Slovenija
54 ogledov

Snubci za banane na obisku

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KOJAK 13:34 17.januar 2014.

    Problem je ker državno podjetje tako čez noč da 2.500.000 mio € nekemu nogometnemu klubu... TO JE PROBLEM. Drugi problem je ker so tako imenovani politični gumbci po rodu parv s primorske ali drugih koncev Slovenije, še najmanj jih je ...prikaži več Ljubljančanov. GG Mišič in Robert Časar sta po rodu iz kje? Mogoče iz Ljubljane? Torej kdo je zdaj gumpec?

  • Villa 06:42 17.januar 2014.

    Kdaj bodo slovenci končno razumeli, da luka koper ni državno podjetje, temveč je gospedarska delniška družba, v kateri ima država večino delnic. Ta gospod Anže Burger bi moral vsaj to vedeti, če že daje neke komentarje novinarjem.

  • Žurnalček 08:05 17.januar 2014.

    Manjšinski delničarji bomo sprožili odškodninsko tožbo proti NS , ker je sedaj dovolj dokazov o zavestnem škodljivem ravnanju 2x kozjebradca !

  • mirko 10:35 17.januar 2014.

    Stranka je kralj, vse dokler se računica posla izgre. To velja tudi za državno podjetje. Seveda se pa v to poslovanje vtika Ljubljanska politična drhal preko državnega lastništva, ki pa bo zelo škodovala poslovanju luke. Tudi če bi Rastoder zahteval ...prikaži več karkoli, sploh ni pomembno kaj, je to sprejemljivo do meje ekonomske upravičenosti. To je tržni sistem obnašanja. li razumete Vi Ljubljanski politični glumpci ?!!!

  • Veteran 11:51 17.januar 2014.

    Dokler bo Mišić bodo težava!!

  • KLOBO 12:03 17.januar 2014.

    Govori pa se, da bo G.G. Mišić odletu iz Luke - Luke Kopre in postal predsednik uprave VINO - VINO - KOPER. Bo imel vsaj izgovor pri ustavljanju od policajev, da je bil v vinski kleti VINA-VINA KOPER, in tam ...prikaži več je že v zraku 0,60 mg/..... potem pa še močna zdravila in stres in smo že na 1,20 mg/... !!

  • KLOBO 12:03 17.januar 2014.

    Govori pa se, da bo G.G. Mišić odletu iz Luke - Luke Kopre in postal predsednik uprave VINO - VINO - KOPER. Bo imel vsaj izgovor pri ustavljanju od policajev, da je bil v vinski kleti VINA-VINA KOPER, in tam ...prikaži več je že v zraku 0,60 mg/..... potem pa še močna zdravila in stres in smo že na 1,20 mg/... !!

  • rogixl 13:34 17.januar 2014.

    Potrebno je le potegniti črto in videti kaj od posla ostane. Lastništvo nebi smelo biti pomembno, predvsem pa se nebi smela mešati država v posel.

  • Avatar roksa
    roksa 13:40 17.januar 2014.

    Izet banananjam!!!!!!!

  • filipina2 13:47 17.januar 2014.

    klobo debilček,tudi ti po dvakrat komentiraš.napaka!tisti ki te poznamo te tudi enkrat ne beremo...

  • filipina2 13:48 17.januar 2014.

    p.s. klobo,pozabu si sam sebi podeliti plus.očitno ti možgančki pešajo,nič čudnega...

  • slajan 15:40 17.januar 2014.

    Kako je bilo pa do sedaj?A je luka finančno podpirala nogometni klub, da je imela posel z Rastoderjem?Dvomim, da je Rastoder prišel na to idejo šele z Mišičem na krmilu luke.

  • ac-dc 16:01 17.januar 2014.

    Pustimo majmunom, da se dogovorijo po svoje.

  • Darko Gavric 07:57 17.januar 2014.

    Dokler ima država tolikšen delež, da lahko vpliva na marsikaj v Luki, so oni lastniki pa kakor koli oni zapisali.

  • sprehajalec 08:31 17.januar 2014.

    Kaj ima Luka Luka za dajat milijončke NK NK Koper. To se pa noben ne vtakne! Piskr, tukaj bodo pa ljubljanski glumci začeli z meglo o marketinško strateških odločitvah, avtonomnosti uprave in kazenski odgovornosti uprave (seveda s tujim denarjem), odgovornosti ...prikaži več nadzornega sveta itd. itd. pravzaprav izvoz ljubljanske megle. Ti pa pošljejo komisijo za korupcijo, ker je privatnik hotel sponzorstvo, da bo pač zrihtal posel. Ljubljanski glumci, ajde zrihtajte drug posel, ki bo nadomestil izpad prihodkov. Vse to je že tako neumno in ponovljivo, predvsem pa v nebo vpijoča nekompetentnost oblastnih struktur in totalno nepoznavanje življenja "na terenu", kot se sami radi izražajo. Za kozlat.

  • Filipka 12:00 17.januar 2014.

    Ve se da ima Popovič prste vmes. Ščiti ga pa Matoz. Realno mora Mišić iti.

  • Dixon 10:07 17.januar 2014.

    Rastoder ve kaj počne in prepričan sem da tudi ni izsiljeval nobenega v Luki Koper, ker je preveč pošten podjetnik da bi se spluščal na nivo Popivića in Mišiča in ostalih v Kopru. če bodo pogoji v luki Rijeka enaki ...prikaži več kot v Kopru in cena nižje je najboljše da sklene in preseli posel na Hrvaško. Me zanima kako tanko bodo potem piskali v Kopru. Takšnega sprenevedanja pa še ne. Kot drugo pa je Rastoder s svojim lastnim denarjem že veliko vložil v šport, predvsem v Olimpijo in takšnih podjetnikov pri nas je malo :)

  • Avatar čavez
    čavez 13:14 17.januar 2014.

    Super v Kopru bodo izpraznili zorilnici, bomo sedaj tja namestil Mišića, Popovića in vso slovensko vladno sodrgo bodo morda dozoreli za uporabo.

  • redcock 08:25 17.januar 2014.

    Dejstvo je, da Luka Koper ne sme biti sponzor NK Koper oz. na tak način. V NK Koper se dogajajo čudne stvari, pranje denarja, izsiljevanja, ipd. Imajo blokiran račun zaradi dolgov. Lastnik in bivši sponzor so osebe, povezane s spornimi ...prikaži več posli, zato v nobenem primeru Luka Koper ne bi smela biti sponzor kluba. V vsakem primeru so sredstva, ki jih je Mišič vložil v NK Koper izgubljena. Verjetno pa se mu je ta donacija bogato poplačala z nakazilom na kakšen račun v Švici. Žalostno je da mu Bratuškova, ki ga je ustoličila, nič ne more.

  • ljimonad 11:24 17.januar 2014.

    Ne vem zakaj toliko pametnjačite na tem forumu. Kaj pa pomeni za Luko Koper sploh 250.000,00 eur? Mislim da je to drobižek. Bi pa lahko gospoda Rastoder in Mišič to rešila na štiri oči, ne pa da se pogajata preko ...prikaži več medijev, ter dajeta kost za glodanje. Kar pa se tiče pristanišča Reka, pa naj kar gre Rastoder če hoče, bo videl veliko "organizoranost" tega pristanišča in še prosil bo da ga vzamejo nazaj v Koper. Pišem iz lastnih izkušenj z omenjenim pristaniščem na Hrvaškem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.