Slovenija
39 ogledov

V Luki Koper bodo jutri delali

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zmago 06:59 04.julij 2016.

    Zgleda da si s 50 mph (miles per hour) udaril v kandelaber. Denar imaš v židovski banki (pa tega debilček ne veš), pa ščuvaš na Nemce ?!?!! etc... etc...

  • mrki 07:22 04.julij 2016.

    Ljubljana, leta 1985: pa po kavo, prašek, banane, bencin, cement, električno orodje, TV , pralni stroj, rdijo, čokolado Milko , špagete, kavbojke itd si hodil in švercal iz Italije in Avstrije, plačeval pa si v DEM , ker je ...prikaži večje bila inflacija 75% na mesecni ravni !!sej vem da si to pa čist pozabo!!

  • blueone 20:06 03.julij 2016.

    Pametno fantje, najprej biznis

  • izRODEk 20:53 03.julij 2016.

    Potrebno je organizirati punte po vseh tovarnah in podjetjih po Sloveniji, neoliberalcem, kot je Cerar in njegovi kapitalisti, za katere dela, pa soditi na ulicah in trgih.Vstala Primorska, vstala Slovenija!#UPORSF/SN!

  • glicinija 21:07 03.julij 2016.

    delavci državne firme ne morejo odstavljati ministrov. Da se razumemo, Cerar in Co. so celo škodljivi za slo. Delavci naj 8 ur delajo, popoldne pa naj stavkajo, v KP ali v LJ, nikakor pa ne na račun luke.

  • sprehajalec 21:24 03.julij 2016.

    Kdo ti pa pa izgubo potem kril, ko boš s primorsko rajal po ulicah?

  • mph 23:46 03.julij 2016.

    Ker vidim, da imaš težave razumet kaj se dogaja, tukaj spodaj poučna zgodbica:

  • mph 23:47 03.julij 2016.

    Upam, da ti je zdaj bolj jasno, kaj je bistvo vsega in za kaj se pravzaprav gre tukaj.

  • mph 23:48 03.julij 2016.

    In ti to resno misliš, da so se tako zgodile vse revolucije v zgodovini, zahvaljujoč točno katerim lahko ti zdaj sploh tukaj pišeš svoje mnenje?

  • mph 10:18 04.julij 2016.

    Prav nič se ne bodo selili, po svetu so stavke legitimna pravica in se vsi prilagodijo. Še posebaj si poglej Francijo. Ker se vsi zavedajo, da danes ti, jutri jaz. Samo našim in takim kot si ti to ni jasno.

  • mrki 11:24 04.julij 2016.

    teb ni več pomoči , ti si totalno okužen s soci virusom - Venezuela naj ti bo podoživljqanje bivše Yuge.

  • Tupamaros 08:02 05.julij 2016.

    Če je to kar počnejo delo, posebej še, z dodano vrednostjo, sem jaz, ne letalo ampak letališče

  • mph 20:40 03.julij 2016.

    Pametna poteza, drugače pa borba za človekove pravice (tukaj še dodatno delavske) pa nima cene in imajo vso mojo podporo do konca. Ko bi vsaj tako reagiral ta narod še na vse pretekle kraje in bodoče (namreč še po četrt ...prikaži več stoletja kraj je še ostalo, se vidi kako učinkovita je bila Yu in koliko je pustila premoženja).

  • mrki 07:24 04.julij 2016.

    A bež no !! A so dojeli da ne bo plač !?

  • mrki 11:22 04.julij 2016.

    a si spolh prebral kaj si napisal ?? pozabu pa si napisat kakšen BDP na jugosa je bil takrat ! , pa kolk je Yuga bla zapufana , pa da mnam IMF ni več dajal krede ( Titek je bil ...prikaži več še živ ) glede na super učinkovito gospodarstvo.

  • mph 14:16 04.julij 2016.

    Moj odgovor nad tvojim skriva odgovore na vsa tvoja vprašanja glede BPD, zadolženosti in vsega ostalega .. tudi zapufanosti, ki je bila delčke današnje, itn itn itn. Tisto gospodarstvo je bilo super učinkovito. Ah, ja, zate je morda merilo "uspešnega ...prikaži več gospodarstvo" npr. ameriško predvidevam, kjer dnevno propadajo firme, kjer ima banka danes A na 99 potenco oceno, jutri pa objavi bankrot, pa da ne govorimo o tem, da so še vse svetovne krize nastale v tem čudežnem in učinkovitem gospodarstvu, kjer je vsako leto drama ali bo kongres odobril novo astronomsko zadolžitev ali se bo reskiralo ustavit okleščen državni aparat ... itn itn itn .... edine izjeme v svetovnem merilu so nekatere Severno Evropske države, kjer pa imajo praktično socializem (Nizozemska, Nemčija, Danska, ...) če gledamo izdatke za socialo in zaščito delavcev. Ali govorimo o čem drugem?

  • Vseslovensko Združenje Malih D 11:02 04.julij 2016.

    EKSKLUZIVNA VIDEO REPORTAŽA z množičnega shoda ob obisku družin pri delavcih Luke Koper - napovedana začasna vzpostavitev dela z željo po umirjanju razmerhttps://www.youtube.com/watch?v=_r9s4XPAddwhttp://www.vzmd.si/novice/ekskluzivna-video-reportaza-z-mnozicnega-shoda-ob-obisku-druzin-pri-delavcih-luke-koper-napovedana-zacasna-vzpostavitev-dela-z-zeljo-po-umirjanju-razmerIZREDNE RAZMERE ob prelomni, 27. skupščini Luke Koper d.d. https://www.youtube.com/watch?v=jVTXJwAHYCI

  • mph 10:17 04.julij 2016.

    Ja, to se je začelo po smrti Tita, ko je bila imperialistična revolucija pri nas v polnem teku, njihove multinacionalke so rabile nove stranke. To si verjetno pozabil. Pa verjetno si pozabil, da je bila zadolženost na prebivalca smešnih 900$ ...prikaži več$ (danes pa 25x toliko) pa smo imeli top zdravstvo zastonj s kratkimi čakalnimi dobami, šolstvo prav tako, vsi streho nad glavo, nihče ni ni končal v parku, vsi siti, si imeli za oblečt, pa smo bili vsi sami navadni delavci in kmetje v družini, pa smo si lahko privoščili parkrat tedensko jest zunaj, pa na dopust, pa firme so gradila stanovanja za zaposlene, ... itn itn itn .. Če si dovolj star, da si to takrat živel kot odrasel iz prve roke, potem se boš upam tudi tega spomnil.

  • mph 23:46 03.julij 2016.

    Ljubljana, leta 1985: Moj oče je delal v Gradisu, denar je imel v NLB, kruh je kupoval v Merkatorju, vozil avto yugo, obleka je bila Mura, pralni stroj je bil Gorenje na morje ...prikaži več pa smo hodili v sindikalni dom. Ljubljana, leto 2013 : Delam v Sloveniji pri tujem gradbenem podjetju, denar imam v Sloveniji v avstrijski banki, kruh in mleko kupim v Hoferju, vozim franscoski avto, obleko imam iz Kitajske, uporabljam pralni stroj Beko, na morje ne grem ker je predrago. 

  • mrki 07:45 04.julij 2016.

    Nekaterim logistom prekipeva: "Odprite Luko, sicer se selimo!"http://siol.net/novice/gospodarstvo/nekaterim-logistom-prekipeva-odprite-luko-sicer-se-selimo-421076

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.