Slovenija
56480 ogledov

Spregovorila sedmošolka, ki je bila žrtev nasilja

Komentarjev 81
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • SamoResnica 08:20 14.april 2023.

    Vse skupaj pa je krivo nespoštovanje ljudi. Nevzgojeni starši imajo še bolj nevzgojene otroke, ki nimajo dolžnosti, ampak samo pravice, kar je pa skregano z vsakršno logiko, ki smo jo kot družba že zdavnaj izgubili. Dejansko imajo otroc več pravic, ...prikaži več kot pa recimo vzgojitelji, učitelji, ker jim za to, ko delajo sranje in pizdarije ne smejo in ne morejo narediti popolnoma nič. Potem pa imamo tukaj še starše, ki nastopajo zaščitniško, namesto, da bi za slaba dela in dejanja bili kaznovani.

    • blayo 13:35 14.april 2023.

      Ne, ni to krivo to so samo posledice. Ljudje smo v bistvu samo živali, vendar take živali, ki se izjemno hitro prilagajajo situacijam. Primer... ko je sprejet nek nov zakon najprej en teden jokamo, potem pa že najdemo luknje v ...prikaži več njem in načine kako ga zaobiti. Poleg tega imamo en zelo velik problem... tehnološki-družbeni razvoj bistveno prehiteva emocionalno-družbenega. Torej imamo orodja s katerimi bi si v bistvu morali predvsem pomagati, si pa z njimi samo škodimo. In to počnemo zavestno.

    • Grof 14:58 14.april 2023.

      Imena priimke staršev pod nujno razgalit, javno in ni opravičila za te ljudi

    • blayo 15:32 14.april 2023.

      In kaj se bo potem zgodilo, če se objavi njihova imena? A jim v Hofru prodajalka ne bo hotela več dat kruha al kaj? A bo ulica poskrbela za njih? Ja ne bo, ti zdajle tukaj povem to!

    • gggg 18:04 14.april 2023.

      @blayo: ja, prav bi bilo, da jim prodajalka v trgovini ne bi hotela nič prodati. In prav bi bilo, da jim na cesti vsak reče: "sramota". Naj občutijo sad svojega napačnega dela.

    • Boschtjan Zupanchich 19:34 14.april 2023.

      Zbloyo, sam ti si očitno Res ena Zblojena "samo žival" - precej daleč od Človeka , ....

    • blayo 21:08 14.april 2023.

      ggg, se pravi tako kot v Ukrajini, priselotejpat na kandelabr potem pa kamenjat ali kaj podobnega?

    • blayo 21:09 14.april 2023.

      Bošti, žival si ti, poglej kakšne neumnosti pišeš. V kamnolom bi jih priklenil. Zakaj ne kar vzel za sužnje pa vsake toliko cajta malo namlatil?

    • gggg 08:40 15.april 2023.

      @blayo: nisem tega napisal (očitno imaš ti neka nasilniška nagnjenja), ampak sem napisal da je prav, da se take napadalce osramoti.

    • Boschtjan Zupanchich 21:42 16.april 2023.

      @(afna) Zbloyo, no, če imaš Ti sebe za žival, kot to opisuješ, to še ne pomeni, da smo drugi tudi na tvojem Nizkotnem živalskem nivoju !!! ! !!! A ti je to že jasno ? Verjetno ti žal še ni.

    • blayo 15:40 17.april 2023.

      Ja ste Bošti, samo zgleda da si ti še na nižjem nivoju, ker se tega ne zavedaš. Ko se boš začel zavedati da si žival, se pa lahko naprej pogovarjava. Da pa tukaj klatiš neumnosti iz srednjega veka, hkrati pa ...prikaži veča misliš kako napreden si pa to samo potrjuje.

    • blayo 15:44 17.april 2023.

      gggg, sramotenje je sopomenka za zasmehovanje, blatenje, poniževanje, smešenje... če nekomu to počneš te tudi on lahko toži. Žal nismo več v srednjem veku.

    • Boschtjan Zupanchich 17:33 17.april 2023.

      No, Zbloyo, ti imaš sebe lahko za katerokoli žival , na srečo se jaz Nimam za žival , tako kot se to imaš Ti in tebi podobni slepci , kajti : Veliko tisočev živalskih duš je potrebnih , da se ...prikaži več sestavi samo Eno Človeško Dušo. Ampak, ti o tem itak nimaš nobenega pojma, zato pa ne zmoreš priti višje od živalskega nivoja razmišljanja, vsaj na Človeški nivo , če že ne kaj višje.

    • blayo 23:06 18.april 2023.

      Ni bistveno za kaj se imaš ti, ker ti nisi tukaj noben faktor... govorim o človeški vrsti katere del si ti. In ne govorim o načinu razmišljanja ampak o načinu delovanja. Slep si ti ker misliš da si boljši od ...prikaži več drugih, ker imaš kao dušo. Človeška narava bo ostala živalska še kar nekaj časa, če ne celo do samega izumrtja vrste.

    • blayo 23:13 18.april 2023.

      Itak pa brez veze s tabo komunicirat, ker nisi zmožen resnega diskurza, ker ga niti ne dojameš. Vse kar napišem dojameš kot direkten napad nate in potem odreagiraš kot pes ki se postavi v pozicijo za protinapad in sicer zato, ...prikaži več ker ga je strah tistega česar ne razume. Ker to počneš na bolj "sofisticiran" način (žališ, zaničuješ, obkladaš z raznoraznimi nadimki) misliš da te to dela superiornega v primerjavi z drugimi živalmi. Žal te ne, vse skupaj samo potrjuje tvojo živalsko naravo.

  • SamoResnica 08:18 14.april 2023.

    Problem družbe. Napadalcev/kriminalcev se ne kaznuje, kaznuje se tiste, ki so dejansko žrtve. Jaz mislim da bi vsi mladostniki + njihovi starši ki so krivi za izvajanje nasilja morali delati družbeno koristna dela + opraviti pogovor s psihologi na vsake ...prikaži več 14 dni vsaj 1 leto. Istočasno bi lahko ta družbeno koristna dela bila pomoč starejšim v domovih starejših.

    • blayo 12:30 14.april 2023.

      timja, saj nihče ne trdi da je to potrebno ali celo dovoljeno. Gre samo za to, da tudi početje nedovoljenih stvari je posledica nekega vzroka. In če ne najdeš vzroka, si naredil bore malo. Človeka v takšem primeru lahko samo ...prikaži več še strpaš v ustanovo/zapor in ga ne izpustiš ven dokler ne umre.

    • Grof 15:03 14.april 2023.

      Nick, če kaj več veš in poznaš podrobnosti zakaj ……. Si toliko kriv kot starši teh izrojenih deklet, torej dolžnost ti je, da razgališ drugo stran, katero ti upravičuješ

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 09:00 14.april 2023.

    Človeku humanost ni prirojena in jo je treba privzgojiti, to pa je najprej naloga staršev, sicer otroka vzgajata šola ali ulica, kar je dandanes isto...in pa seveda socialna omrežja, kjer tudi ni nič pametnega za mladostnike...Starše vseh otrok, ki so ...prikaži večo bili prisotni ob tem izživljanju pa kaznovati s krepko denarno kaznijo in sodelovanjem na obveznem psihoterapevtskem tečaju...

    • tlacan 10:43 14.april 2023.

      Problem je, da so nehumani bolj uspešni in postajajo zgled drugim. Uspešni direktorji, uradniki in še bi lahko našteval. Otroci se nekaj naučijo od staršev, drugo pa iz okolja, kjer živijo. Vprašajmo se v kakšni družbi živimo.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 11:39 14.april 2023.

      Ja, to je osnovni problem človeštva, da pametni in empatični ljudje, ki bi hkrati bili pacifisti nimajo nobenih možnosti za uspeh v politiki..Se še spomnite Krambergerja, ko sta se Kučan in Janša strinjala, da je bolje, "da ga zmanjka"... Bavčar ...prikaži več je po letalskem dnevniku letel na "kraj incidenta" že pet minut pred strelom ;( ..Ampak o tem ni zdravo govoriti..

    • blayo 12:14 14.april 2023.

      To je zato ker smo v bistvu živali... če odstraniš policijo/sodstvo, bo v parih dneh kaos, vsak bo branil samo še sebe oziroma svojo korist.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 12:36 14.april 2023.

      Jaq, žal to drži, zato ne iščite idolov ali idealov med politiki, ampak jih jemljite kot nujno zlo..

  • leonardo 08:18 14.april 2023.

    Že od malega so me podučili, da je prva prepovedana druga ne. Torej ni opravičila, da se toliko krvoločnih mladcev spusti na eno žrtev. Zaradi česarkoli so jo že pretepli. Predvsem pa pišem zato, ker povsod skoraj zgroženo opažajo, da ...prikaži veča so mladi snemali. Ja in če nebi? Nihče ne bi vedel za takšne stvari. Torej ena pozitivna iz pretepa. Kdo bi verjel, da se sploh lahko nekaj takega dogaja? Mamice njihovih pridnih " punčk" ??????

    • Avatar Leon
      Leon 08:26 14.april 2023.

      Starši žrtve morajo iti do konca tudi na ESČP ,če naša sodniška klika ne bo ukrepala . Dobrega odvetnika in do konca . Takšni ekscesi NE SMEJO ostati nekaznovani saj nasilje rojeva nasilje .

    • timja 10:43 14.april 2023.

      leon se strinjam in starše poklicati k ravnatelju in k psihologom, da jih seznanijo z vzgojnimi ukrepi

    • timja 10:43 14.april 2023.

      jernej 6666665555 budalo- navijaško tukaj se opredeli za nekoga, če se seveda upaš

    • Burja 11:21 14.april 2023.

      Navijaško??? Mnogi so pisali komentarje v podporo Putinu, češ bil je izzvan v konflikt, pa kljub temu ploskajo napadalcu in agresorju na drugo državo, pa vzrok sploh ni pomemben. Namreč nasilje nima opravičila, mar ne timja?

    • timja 12:05 14.april 2023.

      navijaško ja, boli mene qu... kdo je koga napadel, nikoli ne bomo izvedeli resnice, tak kot ne za cepiva kovid, tako kot ne za pristanek na luni, tako kot ne, kje je pristal hitler in kje je mirno živel po ...prikaži več vojni itd itd in zaradi tega navijaštva oportuniram njegovemu mnenju....ne pa slepo obsojam Putina, je tako burja?...resnica ni navijaštvo!!!!

    • blayo 12:23 14.april 2023.

      leonardo, tako kot sem že omenil.... takšno nasilje se dogaja že od nekdaj, vendar se ga ni zaznavalo dovolj široko, ker so pač pametnejši popustili in se uklonili. Poleg tega nikoli ni bilo dovolj spublicirano skozi medije ker do njih ...prikaži več tudi ni prišlo. Zdaj se pač mularija s tem ko snema in objavlja na družbenih omrežjih sama inkriminira, družba kot celota pa dobi vpogled v to kaj se dogaja.

  • Dragonja 09:08 14.april 2023.

    Tisti fantje so navadne pič...e,ki so snemali namesto,da bi agresivnim puncam vsaki eno primazali,če ne bi prenehale.Permesivna vzgoja in zblojeni starši in imaš tako nasilje.Poslušajte in ukrepajte kot govori direktorica vzgojnega doma Planina.

    • blayo 12:35 14.april 2023.

      Dragonja, bo nek tip tvoji tamali (ki lahko tudi postane agresivna v določeni situaciji, pa ti za to sploh ne veš) prisolil eno okrog kepe in naredil boš to kar si par dni nazaj rekel... sam boš vzel stvari v ...prikaži več svoje roke in začel grozito ali lomiti kosti naokoli.

  • tomi67 09:13 14.april 2023.

    To je rezultat 30 let vsiljene permisivne vzgoje, liberalne diktature, "človekovih pravic" in ostalega s....a, s katerim nas futrajo že tam od poznih osemdesetih dalje. Ko sem sam bil v osnovni šoli, so imeli starši avtoriteto, učitelji avtoriteto in policija ...prikaži več avtoriteto. In so te v tem vrstnem redu namahali za takele ekscese. In smo bili posledično bolj uravnovešeni. Smo pa že takrat brali npr. "Mi otroci s postaje ZOO" in vedeli, kaj se dogaja v "svobodnem svetu".

    • leonardo 09:35 14.april 2023.

      Ja tomi, moj sin se je tako bal policaja ko je prišel k nam zaradi kolesarja, ki ga je na svojem biciklu peljal po poljski poti, da se je tresel kot šiba na vodi. Pri 14 ih. Človekove pravice veljajo ...prikaži več samo v nekaterih primerih. Demokracija pa tudi!

    • miho 09:44 14.april 2023.

      Ljudje si napačno razlagajo človekove pravice in demokracijo. Človekove pravice so omejene s pravicami drugih. Punci bi morali vedeti, da ima druga punca pravico do varnosti, dostojanstva, in da ni žrtev nasilja. Torej, punci nista imeli nikakršne pravice, ne po ...prikaži več zakonu, ne po ustavi, ne po mednarodnih aktih, biti nasilni do te druge punce.

    • miho 09:57 14.april 2023.

      Pozabil sem še na pravico do zasebnosti. Spomnim se iz 8. razreda bivše 8-letke, ko je bil sošolec kaznovan, ker je med odmorom snemal en precej nedolžen pogovor (nič nasilnega ali kaj podobnega). Problem je bil v tem, da je ...prikaži več bilo snemano brez dovoljenja. Učiteljica mu je do konca šolskega leta vzela snemalnik in mu zapretila z najstrožjim možnim ukorom tistega časa. To je bilo leta 1995. Pravica zasebnosti sošolcev je tista meja, preko katere pravica snemanja ne seže...

    • Boschtjan Zupanchich 19:16 14.april 2023.

      TOMAŽ67, TOČNO TAKO !!! ! !!!

  • mirror 08:55 14.april 2023.

    Vsega tega je kriv bivši minister Gaber, ki je prepovedal učiteljem vzgojo učencev v šoli. Doma imajo starši nadzor nad otroki, v šoli pa učencem padejo dol vse zavore, ker se zavedajo, da jim učitelji nič ne morejo. Vsaj v ...prikaži večj v osnovni šoli naj bi imel učitelj več pravic pri vzgoji.

    • munja 09:48 14.april 2023.

      Po gabru je bilo še veliko ministrov, ki niso storili nič, tako da so tudi sokrivi vsega, kar se dogaja. Samo jamrajo, da učitelji in ravnatelji ne smejo nič - predlagajte spremembo zakonodaje.

    • Boschtjan Zupanchich 19:15 14.april 2023.

      JA, ZAČEL JE GABER, PA POTEM ŠE ZVERKO, IN OSTALI , AMPAK PRVA KRIVDA GRE PA VSEENO NA ZBLOJENEGA ZMEDENEGA ZLOBNEGA ANTISLOVENSKEGA BUTASTEGA GNILEGA POKVARJENEGA GABRA !!! ! !!!

  • bogo66 10:26 14.april 2023.

    Lepo bi bilo poznat obe plati dogodka,v vsakem primeru pa je tak zaključek nesprejemljiv! Me zelo zanima,kakšen je iq napadalk, da o mulcih, ki so gledali in navijali ne govorim! Debilsko!

    • blayo 12:37 14.april 2023.

      Seveda, treba je poznat obe plati, ker le tako boš našel vzrok. Če boš samo posledice sankcioniral in ne boš odpravil vzroka za to, nisi naredil nič, ker boš imel samo polne popravne domove in areste.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 17:48 14.april 2023.

      Govori se, da naj bi nekaj deklic posnelo intimne fotke, ter jih objavilo v zaprti skupini na medmrežju!? Napadeno dekle naj bi potem eno ali več (?) fotografij delilo izven skupine, kar je seveda razkurilo ostale. Ampak sedaj je najpomembnejše ...prikaži več vprašanje, kdo je glavni krivec za to kar se je izcimilo!? So to dekleta, ki so svoje neprimerne fotke objavile ali dekle, ki jih je kljub dogovoru delilo naprej!? Krive so vse, ampak najpomembneje je, da brez posnetih neprimernih fotk ne bi bilo ničesar!

    • Boschtjan Zupanchich 19:13 14.april 2023.

      No, Stari mač'kon, torej si si Pravilno že kar sam odgovoril !!! ! !!! Krivec je Prvovzročni, in torej one Pokvarjene smrklje ki so se slikale gole Niso primerne za drugam kot za v kak kamnolom, vse do Poboljšanja, skupaj ...prikaži več z njihovimi Prepokvarjenimi starši vred !!! ! !!!

    • blayo 21:05 14.april 2023.

      Ej, tipka s klicajem se ti je zataknila. Verjetno si ravno iz kamnoloma pribremzal in to direktno na tale forum. Mene res zanima kaj si ti delal pri dvanajstih letih.

  • Ogledalce 12:36 14.april 2023.

    Otroki so ogledalo staršev. Te nasilneže bi bilo potrebno poslati v poboljševalni dom. Socialna pa bi morala presoditi ali so starši sploh sposobni skrbeti zanje. Šola bi morala ostro nastopiti proti tistim ki še grozijo in tistim, ki so bili ...prikaži več nasilni ter jih izključiti iz šole. Priče ki so bile zraven in niso storile ničesar pa dati ukor pred izključitvijo. Ničelna toleranca do takega nasilja.

    • Boschtjan Zupanchich 19:10 14.april 2023.

      JA, SAMO Z TO POMANJKLJIVOSTJO, DA TAKA SLABA IN ZBLOJENA SOCIJALNA, KI NE VE, DA SE OTROK NIKOLI NE SME TAKO SLABO VZGAJATI, DA POSTANEJO TAKI HUDIČI, JE NESPOSOBNA SOCIJALNA SLUŽBA, IN ZATO NIMA KAJ PRESOJATI, TEMVEČ NAJ SE TVOJI ...prikaži več NAVEDENI UKREPI IZVRŠIJO NEUDOMA , KAJTI ČE SE TAKŠNA ZLOBA Z TAKIM NASILJEM NE ZAUSTAVI DOVOLJ KMALU, POTEM IZBRUHNE V OGENJ !!! ! !!!

  • viljem 17:56 14.april 2023.

    Kajršen je pes, tak je gospodar. Psi niso nič krivi, če so starši zjebani čustveno in intelektualno, brez vsake človeške kulture ker je glavno, da imajo večjega.

    • Boschtjan Zupanchich 19:07 14.april 2023.

      Jabolko ne pade daleč od drevesa, ... pa to, ... Zato Oglobiti take Zlobne Pokvarjene Neodgovorne Antislovenske starše !!! ! !!!

  • f4d96d516c2a19a64eb5bbd3583364a1023832f0 15:46 14.april 2023.

    Zakaj se je pa tukaj cenzuriralo čisto spodobne komentarje?

    • Avatar Zoran
      StarMačk 10:00 15.april 2023.

      Najbrž zato, ker niso bili v skladu z uredniško politiko portala!? Očitno včasih ni dovoljeno reči bobu bob, ker potem nekomu zmanjka materiala za vlečenje zgodbe v nedogled!?

  • Idioti 15:54 14.april 2023.

    Ker tale mularuija iz Celja sigurno čita komentarje svojih " dosežkov " jim moram dati do znanja njim in njihovim staršem , da če bi se lotili moje hčerke , bi imeli na Celjskem tolk invalidov , kot je bilo ...prikaži več prisotnih mladoletnih barab ob pretepu ! Pa še kakšen staš bi jo fasal ,. če bi se vmešal !

  • Soloobveznababica 11:34 14.april 2023.

    Ni opravicila za tako obnasanje.vetjamem,da temu dekletu se grozijo.Upa,da bodo ustrezne sluzbe ukrepale kot je potrebno.Glede na udarce in izraze,to niso nedolzni mladoletniki,ki ne vedo kaj delajo. Zasluzijo si kazen ne samo opozorilo Brez kake milosti in pogovor s starsi ...prikaži veči o njihovi vzgoji.sicer se bo to samo stopnjevalo in nadaljevalo. Temu in takemu obnasanju med mladimi je potrebno takoj narediti konec.

    • blayo 12:45 14.april 2023.

      Mislim da se motiš... to so emocionalno dejansko še otroci. Oni še niso zmožni predelat tega, zakaj so dobili kazen, če se jim to ne razloži na primeren način. Tudi 3 letni otrok lahko nekoga ustreli s pištolo, mogoče bo ...prikaži več čutil obžalovanje, definitivno pa ne bi razumel, če bi ga za kazen enostavno poslali v arest.

    • Boschtjan Zupanchich 19:05 14.april 2023.

      Zbloyo, ne sklepaj vsega takole po sebi.

    • blayo 21:01 14.april 2023.

      Zakaj ne? Vsak sklepa po sebi. Ti seveda bi pri treh letih že vse dojel in bi točno vedel zakaj te pošiljajo v arest ane.

  • Soloobveznababica 11:44 14.april 2023.

    Kurt,se 100% strinjam.vse bi bilo potr ebno kaznovati,tudi gledalce ,tista dekleta,ki pa so jo klofutala in brcala,to je pa ze vredno temeljitega razmisleka glede kazni.upam,da bodo res kaznovane, kot je treba.

    • Idioti 15:49 14.april 2023.

      Zakaj ne uporabijo člen KZ , ki govori , da tisti ki ve, da se pripravlja kaznivo dejanje in tega ne sporoči PP , dobi tudi svojo porcijo na sodišču !

  • Pišmevuh 11:40 14.april 2023.

    Mojemu sinu je nafiksani pezde ukradel avto, ga razbil in bil na sodišču oproščen, ker je kao duševno bolan. Na instagramu sicer ne izgleda tako. Kaj čem, sinu sem kupil zdravniško potrdilo, če kdaj ostane brez prevoza....

  • kurt 11:24 14.april 2023.

    @Cefur, strinjam se s teboj, da je potrebno takole naredit, kot si opisal, če ne drugega zaradi poduka ostalim, ki jim gredo taka nasilništva po glavi, dodal bi samo še to, da bi jaz prvo poiskal tistega fanta ki je ...prikaži več kričal, da jo naj dol vržejo.Prijel bi ga za noge in ga držal čez ograjo, dokler se ne bi podelal v hlače, s takimi ne gre drugače.

  • rd2dmk2 17:12 14.april 2023.

    tolk mate za povedat, pa dam glavo stran, da nihče od vas ne bi tud mrdnil če bu tam bil in to dekle ne bi bilo slučajno njegova hči. saj poznate pesem live and let live.. samse nadaljuje live and ...prikaži več let die...pa še eno gr,e še stavit da če bi jest bil tam takrat tam, bi sugurno dobila vsako od teh češpelj krepko okol ušes. in stava.. dons bi mene linčali vi vsi tolk koralno nastrojeni komentatorji.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 18:46 14.april 2023.

      Prepričan sem, da večina odraslih ukrepala, če se bi naleteli na dogodek! Mularija pa je zagotovo načrtno izbrala mesto, kjer jih nihče ne bodo motil. Ni pa jasno kaj počela tamkajšnja varnostna služba? Sicer možno je, da na terasi TC ...prikaži več nimajo nameščenih varnostnih kamer, ampak zakaj je potem omogočen dostop vsakemu!? Je pa zelo verjetno, da bi mularija namen izpeljala drugič in drugje, če bi bila tu onemogočena, ker vprašanje je kako bi odgovorni ukrepali brez tega medijskega pompa!?

    • rd2dmk2 21:24 14.april 2023.

      strmaček.. včasih je bilo preprosto, na kakšnem temnem kotičku so barabe počakale nemočne in jih prebutale in oropale. dons pa to ni dost, še posnamejo in dajo na instagram, FB tiktok pa še tam z objavo malo zaslužijo. in mene ...prikaži več zanima kje je cenzura teh platform. to mi je sprijeno.. lahko daš na splet vse kar ti paše. in bolj ko je nemoralno in kriminalno več ogledov ima in posledično tudi večji prihodek.. na koncu se bo zvedelo da je bilo vse samo za par fičnikov od prihodkov objave.

  • Idioti 15:46 14.april 2023.

    Starše vseh , ki se še niso umirile na Policijo in prefukat s pendreki do nezavesti !

  • Boschtjan Zupanchich 18:56 14.april 2023.

    POKVARJENI NASILNI OTROCI SO PRODUKT POKVARJENIH STARŠEV, KI SO NAESTO LJUDI VZGOJILI HUDIČE !!! ! !!!

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 09:04 15.april 2023.

    Jaz bi pa rada slišala od dekleta, kaj je naredila tej družbi, da jo tako sovraži. S čim si je prislužila da so jo napadli...verjetno obstaja razlog ? Pa da slišimo še drugo stran ?!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.