Že danes bi na vasem mestu, novinarji, storil isto. Stopite skupaj in se uprite aroganci, terorju, trolekov iz S(d)S! Oni itak, da imajo super televizijo, katera se imenuje NORA TV! Z njo so zadovoljni in naj jo gledajo. Jaz in… ...prikaži več vecina, pa takih luzerjev ne morem poslusat niti minute🙄 zalostno, kaj nekateri poslusajo in ni cudno, da so tako neumni 😁
Res neverjetno koliko energije porabite levaki za privat tv, ki je nihče ne gleda. Torej, v čem je potem problem? Tvoj komentar stesl pa zgleda kot da bi ga 2 uri sestavljal.
Stane in zakaj se je to, aktualiziralo in zaostrilo pod trenutno vlado. Se kdo iz ozadja morda bori za svoj, strankarski položaj v javnem mediju..? Nimajo šans je, moje sporočilo...
Že danes bi na vasem mestu, novinarji, storil isto. Stopite skupaj in se uprite aroganci, terorju, trolekov iz S(d)S! Oni itak, da imajo super televizijo, katera se imenuje NORA TV! Z njo so zadovoljni in naj jo gledajo. Jaz in… ...prikaži več vecina, pa takih luzerjev ne morem poslusat niti minute🙄 zalostno, kaj nekateri poslusajo in ni cudno, da so tako neumni 😁
Še to cheap so jo odnesli. Lahko se borijo za svoje pravice, nimajo pa pravice politično agitirati
Ne gledam RTV - pa JO plačujem.. Ne gledam Nove 24 pa jo NE plačujem.. kaj zdej !?
Kapi,ce jo maš v shemi naročnine za tv jo plačas ...tako da ...ker pa propada noratv,so se pritepli na rtv.preko čapcev na vrhu ...
Res neverjetno koliko energije porabite levaki za privat tv, ki je nihče ne gleda. Torej, v čem je potem problem? Tvoj komentar stesl pa zgleda kot da bi ga 2 uri sestavljal.
Nx ooobrihta mož
Zakaj bi skrajni levičarji na RTV imeli pravico, da vdirate v studio?
Stane in zakaj se je to, aktualiziralo in zaostrilo pod trenutno vlado. Se kdo iz ozadja morda bori za svoj, strankarski položaj v javnem mediju..? Nimajo šans je, moje sporočilo...
Kako da skrajni desničar sploh je dir .te ustanove ..aaa
Levaki, naj si svoje trobilo sami plačujejo.
francek saj sektaši itak ne plačujejo prispevkov in davkov. Svoje medije pa plačujejo z donacijami in pranjem denarja.
Franca,ejga kdo vam laže ,aaa
Ender, tebi je kap res škodila. Javni sektor je leglo levičarjev, desničarji pa v glavnem služijo zase in še za njih zraven.