Slovenija
11 ogledov

Protestniki z Janšo odkorakali na tiskovko

Komentarjev 93
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • mezgo 15:30 05.junij 2013.

  čestitam gospe sodnici oz vsem ki so spoznali to bando z janšo na čelu za krive upam le da bodo kazen tudi odslužili tako kot jo morajo navadni državljani če bi bilo po moje bi za take lopove uvedel smrtno ...prikaži več kazen pa še vse premoženje bi mu takoj zaplenil moti me edino to da vem v kakšni državi živimo tako da se lahko janša že zdaj smeji in veseli velike odškodnine v zapor pa tako ne bo šel nihče od velikih lopovov

 • irenajakob 14:13 05.junij 2013.

  Ma ljudje ste fukjeni, oziroma so fukjeni tisti ki so tamle stal v podporo Janši, se opravičujem za besede, ampsk tud če bi tamle stali in podpirali Jankoviča ali kogar koli drugega iz naše na višku bistoumnosti politike, bi napisala ...prikaži več da so fukjeni. Pa kaj vam ni jasn? Vsi itak gledajo sam na svoje riti. Mislim da imamo v glavnem vsi isto mišljenje o Hitlerju, ki seveda ni pozitivno, ampak tudi on je bil zaslužen za mnogo infrastrukture, če vam je jasno kaj vam hočem povedati.

 • zokius 13:40 05.junij 2013.

  Golob, sicer ne vem koliko si star, kolikšen pa ti je IQ pa mi je kar jasno. Bil sem pri osamosvojitvi, verjel in jokal sem za Janšo, takrat l.94, ko je že manipularal z nami. Sodstvo ima eno veliko napako ...prikaži več in to je, da bi ga bilo potrebno zapreti že takrat, ko je preprodajal orožje bivše JLA.

 • Stolp 13:07 05.junij 2013.

  Prav, če je kaj bilo naj se organizira sojenje. Ampak vsem ne spet samo Janši. Ampak to ti garantiram, da ne bo. Že zato ker Janša ve o takratnih časih marsikatero o kom. Tudi zato se ga bojijo.

 • Stolp 12:03 05.junij 2013.

  Pa kaj ima orožje JNA veze s Patrio? Če misliš orožarsko afero ne bo nikoli sojenja za njo ker bi morali obsoditi na najvišjo kazen tistega ki je bil takrat kot predsednik RS vrhovni poveljnik vojske in je vse skupaj fural.

 • Žurnalček 11:27 05.junij 2013.

  Prazna skladišča JNA so verjetno dovolj velik dokaz. No , če pa hočeš težjega in ne velikega , ti bom pa povedal kolko je ta dokaz težek. 21.000 ton ! A je dost al rabiš še izmero v dolžini ?

 • Žurnalček 11:21 05.junij 2013.

  Crkente z svojim Furerjem vred . A ste bli zraven , da veste da ni kradel. Vprašajte se kje je orožje JNA . Nič drugega samo to , pa si sami odgovorite . Tista stara baba od ponedeljka , ...prikaži več, ki je napadala žensko na TV posnetku , bi pa od mene fasala takšno bombo , da bi ji glava zarotirala v enak položaj. Kolker je blesava , rotacije sploh opazila ne bi .

 • murderone 11:08 05.junij 2013.

  Evo ura je že enajst pa še nič ne piše! Pohitite ,da se šampanjec ne ogreje! Sicer mi je pa vseeno ,če ga ne zaprejo! Ker ,če bo na svobodi bo imel dosti slabše varovanje kot za zapahi! Čas za ...prikaži več razmislek kurba farška!!!!

 • MONARH 11:08 05.junij 2013.

  Dolgoletne laži o JBTZ so naredile že preveč škode celotni Sloveniji.CIA-ških zarot proti svetu res tako ni videti konca. Totalna manipulacija izropanega ljudstva se še kar nadaljuje, roparski akterji pa še niso pristali v zaporih, tja kamor dejansko sodijo. ...prikaži več Janez Janša in njegova kompanija so le CIA-ški hlapci in v kolikor jim bodo Slovenci še nasedali, bomo zares vsi skupaj še bolj globoko v težavah in krizi kot doslej.Tudi vojna med vzodom in zahodom s tem nikakor ni izključena, je le cilj njihovih CIA-ških komandantov.Pravo resnico o JBTZ boste našli le na internetni strani monarh.si, vse ostalo pa je le odurno gangstersko "nategovanje".VLOGA ZA POLITIČNI AZIL V ŠVICI - je prava RESNICA - www.monarh.si/ch/index.htmlBoris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

 • crvit 11:05 05.junij 2013.

  Res ne vem in ne razumem kako lahko nekdo ki se mu dokaže krivda zahteva oprostilno sodbo to zame potem ni pravna država Janša govori da vrjame v demokratičnost ma sej je zam vse naredil da mu nihče več ...prikaži več ne vrjame in ne zaupa itak pa bodo lopovi vedno na svobodi mali človek pa bo zaradi takih nastradal

 • Kranjica 18:34 05.junij 2013.

  Saj ni bil obsojen, ker je dobil podkupnino, pač pa , ker je " na neznanem kraju, ob neznanem času....itn., prejel obljubo najmanj nagrade ...". Slabo ste zasledovali proces, sedaj pa še sami izrekate sodbo!

 • vili.manili 13:48 05.junij 2013.

  Dej prosim nehaj s tem slaboumnim deklamiranjem Janševe litanije za njegove ovce. Si mar pravnik? Pa kot je že nekdo spodaj zapisal.. če ni dokazov, zakaj se je Matoz potem tako trudil, da bi jih izločil? Če se ne ve ...prikaži več točno, kdaj in kje jo je dobil mar to avtomatično pomeni, da je ni dobil? Ker ti ne veš, kje in kdaj sem jaz danes jedel kosilo to še ne pomeni, da ga nisem. No, po tvoji logiki sem še vedno lačen, realnost je pa malce drugačna. Dej mal razmišlej s svojo glavo!

 • franke 13:38 05.junij 2013.

  ZAČELO SE JE TOOOOOOOOOOOOO. JJ KONEC JE TVOJIH IGRAČK Z R. SLOVENIJO.

 • Žurnalček 21:23 05.junij 2013.

  A sti una, k se je vsa tresla, k je govorila u megafon , al ena od tistih dveh Firerjevih priležnic, ki so se jokale, ker bodo ostale za 2 leti brez hurca. Je teb zadosti , da je izpuhtelo ...prikaži večlo orožje JNA in da imamo pred seboj orožarsko bando , ki je to pokasirala za svoj žep. Oni sami so se že dokazali z stomiljonsko krajo orožja , zakaj pa ne bi pokasirali še mal provizije , tko mal za hec , da ima stranka za sprotne stroške.

 • mezgo 15:30 05.junij 2013.

  čestitam gospe sodnici oz vsem ki so spoznali to bando z janšo na čelu za krive upam le da bodo kazen tudi odslužili tako kot jo morajo navadni državljani če bi bilo po moje bi za take lopove uvedel smrtno ...prikaži več kazen pa še vse premoženje bi mu takoj zaplenil moti me edino to da vem v kakšni državi živimo tako da se lahko janša že zdaj smeji in veseli velike odškodnine v zapor pa tako ne bo šel nihče od velikih lopovov

 • Kranjica 15:19 05.junij 2013.

  Nekatere, tudi mene, pa sodba spominja na neke druge čase, ko se je ljudi zapiralo brez trdn ih dokazov.Izgleda, da se ta praksa nadaljuje.

 • sweetdogs 14:06 05.junij 2013.

  Brez skrbi. Zadeva bo padla kot zrela hruška... Ne moreš bit obsojen brez slehernega dokaza. To je političen porces od začetka do konca. Ve se kdo še vedno obvladuje sodstvo...

 • EnBralec 13:44 05.junij 2013.

  Sramota, to je hujše kot v Ukrajini. Niso povedali, kdaj je dobil obljubo o nagradi, kje jo je dobil in kakšna je bila ta "obljuba nagrade". Pravzaprav niso povedali nič - in ga obsodili na maksimum kar je zahteval tožilec.<br ...prikaži več />Darko Tošič pa se sprehaja po Ljubljani in gleda nogometno tekmo na VIP tribuni v Stožicah, Pavček pa pije kavo v stari Ljubljani.Absurd. Kdaj, kje bodo demonstracije? Pridem!!

 • Igor Golob 13:37 05.junij 2013.

  tisti ki smo se že borili zato da lahko taki bedaki kot manch pišejo bedarije po internetu

 • dolenc 17:24 05.junij 2013.

  spoštovani GOSPOD janša,gremo do konca..jest bom v prvi vrsti,kar se pa zdaj dogaja pa to je treba takoj pospravit od masleše ,fišer in hari ,,sami pofu..... jugićććći...prasci ukrajinski, sami šalabajzarji ,moj prijatelj pa ni bil nikol za JANŠO,mi je povedal ...prikaži večvedal da to kar zdaj delajo je blo samo v jugi...on je malo višje (pravnik)jaz sem samo propali trgovček...samo še tole ,kdo mi bo moje mnenje nasprotoval je svinja kučanova-komunistična prasica.....IMAM PA TUDI IME IN PRIIMEK SE NE BOJIM NOBENEGA GLEDE TOŽBE,ČE BI NEGDO BIL UŽALJEN,BOM OBJAVIL NA TA PORTAL IME IN PRIIMEK

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.