Slovenija
407 ogledov

Šrot in Kordež premeščena na odprti oddelek Doba

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar olor
    olor 13:37 14.februar 2017.

    Banda, a nebi bilo bolje da bi jih dali na Goli otok? Na koncu koncev bodo še izpuščeni, ne da bi se vedelo kje je denar, ki so ga pobasali in nekam skrili.

  • Zmago 18:56 14.februar 2017.

    Pri firmi je pač stvar bolj obširna, pa še delavce imaš na puklu, ko jih mediji z lahkoto nahujskajo na tebe.Tipičen primer Tovšakova. Bral sem da je Vegrad imel 2600 zaposlenih + še dodatne zunanje sodelavce. A veš, koliko ...prikaži več gre mesečno za bruto plače v taki firmi ????Na koncu, ko banke niso več dale kreditov, je še krpala, kjer se je pač dalo in posegla še po tistih 200 000€, in ogenj je bil v strehi. To ni niti za bruto plačo 200 delavcev, kamoli za 2600 duš, in s prstom so pokazali seveda na Hildo in na vsak njen greh .........Tudi v Ameriki so gradbeniki zgradili na puf ogromno stanovanj, ki si jih nihče ne more privoščiti. Tiste, ki so vzeli na puf pa mečejo ven za bagatelo, ker pufov ne zmorejo plačevati.Pogooglaj malo, polno je tega.

  • Rock Rock 17:25 14.februar 2017.

    Ma sramota treba jim je vse premoženje pobrati in v zapor do konca življenja ne pa da jim dajmo potuho za kaj smo se borili za osamosvojitev Slovenije in kaj imamo sedaj od tega še več problemov in revščine imamo ...prikaži več oni pa še naprej lepo kradejo uničujejo podjetja mi pa doma mirno spimo na konec koncev za kaj delamo da bomo jutri za sabo pustili unicen svet in otroke brez služb zato ker politiki niso nikoli kaznovani sramota pa se smo v evropi sramota res podn od ljudi in humanosti....

  • jakec1575 13:15 14.februar 2017.

    Vem vsaj za 20 drugih iz glave, ki bi jima morali delati druzbo. Od tega 3 direktorji bank Probanka, NKBM in Factor banke. Kdo od bankirjev, ki so dajali kredite in so de facto najbolj odgovorni za velike izgube in ...prikaži več praznjenje davkoplacevalskih denarnic sedi v zaporu?? Ponavljal bom dokler se ne zapise v zgodovinske ucbenike. Ce se v pravno državo ni. Dokler narod ne bo popenil.

  • Zmago 18:40 14.februar 2017.

    Glej kmetek romuni so že enkrat Ceaușescua z ženo vred fentali, pa misliš, da se je kaj spremenilo.Tak kot je rekel nekoč Kučan: "Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan !" (torej spet po starem ;-((( )Torej ...prikaži več politiki se menjajo, lahko jih voliš, lahko jih daš pod giljotino, lahko špukaš po njih in sanjaš o neodvisnosti in samostojnosti ampak ............................. strici iz ozadja ostajajo isti !!! (bankirji, razno razni Soroši, mediji, nevladne organizacije .... )

  • kmetek 14:23 14.februar 2017.

    preveč smo tiho in za računalnikom, poglej Romune.

  • Zmago 14:02 14.februar 2017.

    olor, žal si se pustil nahujskati na napačne !!!

  • sprehajalec 14:10 14.februar 2017.

    Saj je logično, ker nista agresivna. Agresivna sta le do financ, pa še to ne svojih.

  • kmetek 14:22 14.februar 2017.

    SLOVENIJA : KORUPCIJSKO LEGLO EVROPE.

  • dzony006 14:59 14.februar 2017.

    Ha, ha, kdo je NAPAČEN, ŠROT in KORDEŽ ??? Zakaj pa sta v ARESTU ??? Sta narobe parkirala, ali sta se igrala z denarjem, delnicami, in še kaj ,. Še PREMALO so jih naselili v ZAPOR, kot npr. Bavčarja, Zidarja, ...prikaži več pa ŠE KOGA !!! Ali mogoče NE ???

  • jakec1575 15:14 14.februar 2017.

    jaz sem vedno šel na ulico. Pa ne za nobeno ali proti nobeni opciji ampak za resno državo, pravno državo, ki sodi razumno v razumnem roku, za sposobno tozilstvo, za popravo luknjicastih zakonov. za razumno sodstvo, ki si upa obsoditi ...prikaži več in katerih sodbe pijejo vodo. Nisem ne levi ne desni. Zanima me zgolj učinkovitost, ohranjanje dodane vrednosti za nove podvige (ne za finančne pozrtije. Ni težko. Stvar osebne odločitve. Miro se je odlocil biti pus sy.

  • jakec1575 15:17 14.februar 2017.

    Žal res. ljudje se sploh ne zavedajo kako resno smo zabredli korupcijsko. kako resno pravna država ne funkcionira. Pravosodni minister bi moral izvesti notranji nadzor pri vseh čudnih sodbah. tudi zadnjih. ko nekdo ni razsoden pa vendar je. oz. ni ne eno ne drugo.

  • Milenka Knez 15:42 14.februar 2017.

    In kdo ni vedel za to - naj se posuje s pepelom

  • antitrust 16:57 14.februar 2017.

    To je vse res, samo še zmeraj se v tvojem primeru ne igraš z denarjem drugih.Kordež je denar dobil zaradi Merkurja, za nakup Merkurja...

  • ginko 19:12 14.februar 2017.

    Narod še kar spi. Slovensko komunistično sodstvo pa naprej "po pravilu službe", melje in melje. Spite še naprej .... tudi vas čaka ....

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:32 15.februar 2017.

    Vsi kradljivci Slovenije...krivi ste za smrti mnogih ljudi..mnogih Slovencev. zaradi vas namreč ni bilo denarja za varnostne ograje, ustreznega zdravljenja in tako naprej. Niste neposredni morilci ste pa posredni. In niste nič boljši od ostalih morilcev. Psihopati.... Da se ...prikaži večse vam popušča je izdaja slovenskega naroda.

  • Avatar Leon
    Leon 19:44 16.februar 2017.

    Nekoč je Franc Kangler omenil ,da Slovenijo vodijo neformalne mreže .............seveda so mu vrnili milo za drago ! Najprej kocke ,potem pa obsodbe .

  • drejca1 17:14 14.februar 2017.

    Kako lepo je v naši domovini biti ,,,,,,,,,kriminalec. Fuj !!

  • jakec1575 13:17 14.februar 2017.

    NLB sploh nisem napisal, ker ni banka, ampak osebni bankomat.

  • Zmago 15:31 14.februar 2017.

    A si špilal kdaj šah ???Eni vidijo več potez naprej,................. eni niti za eno naprej žal.Dam ti preprost primer:Gradiš bajto, maš nekaj svojega, pa vzameš kredit. Šauflaš, delaš, se mučiš, trgaš od ust......potem pa zgubiš službo ...prikaži več (oz. posel pade sam od sebe ...... al ti pa kdo "zrihta" ).Kredita ne moreš plačevati, obresti rastejo, bajto (firmo) ti prodajo kaki hieni za bagatelo, vsi pa s prstom kažejo na BARABO, kak si vse za* ebal pa spravil družino (firmo) na KANT.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.