Slovenija
148 ogledov

"V desetih dneh so Slovenijo pahnili več let nazaj!"

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • manch 23:37 15.julij 2015.

    Mene pa zanima nekaj drugega.Zakaj rabimo takšne Zavode, kot je "Varna pot"? Glede na to, da gre za zavod, je jasno, da ga financiramo mi, državljani. In zakaj? Za takšne izjave imamo Policijo, ne rabimo nobenih priveskov, ...prikaži večov, ki nas cuzajo zato, da podajo svoje mnenje.Pa Agencija za varnost v prometu..... Čemu služi? Občutek imam, da parim gospodom, ki potrebujejo par jurjev plače, zato da mešajo zrak.Kozla se mi, res......

  • wester62 11:25 16.julij 2015.

    lovijo samo male prekrškarje in ne tiste ki ubijajo po cestah. nekdo vozi 5-10 na uro več kot je dovoljeno pa jih lovijo in kaznujejo a ko nekateri se izživljajo na cestah in vozijo hitreje kot formula 1 pa nič. ...prikaži več zelo so redki ki jih dobijo in kaznujejo. seveda ker so večina iz situiranih družin(veliko denarja za podmazati). kdo je kriv se ve, sodstvo,državni organi in policija. ko nekaj strašnega vidiš na kameri in ne smeš ali nočeš reagirati,kako bi temu rekli, ....

  • dragec 12:31 16.julij 2015.

    Tako nesposobno AVP res ne potrebujemo

  • programer 15:30 16.julij 2015.

    Če vsi ugotavljajo, da je agencija za varnost v prometu neučinkovita, je potrebno tega Velova in ostale uradnike takoj nagnat, in agencijo ukiniti.

  • Žurnalček 17:44 16.julij 2015.

    Če je nekdo nemočen , pomeni edino to da ni POTREBEN ! Ukinite Agencijo !

  • Žurnalček 17:45 16.julij 2015.

    Naj pa umirajo , če jim je too bolj všeč.

  • Skippy 21:45 15.julij 2015.

    Verjetno bo kaj takšnega. Hkrati z vročim vremenom so porastle hitrosti in se zmanjšala zbranost.

  • jakec1575 22:32 15.julij 2015.

    sicer res v tej agenciji ne gre za veliko ljudi, a poanta je v kolicini teh agencij in raznih komisij.

  • McClain 06:26 16.julij 2015.

    da res, a imamo se milijon podobno blesavih zavodov, komisij, odborov direktoratov itd.

  • BenX 06:51 16.julij 2015.

    vec mrtvih na cesti je za drzavo idealen scenarij, kajti to opravicuje visje kazni in ostale blesave restrikcije, kot na primer postavljanje dodatnih hitrostnih omejitev in istocasno tudi radarjev! da bi se dejansko kaj naredilo v smeri vecanja varnosti - ...prikaži več ni sans oz. s takimi mukami, da je groza!

  • Pepe007 07:32 16.julij 2015.

    Rabimo jih, rabimo. Da se potem lahko sprašujejo: "Kdo je tisti, ki predlaga vladnim in NEVLADNIM organizacijam učinkovite ukrepe?" Ustanovim neko nevladno organizacijo in potem čakam, da mi vladna organizacija pove kaj naj delam....

  • Marisa Martin 12:02 13.oktober 2016.

    Moje ime je martin Marisa iz Kanade, želim hitro povedati svetu, da obstaja realna on line urok kolesa, ki je močna in učinkovita, njegovo ime je dr ozalogbo me je pred kratkim pomagal združiti svoj odnos z možem, ki me ...prikaži več je zapustil, ko sem stopila v stik dr ozalogbo bil vržen ljubezenski urok za mene in mojega moža, ki je rekel, da nima nič opraviti z mano, me je spet poklical in začel me je prosila. on se je vrnil zdaj s toliko ljubezni in skrbi. danes sem vesel, da vas vsi vemo, da imajo ta urok kolesa pooblastila za uvajanje ljubitelje nazaj. ker sem zdaj zadovoljen s svojim možem. Za vsakogar, ki bere ta članek in potrebuje vsako pomoč, dr ozalogbo ponudimo tudi vse vrste pomoči, kot so združitve zakonske zveze in razmerja, Sušenje vseh vrst bolezni, sodnih zadevah, nosečnosti Spell, duhovne zaščite in veliko je več. Lahko ga kontaktirate preko tega e-pošte ozalogboshrine@yahoo.com ali ozalogboshrine@gmail.com

  • miho 21:26 15.julij 2015.

    Mogoče gre pa samo za naključje. V zadnjem mesecu je bilo ekstremno vroče. Že v juniju so bile temperature višje od julijskega dolgoletnega povprečja za Slovenijo, zdaj v juliju pa tudi. To vpliva na zbranost voznikov in s tem tudi ...prikaži več na prometno varnost. Treba je malo počakati, če se bo umirilo ali pa se bo takšna situacija nadaljevala. Če se bo umirilo, gre res samo za naključje in ni treba paničariti, če pa se ne bo, bo pa treba ukrepati.

  • Presvetli 08:56 16.julij 2015.

    Mislim,da je prišel čas,da se to spremeni. Prvi so to pokazali Mađari in do neke mere tudi Grki.

  • miho 09:04 16.julij 2015.

    Nadzorne kamere so zaradi obveščanja o požaru in prometnih nesrečah. Za drugo jih ne smejo uporabljati.

  • Ivo 20:37 15.julij 2015.

    Tudi AMZS ima moč, sredstva in strokovnjake za ukrepanje. Robert tudi vi niste predvideli, da se vam bo most pri glavnem centru podrl. Odstopite, takoj! ;-) Kriviti neko Agencijo, ki je nastala kot odlagališče za določene "zaslužne" kadre je pa ...prikaži več butasto. Nehajte s tem "prepucavanjem", ker že vsi iz stroke vemo kam pes taco moli.

  • jakec1575 22:28 15.julij 2015.

    Kaj ko bi mi te agencije brez pristojnosrti malo spucali. Glede na to, da sluzim na trgu in tej državi vestno in redno placujem davki in glede na to, da se v tovrstnih agencijah zbirajo vsaj toliko izobrazeni ljudje kot ...prikaži več sem sam, da se jih da malo na trg. Tole parkiranje prijateljev od prijateljev je preseglo vse meje. To košta in iskreno, dovolj imam tega, da za voljo tega podjetja placujejo s svojim razvojem, ker morejo hranit vse te "zasluzne" kadre, ki imajo ponavadi se mastne place in so redni gosti medsluzbenih kavic. Ko bodo pokazali kaj so v celem letu naredili se bo moje stalisce omehcalo, ce bom zadovoljen. Minister za javno upravo, naj se poleg vriabilnega dela place loti predvsem agencij in njihovega obsega. Pa bodo davki prec lahko za odstotno tocko nizji.

  • allstarr111 22:57 15.julij 2015.

    Ni štaba odslužen kader, kokr se spomnim je bivši policist, zakaj ni več tam pa ne vem, za penzijo pa je prelad se mi zdi, ker v tej agenciji je on že kr nekaj časa, mism da 10 ali celo več let.

  • 42 08:34 16.julij 2015.

    To pa ne bo čisto držalo. Saj niso javni zavod, da bi jih v celoti financirali iz proračuna. Delujejo kot zasebni zavod, ki ga lahko primerjamo z društvi in drugimi nevladnimi organizacijami (NVO).ssNa spletni navajajo: "Zavod Varna pot je civilna, ...prikaži več neprofitna, humanitarna in nepolitična organizacija. Sestavljamo jo žrtve prometnih nesreč in naši bližnji, strokovnjaki ter simpatizerji, ki zahtevamo in pričakujemo varen, strpen in učinkovit cestno-prometni sistem. Soustvarjamo sistem, v katerem je vsak od nas najpomembnejši element, zato nudimo pomoč žrtvam prometnih nesreč ter izvajamo preventivno-izobraževalne aktivnosti za otroke, mladostnike in odrasle. V njem sodelujemo vsi,...Smo člani Evropskega združenja žrtev prometnih nesreč (FEVR), podpisniki zaveze ob Desetletju akcij za večjo varnost v prometu 2011–2020, Evropske listine varnosti cestnega prometa, Bruseljske deklaracije nevladnih organizacij in Evropske deklaracije mladih o varnosti v prometu...."

  • Presvetli 08:39 16.julij 2015.

    Dragi gospodje,imate videonadzor,s katerim zaradi zahojenega zakona nemorete kaznovati izredno hude kršitve cestno prometne varnosti. Če bi lahko iz teh kamer potegnili kaj koristnega bi bilo to že v veliko pomoč. Sploh nevem zakaj jih sploh potem imamo? Zakaj romuni ...prikaži več na AC lahko na odstavnem pasu se zaustavljajo do mile volje in se ne ukrepa. Zakaj se zaustavljajo pri cestninskih postajah pred nišo in dajejo otroke lulat?Zakaj za njih ne velja noben zakon? Vsi veste kaj počnejo pa nihče ne reagira.Romuni razen 100km pred Bukarešto nimajo AC in ostali sploh nevedo kako se naj obnašajo na AC.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.