Magazin /magazin/vip
411 ogledov

To je razlog, da so Mateju vse pobegnile

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • c1305166 13:33 29.junij 2016.

Popolnoma razumem, da bodo kmetje žaljivko "kmet" vedno dojemali kot osebno žalitev, čeprav ni bila izrečena v tem kontekstu. Zato se vsem kmetovalcem, na tem mestu, za to v pogovornem jeziku pogosto uporabljeno žaljivko, iskreno opravičujem. Kmete zelo spoštujem (razen ...prikaži več tistih, ki mi pravijo, naj vtaknem prst v šupak in ga poližem, seveda), saj se zavedam pomembnosti njihovega izredno težkega dela. Me pa vso to razburjanje zelo spominja na razne izpade, ko nekdo nekomu spolno občuje mamo.. vsi to govorijo, dokler nekdo tega ne reče tebi, potem je pa cel halo. Malo hinavsko, a vseeno razumljivo. Kul? :)

• tomaz 10:13 29.junij 2016.

Že samo iskanje deklet po taki poti, je samo en velik "TV šov" in zagotovo ni tisto, kar bi se lahko obdržalo na dolgi rok. Če nekomu ne uspe po naravni poti, oziroma mu dekleta uhajajo, se mora sam zamisliti, ...prikaži večzamisliti, kaj je pri njemu narobe, zagotovo mu pa "TV šov" te napake ne bo odpravil. Malo bo akcije, malo promocije, potem pa naprej po starem, dokler mu ne bo kapnil, da je že čas da si resno, po naravni poti ustvari domek.

• Zmago 18:39 29.junij 2016.

Joj Vojtek a si si tokrat pozabil dati plus ?? Vidim da si bil na drugem kompu pa imaš že povsod +2 ;-))No ko boš nehal jokat ti pa tudi jaz dam kakšen ........................ +.\s\s;-))Sigurno je bila zahvala ...prikaži večla dobra zato sem ti dal + !! Srečen ?? ;-))))

• YASSIR 10:24 29.junij 2016.

A zdaj bomo vsak teden brali o bivših puncah vseh osmih ki sodelujejo v šovu

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.