:14 09.maj 2013.

KRESALKA JE V TEH PRIMERIH KAZALA ČUSTVA IN ZASKRBLJENOST. SEDANJI PA NIMA ČASA, UKVARJA SE S SINDIKATI IN JAVNO UPRAVO ---LOPOF!!!!!

• maresem 21:10 09.maj 2013.

Jajca imajo obsoditi edino kurje tatove, za ostalo kriminalno bando pa si zatiskajo oči ali pa stisnejo rep med noge. Sramota za SLO!

• Izudin 13:13 09.maj 2013.

Jaz se čudim pa komentrjem tukaj, ker se čudijo našemu "pravosodju", kakor da ne vidijo, kako so nam izropali državo, koliko ljudi spravili na beraško palico, da ne govorim, kako se je posledično povečalo število samomorov, zaprt še ni pa ...prikaži več niti eden od teh, do sedaj je edino Kordež bil obsojen in v zadevi čista lopata so dobili simbolične kazni, pa še te bodo očitno prestali na prostosti. In tukaj se še kar čudite, TEPCI !!!

• stela 07:04 10.maj 2013.

Scotu...že, že...ampak razpolagajo z zakonodajo, ki je bila spremenjena lani septembra....drugač pa jaz ob takem dogodku ne maram politizirat, tko kot nekateri

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.