Edina stvar ki sem jo kupil je bla tvoja mami, da je vsaj enkrat začutila poštenega tiča iz ljubljane, medtem ko ta ki je tebe naredil, po vsej verjetnosti v kakšnem skladišču vleče tiča svojmu šefu, da še lahko dela… ...prikaži več in ti plačuje naročnino za internet. Pa lepe praznike mucek
Štajerci pravijo svojemu vinu ritoznojčan, mi v LJ mu rečemo ekološka katastrofa. Mariborčani imajo Pohorje, mi v LJ Rožnik, da lahko otroci z vzhoda, ki trenirajo smučanje, sploh izkusijo klanec.
Kva ?? kva ?? Bonton ?? Snobek pocukrani, s kupljeno izobrazbo ??? Bi prišel v Ljubljano pa ste tam tako fini, da se človek še sklonit več ne upa ??Je pa res to ene vrste paradoks: Več kot… ...prikaži večt je "izobražencev" tvojega kova, bolj u tamauga gre vse skupi.
Zmagec, ostani na nivoju, da ne bodo vsi spregledal tvojih vaških običajev obnašanja....če bi kdaj prišel v lj, bi te že naučil bontona...tako pa lepe pozdrave
Brez ostale Slovenije bi Vi žabarji pocrkali !!! Z vašo imaginarno "inteligenco" pa se vidi kam ste zafurali celo Slovenijo !
jaz od vedno pijem samo BRULE pa še marsikdo drug
v ljubljani se pravilno piše kuhanćek!
Ljubljančanom pod imenom kuhanček prodajajo najslabše vino, mi na kmetih si kuhamo kuhano vino.
Kaj, spet ste navoščeni, da imamo tako dober obisk turistov?
Edina stvar ki sem jo kupil je bla tvoja mami, da je vsaj enkrat začutila poštenega tiča iz ljubljane, medtem ko ta ki je tebe naredil, po vsej verjetnosti v kakšnem skladišču vleče tiča svojmu šefu, da še lahko dela… ...prikaži več in ti plačuje naročnino za internet. Pa lepe praznike mucek
Pozdravčke tudi tebi užaljena ovčka :)
@mihatirs....in kaj imaš ti pri tem, če živiš v tistem močvirju....halo...kreten napihnjen! Kot da SAMO žabarji delate v lublan.....
Ni res... V Dravi plava še kar nekaj klenov
Nije žvaka za seljaka!
Štajerci pravijo svojemu vinu ritoznojčan, mi v LJ mu rečemo ekološka katastrofa. Mariborčani imajo Pohorje, mi v LJ Rožnik, da lahko otroci z vzhoda, ki trenirajo smučanje, sploh izkusijo klanec.
Kva ?? kva ?? Bonton ?? Snobek pocukrani, s kupljeno izobrazbo ??? Bi prišel v Ljubljano pa ste tam tako fini, da se človek še sklonit več ne upa ??Je pa res to ene vrste paradoks: Več kot… ...prikaži večt je "izobražencev" tvojega kova, bolj u tamauga gre vse skupi.
Zmagec, ostani na nivoju, da ne bodo vsi spregledal tvojih vaških običajev obnašanja....če bi kdaj prišel v lj, bi te že naučil bontona...tako pa lepe pozdrave
hohohohohohohoh :-)))))))
Pirček, kuhanček, vinček, borovničke, brinjevček, pelinko, enci, medička, peninca
Vsak dan bolj zapufani.Bili vas saj k saj cela država dela za vas.
Brez Ljubljane in Ljubljančanov bi ti vegetiral v svoji vasi z 200euri dohodka brez izobrazbe...tko da se lahko samo zahvališ in si tiho!
V celi Sloveniji rečemo Kuhan' Vin, samo v žabariji govorite kot nerazviti 5letni otroKi !!!11!
V Lublan rečemo KUHANC...
Kuhanček pravimo v prestolnici Slovenije. Kuhano vino pravite v Mariboru, prestolnici Štajerske.