Slovenija

Je pri diskontarju res mogoče prihraniti dve tretjini denarja?

Komentarjev 53
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tadej106 07:51 12.februar 2026.

ni vse zlato kar se sveti

• 4krogci 08:31 12.februar 2026.

Hofer (pa tudi Lidl gre po podobi poti) je postar tu mac predrag! Diskontni trgovci so namenjeni ugodnemu nakupu in temu ima primerljivi kvaliteto izdelkov… ampak ne pri nas je situacija obrnjena…ceneje dobis uveljavljeno znamko, kot nek pulfer od diskoncev…pa ...prikaži več tudi isti izdelek v Hoferju med SLO in Avstrijo je pri nas vsaj 50centov drazji…in ne to ni posledica visjega davka (tam bi bla razlika par centov) ampak pozresnost vodstva! Da o nekulturnem norenju na blagajnah (sam pr nas) ne zacnemo!

• Pepe007 07:56 12.februar 2026.

Ko imaš dober produkt ali dobro konkurenčno prednost, se ne rabiš primerjati za drugimi, ker si osredotočen nase. Hofer očitno ni prepričan, da to ima, zato take oglasne kampanje. Mislim, da se je po novem letu ta trgovec spremenil na ...prikaži več slabše in precej manjkrat zavijem tja. Imajo svojo računico s svojimi blagovnimi znamkami in zmanjšanjem raznolikosti. Zaradi mene jo lahko imajo.

• h4ck3r 07:59 12.februar 2026.

Zanimivo da se primerja samo cena. Kaj ko bi se naredila še primerjava kvalitete in potem objavilo razmerje. Lahko je čokolada tretjino cene, ampak lahko potem vsebuje tudi manj kvalitetne vsebine, več sladkorja, itd. Res smo potrošniška družba pa vendar ...prikaži več samo cena ne bi smela biti prvo merilo.

Leon 08:43 12.februar 2026.

In Podgoršek zahteva zaščito za slovenske potrošnike ob tem ko jim prodaja krompir po 2€ medtem ko je cena v trgovni 40 CENTOV ! Verjetno je zaračunal še davek na njivo ! Enako je s sadjem ,čebulo in ostalo zelenjavo .

• 1c491fd3854671231f6b47f53ccd1b248062d434 10:07 12.februar 2026.

No, po 2€ ni, ne. Dobis v mečkatorju slo krompir po 3 € za 5 kg recimo. Tudi manj, ce so kake akcije. Nedavno so imeli 5 kg po 1.74 €

• rd2dmk2 10:39 12.februar 2026.

hm kvalita h4ck3r-- žal lepa embalaža in slavna firma danes ne pomeni nič. žal sem izvedel da so sardine EVA katastrofa, čokolade milka, toblertone, riter poden, kava lavazzo, jacomb, nescafe za v kanto, še celo lindt naj bi imel katastrofo ...prikaži več pri sestavinah, da o medu ne razglabljamo. tako da lupo v roke in brat kaj je v pakiranju.

• 1c491fd3854671231f6b47f53ccd1b248062d434 10:46 12.februar 2026.

Rd, res je. Danes je tako, da moras celo za najbolj banalne stvari pogledat deklaracijo. Oni dan sem vzel kis v mečkatorju, njihova znamka. Sem si mislil kis kot kis. Pa pogleda doma zena deklaracijo in je bilo notri dodano ...prikaži več neko amonijev karamel barvilo. Wtf???? Kaj to isce notri? To samo pomeni, da proizvajalci skupaj zmečejo neke proizvode kemične industruje ter dodajo barvila in okuse, da je podobno hrani, v resnici pa je narejeno iz stvari, ki jih ne najdes v nobeni kuhinji.

• rd2dmk2 10:56 12.februar 2026.

ja no pred 30 leti sem vedno z muko vzel v roke lopato in šel štihat na vrt tisto njivco za domačo solato. dons mi ti težko pridelat solato, krompir, fižol, čebulo, zelje, šparglje paprike, in še kaj. tista zaplata ...prikaži več zemlje se je v letih potrojila tako kot moji križi, ampak dokler bom migal bom vsak dan raje na njivi, kot pa iskal popuste v diskontih.

• rd2dmk2 10:59 12.februar 2026.

še ena stvar, ki mi ne gre čist mirno skozi želodec. zakaj morajo vina imeti doddatek sulfida ? no zakaj . včasih so sodi bili res leseni in sod si lahko razkužil samo z kurjenjem. danes so sodi kovinski in ...prikaži večn parni čistilci, mislim da bi se dalo razkužit v nulo tisti pleh. če lahko v amforah zdrži vino tisoče let bi pa tudi v flaši tistih par mesecev ko na polici čaka pivce.

• Anja1956 11:38 12.februar 2026.

Tako čokolada, kot tudi ostale sladkarije niso nujno potrebne za življenje!

• Ppiikkaa 16:42 12.februar 2026.

Najslabša stvar v čokoladi ni sladkor, pač pa sojin lecitin.

• 1c491fd3854671231f6b47f53ccd1b248062d434 17:09 12.februar 2026.

Čokolada je mleko, sladkor, kakav in kakavovo maslo. Vse ostalo je notri zato, da povečajo obstojnost in prišparajo pri ceni. To so vse dodatki, ki v normalni hrani nimajo kaj početi. Če nekaj ni že samo po sebi za v ...prikaži več usta, potem tudi za v hrano ni.

• rd2dmk2 17:14 12.februar 2026.

anja1956 maš čist prav, vse čebele se strinjajo s tabo- tako da od danes naprej jim med pustimo , vzammo pa samo čebelji strup, matični mleček propolis in pelod. seveda bomo prenehali jesti tudi vsa jabolka, dasiravno eno jabolko na ...prikaži več dan odžene dohtarja stran in ne more do tebe tisti belohalnik tako kot vampir ko vidi česen. in za razmislek vsem- pivo in vino sta (lahko ) najbolj zdravi hrani. lahko , tako kot vsa ostala hrana, če je v zmernih normalnih količinah

StarMačk 09:57 12.februar 2026.

Kot piše, če primerjaš najnižji diskont z najvišjo redno ceno, potem verjetno res prihraniš kot se sprašuje v naslovu!? V primerjavi s povprečnimi cenami ponudbe pa, vsaj po mojih izkušnjah, prihranek nanese maksimalno do 20%, največkrat nekje 10% seveda, če ...prikaži več ne upoštevamo odprodaje, npr. pri hrani zaradi roka uporabe. In če smo že pri odprodaji prehranskih artiklov zaradi roka, je popust pri klasičnih trgovcih praviloma precej višji kot ravno pri Hoferju, saj je pri njih največkrat samo 25%...

Leon 07:57 12.februar 2026.

Logično saj so pridelki kmetov 3x dražji kot v trgovinah ! Ob tem ,da jim dajemo subvencije nenehno grozijo in protestirajo .

Garancija 10:26 12.februar 2026.

Kvaliteta domačih pridelkov je sigurno 3x boljša kot pa uvožena iz španije,ni pa toliko spet dražja.Gledam razne dohtarje in igralce,ki pokupijo od naših kmetov vse,vi biki pa špricano zelenjavo s strupi iz hoferja,samo da kej pršparate

Leon 12:07 12.februar 2026.

Kdor danes ne šprica nima pridelka kar velja za kmete povsod na svetu . Tudi gnojenje z gnojnico ,kar prakticirajo kmetje je STRUP !

• 1c491fd3854671231f6b47f53ccd1b248062d434 13:57 12.februar 2026.

Leon, kmet zase ne šprica. In za gnojenje bi tezko rekel, da je strup, ker je to povsem natur metoda dodajanja hranil od pamtiveka.

• Luksi 14:13 12.februar 2026.

Kaj so ti pa kmetje hudega storili, da jih tako sovražiš? Ampak, dobro, da imamo izbiro, brez problema lahko nakupiš izdelke iz tretjega sveta in uživaš v dobri hrani🤣

Leon 14:56 12.februar 2026.

Luksi jaz nikogar ne sovražim, vendar ne dovolim ,da se nekdo spreneveda ,laže in okorišča na račun družbe . To kar sem videl v LJ so politični kulaki nihče ni pravi kmet .

• Ender 19:32 12.februar 2026.

Luks Kaj so ti pa kmetje hudega storili, da jih tako sovražiš si napisal,, Ti bom odgovoril. Ja Ja Ja Leonu je bik mamo nategnil in zaradi tega sovraži kmete

• Anja1956 09:06 12.februar 2026.

Najbolj neprijazna trgovina do moje denarnice je Spar

• PaPajapopi 09:12 12.februar 2026.

Točno tako.

• 1c491fd3854671231f6b47f53ccd1b248062d434 10:04 12.februar 2026.

Meni gre tudi na jetra, žena je pa čist usekana na ta špar.

• Ender3 11:03 12.februar 2026.

Spar je največji nategun, diskonti pa tudi, vsak na svoj način..

• Kojak 11:20 12.februar 2026.

NE DRŽI! Mercator je precej dražji + da ti povsod vsiljuje hrvaško robo. Če kupuješ v SPARu v petak ali sobot in imaš še 10% popsuta se kar prihrani, sploh če veš kaj moraš kupiti in se ne odločaš v trgovini.

• Idioti 01:13 13.februar 2026.

Merkator bo zaradi hrvaške robe propadel ! Ponujajo jo nasilno , sicer bne z reklamo ampak česar koli se dotakneš vmes HR roba . Dajte razložit za začetek , kaj dela v SLO Studenec in Jamnička !! Od vseh HR ...prikaži večHR proizvodov v M , je dobra samo Vegeta in niti slučajno nobena Milka , ne Kraš čokolada !

• 1c491fd3854671231f6b47f53ccd1b248062d434 01:22 13.februar 2026.

Vegeta je navadna kemija. Bog se usmili tiste(ga), ki ne zna kuhat brez nje.

Garancija 11:04 12.februar 2026.

Če hočeš kaj prišparat,pa imet dobro robo,moraš vedeti kaj se splača kupiti,kaj je dobro,in iz vsake štacune kupiti najboljše

• Toma 11:10 12.februar 2026.

Potrebno se je prilagoditi ponudbi. Jaz kupujem pri vseh, ki so prisotni v našem mestu. Vsak ima nekaj boljšega. Na splošno pa žgane pijače pri Mercatorju, meso za žar pri Hoferju, soke pri Lidlu in še ostalo česar ti trije nimajo pri Sparu.

• Idioti 00:55 13.februar 2026.

Soke ? Ti to v množini ? Mogoče tiste Avstrijske pomarančne, ananasove in marelčne ? Jaz od vseh sokov na policah Slovenije zaupam , da niso glih strupeni samo DANI . Od kar je Fructal srbski pa še njim več ne !

• Luksi 08:19 12.februar 2026.

Danes je pač tako, da imamo na voljo neomejene količine robe iz tretjega sveta, ki jo veletrgovci kupujejo pa državah, kot so Bangladeš, Egipt, Indija... po cenah, ki so za Evropo nepredstavljive. Potem to ničvredno robo v Evropi prodajajo 10x ...prikaži več dražje in ustvarjajo dobiček, naše gospodarstvo pa propada. Seveda pa je ceni ustrezna tudi kvaliteta in, kdor si želi lahko brez problema je 10x zamrznjeno ribo iz Bangladeša. Jaz bom pa kljub vsemu še naprej kupoval lokalno pridelano hrano od kmeta...

Garancija 10:30 12.februar 2026.

Hofer ima zelo slabo kvaliteto proizvodov,recimo sadje prodaja gnilo videl na lastne oči,inšpektorjev ni,ker so podkupljeni,izdelki večinoma iz poljske,v bistvu nas zastupljajo

• rd2dmk2 10:44 12.februar 2026.

špar naj bo kar malo tiho.jest ne razumem kako lahko prodajajo belo štruco rezano in zavito ceneje od enake postrežne na oddelku. to da imajo več kot 50 % znižanja mi nikoli ni ravno navdušujoče. ne vem zakaj nabijeo ceno ...prikaži večo potem pa vabijo s tako ogromnim popustom. zame je to psihološki nateg in vedno ko me kdo hoče nategnit sem malo jezen in grem .. zaradi tega mi je všeč Eurospin- nobenih kartic in pik in podobne šare. kupiš po ceni za katero veš da je in bo.

• MarkoSkače 15:16 12.februar 2026.

Eurospin je pred pandemijo res odstopal po ugodnih cenah, potem pa so, vsaj prehrano in pijačo, začeli fino dražiti. Mislim, da celo največ od vseh trgovce, glede na cene prej in danes v primerjavi z njimi še zdaleč niso več ...prikaži večč tako ugodni, kot so bili in še vedno radi oglašujejo. Pri nekaj artiklih so pri rednih cenah že nekje na nivoju mercatorja, spara in ko imata ta dva akcije pomeni, da je v Eurospinu takrat primerljiva košarica dražja. Če pa bi šli primerjati še kakovost pa spet???

Kimberley-Echo 10:16 12.februar 2026.

V teh trgovinah kot je Hofer, Aldi, Lidl in Eurospin načeloma na kupujem, razen testenin. Bi pa rad dodal, da nikakor ne kupujte vin in žganih pijač. Večinoma, če ne kar vse so narejene umetno oz. industrijsko in nimajo nič ...prikaži več skupnega z lepimi nalepkami na njih.

• aleks1201 09:45 12.februar 2026.

Predno bilokaj pišete o kvaliteti, si preberite recenzije trgovin na spletuv Italiji, Avstriji in na Balkanu ter poglejte koliko odpoklicev hrane s strani tržne inšpekcije je bilo v posameznih trgovinah. Ja, naj vam izdam, da je na osnovi plačanih kazni ...prikaži več , odpoklicev produktov, kvalitete izdelkov, itd.,najnižje Lidl, najboljši pa je.... ( Poiščite si sami).Kar korajžno konzumirajte zastrupljeno hrano.

• Gregsy 14:27 12.februar 2026.

Moje dolgoletne izkušnje: Hofer že dolgo ni diskontar. Cene so primerljive s Sparom. Lidl je nekoliko cenejši ob podobni kakovosti, Eurospin je najcenejši, je pa kakovost v mnogih primerih slabša. Mercator in Tuš sta precej dražja, kakovost pa na ravni ...prikaži veči “diskontarjev”. Vsak ve zase. Hoferjeva kampanija je definitivno zavajujoča.

bumbar11 15:40 12.februar 2026.

V reklamah je vedno tudi kup laži. Sicer pa v tujini dobimo isti izdelek pri istem trgovcu A kategorije, pri nas pa v naboljem primeru B kategorije. Tudi o tem je potrebno kaj napisati!

• ivo5 13:50 12.februar 2026.

Lidl sem zaradi nekvalitetnih izdelkov že zdavnaj odpikal.

• Idioti 00:49 13.februar 2026.

Vsi trgovci prodajajo strupene izdelke . Će je cena najmanjša , je tudi možnost , da je v izdelku največ strupov. Čim nižja cena generalno gledano, bolj zastrupljen izdelek !

• Idioti 01:02 13.februar 2026.

Prečitajte recenzijo OLJČNIH OLJ , pa vas bo minilo kupovanje po 10 € za liter in to npr. od Špara S - Bu...... . kjer je najslabše olje zmešano iz vseh držav Mediterana , notri je pa še malo takšnega ...prikaži večga industrijskega za podmazovanje strojev , ki je prepovedano za ljudsko prehrano.

• smith2 03:07 13.februar 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 14.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.