Slovenija
1470 ogledov

Pošta Slovenije le trinajst pošiljk opravila uspešno

Komentarjev 52
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mijaliza 14:31 27.maj 2015.

    Meni nemška pošta dostavi paket v dveh dneh! ne glede na velikost in maso paketa.....med tem ko slovenska pošta rabi za dostavo navadnega pisma, če je oddan do 12 ure 3 dni.......In potem svoje drage storitve oglašujejo kot najcenejše v ...prikaži več Evropi....kar spet ni res! Paketi iz nemčije prihajajo z letalom in plačam samo 5 € poštnine za 20 kg težak paket.....storitve naše pošte za takšno maso paketa so bistveno dražje!

  • zdrej 11:38 13.november 2015.

    In kaj je za en K? Večino pošijl, ki sem jih poslal, je naslednji dan bilo pri naslovniku. Delovni čas pošt so sicer problematične, saj nismo več v času komunizma, ko si šel ob treh domov, pa je do pete ...prikaži več ure bilo med drugim dovolj časa za obisk poštne poslovalnice.

  • mijaliza 13:17 28.maj 2015.

    Seveda jih imenuje se DHL!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:32 27.maj 2015.

    Kakšne ma tale naša pošta.....

  • patrijarh 12:35 27.maj 2015.

    Pejt pa ti delat na pošto,bo ziher bol.

  • bendover 15:31 27.maj 2015.

    firma mi je poslala 3 pošiljke z DHL hitro pošto iz irske,eno sem dobil čez teden dni,drugo v petih dneh,tretjo pa po dveh mesecih še vedno iščejo,navadna pošiljka pride v treh dneh....

  • Catherine Rot 21:22 27.maj 2015.

    Tale Klobučarjev fante pa tako naklada, kakor je dolg in širok. Sama imam eno samo slabo izkušnjo, pa še to je imela Pošta Slovenija izredno malo neposrednega vpliva. Zamislite se tisti, ki pograbite besede takšnih hujskačev.

  • Catherine Rot 21:24 27.maj 2015.

    Drugo bi rekla za vrste na poštah, ki jih poznamo vsi. Poleg krošnjarstva z vso mogočo navlako.

  • Mihael Tominšek 08:49 28.maj 2015.

    Probaj iti v neko drugo državo in tam poslati paket. Boš videl, kako orenk dražje bo. Že znamka za razglednico je dražja, ko pa pridemo do paketov... sploh pa poizkusi poslati kaj preko kurirskih služb. Ne rečem, da pri nas ...prikaži več ni možnosti izboljšave (najprej pri plačah zaposlenih), a vseeno NISMO tako slabi. Ko bomo CENILI SEBE, se bomo tudi izboljšali. Dokler samo omalovažujemo, se stanje ne bo spremenilo - le na slabše še.

  • Naglas 13:40 27.maj 2015.

    Kolikor vem je potrebno izpolniti en obrazec, v kolikor je pošiljka priporočena, vrednostna... in seveda boš na pošiljko vpisal naslov prejemnika (pa tudi svoj naslov, v kolikor pošiljka ne more biti dostavljena).To, da pa bi tam tipkali po tvojih ...prikaži več navodilih naslove, ki jih bodo potem sprintali ... ta je pa dejansko "bukova". Seveda, če bi se slabo razumeli ali bi se oni zatipkali, bi bila njihova krivda in bi spet pošta bila na udaru.Edino kar me moti je, da se pošte spreminjajo v banke. Vedno manj je okenc za poštne storitve, vedno več je pa "bančnih" okenc in potem je npr. pet praznih "bančnih" okenc in vrsta pred dvema "poštnima" ... to me pa res moti.

  • Naglas 12:52 27.maj 2015.

    Ne razumem "pointa" te zadeve ... res ne. Nisem poštar ali uslužbenec pošte a imam zdrav razum. Po kakšni bizarni logiki lahko PS odgovarja za pošiljke, ko zapustijo ozemlje RS in so predane drugim poštam, prevoznikom.... res je, da pošta ...prikaži več "deklarira" neke dostavne roke in iz lastnih izkušenj vem, da v Sloveniji se teh rokov držijo, še več, vedno dobim pošiljko pred rokom (od pisma, do paketov), res ne razumem kako pa naj vpliva na tuje pošte, če se tega ne držijo? Naj npr. za Italijo zamenjajo partnerja Poste Italiane??? Nehajte že enkrat iskat dlako v jajcu ... Še najbolj bizarno je pa to, da "klasično" pošto primerjate z DHL-om, TNT-jem ... res je, da je DHL v lasti nemške pošte, a za storitev DHL (znotraj DP!) plačaš dodatno.Res ste nek vrhunec novinarstva, da sploh objavljate neke raziskave, ki primerjajo jabolka in hruške, pod črto pa tudi "preiskovanec" nima vpliva na rezultat, ker ni v njegovi moči.In bodimo odkriti do konca ... kar nekajkrat se mi je že zgodil

  • Pepe007 13:30 27.maj 2015.

    Lovska primerjava. Pošto Slovenije je preizkušal v "živo" s pravimi paketi, DPD in nemški pošti pa verjame na obljube v propagandnem materialu. Zakaj ni še iz Nemčije odposlal 200 pošiljk (DPD + nemška pošta)?Pri kurirskih službah v polovici primerov ...prikaži več doživim, da pošiljka po Sloveniji do mene ne pride naslednji delovni dan, kar je pri Pošti običajno. Razlog je, da sem malce "iz poti". Najdalj je ena pošiljka potovala iz Lj do mene skoraj 10 dni, prišla pa je, ko so mi na centrali že ponujali odškodnino za izgubljen paket.

  • Naglas 13:45 27.maj 2015.

    Seveda verjamem, da govoriš iz izkušenj, ker si lahko izkusil razvitost sistemov drugih, zahodnih, "nebalkaskih" držav.Toda imaš srečo, da se lahko odseliš v bolj razvite države, ker je ta naša Slovenija tako gnila, nerazvita, zaostala. Ko pa boš pakiral, ...prikaži več razmisli o tem, da bo naša država vedno najslabša, nerazvita, "balkanska" (tu sicer nimamo kaj, že zaradi geografije), ker obstajajo taki, ki vidijo le najslabše in okoli sebe trosijo negativizem, nimajo pa "jajc" poiskat pozitivne stvari oz. delat na tem, da bo bolje.Aja, pa srečno pot ...

  • Naglas 13:47 27.maj 2015.

    Veš, nekateri delajo "raziskave", čeprav ne poznajo osnov, pravil, načel subjekta. Ampak rezultat pa bo tak, kot ga pričakujejo ... negativen, da lahko potem pljuvajo po tem subjektu.

  • Smesko 18:41 27.maj 2015.

    Stanje na pošti je katastrofalno. Jaz na firmi večkrat pošiljam kakšne pakete oziroma prejemam pakete iz tujine. Iz tujine so skoraj vsi paketi poškodovani (ampak to verjetno zato, ker carina vsak paket odpre in zapakira nazaj po svoje). Kar pa ...prikaži več pošiljam po Sloveniji pa je bilo letos res katastrofalno. Ogromno paketov sem dobil pritožbo, da je bila vsebina poškodovana (polomljena), kljub dobremu pakiranju (škatla in notri obloženo). Več kot 20% poslanih pisem in paketov se je pa na pošti izgubilo (nekaj so jih našli, veliko še vedno ne). Ne predstavljam si, da bi imel spletno trgovino in bi pošta delala take stvari s paketi (če so poslane z odkupnino še ne rečem - s tem še nisem imel slabih izkušenj, če pa kupec plača vnaprej in se pošlje kot običajen paket pa nikakor...). No še ena od sramotnih stvari je pa izdajanje računov. Na pošti skoraj nikoli ne dobim računa (pa sem na različnih manjših in večjih poštah po mestih), razen če ga zahtevam oziroma če vzamem račun na podjetje. Velikok

  • tecumseh_1975 20:05 27.maj 2015.

    Kakšen test pa je to... naj na FB napiše vse spremne številke paketov da se preppričamo v živo. Pri nas v firmi vsak dan oddamo na Pošto Slovenije malo morje paketov in eden na 10.000 pride na cilj kasneje kot ...prikaži večt v 48 urah, 99% pa jih je pri naslovniku naslednji dan dopoldan. Tako da takole mednarodno testiranje je malo iz trte zvito, sploh ker v tujino Pošta dostavlja preko partnerjev.

  • zdrej 09:02 28.maj 2015.

    Jaz se sicer strinjam s PS, ker pošiljke v tujini so odvisne od večih "operaterjev". Nareč sem poslal nazaj v Nemčijo, pazi NEMČIJO!!, en paket. Potoval je dolgo časa. Sledilni sistem je pokazal, da ni bil dostavljen v nemčiji. Ko ...prikaži več sen onemu rekel, da ga ni hotel prevzeti, so bili vsi mogoči izgovori ali pa pošta DHL res kaj zgrešila. Potem se je paket vrnil in preposlal nazaj. Takrat ga je prejemnik uspešno prevzel. Drugače pa imam izkušnje, da se zgubi 1-2%. Pa če malo pogledaš po sistemu, se tudi to dobi ven. Cena: Ja PS ni glih poceni, vendar nekako v povprečju. Recimo nemec mi je računal 12€ za poštnino, medtem ko sem vračal, sem plačal niti 5€.

  • zdrej 09:33 28.maj 2015.

    Kako široko pa ti gledaš Hi5? Skratka napiši, koliko paketov iz tujine in v tujino pošiljaš tedensko? Jaz jih okrog 1 dobim iz tujine vsak teden v povprečju. Pa sem dokaj zadovoljen. Včasih (1 letno) je potreben kakšen ukrep poizvedbe. ...prikaži več. Nazadnje zaradi pošte v Nemčiji DHL, ki ni uspešno dostavila pošiljke in je naša pošta še enkrat posredovala paket. Torej PS je delo opravila korektno, in tudi ob poizvedovanju sem dobil informacije. Če bi sledilni sistem malo bolj jasen, pa niti tega nebi rabil.

  • Mihael Tominšek 08:47 28.maj 2015.

    Ne mešaj Kitajske in Slovenije: Tam pošiljka potuje 35 dni, naša tja pa 14.

  • patron 12:43 27.maj 2015.

    glavno, da imajo direktorčki, šefi in šefiči 50x večje plače od poštarčkov....., ki pa niso nič krivi.....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.