Slovenija /slovenija/crna-kronika
40 ogledov

V neznosnih mukah pred Ikeo poginila psa

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 17:54 26.november 2012.

    Sem proti temu, da lastniški psi prosto letajo in imam proti temu obrambo. Imam jo tudi proti potepuškim ko grem v take države kjer so(Balkan, južna Italija) ampak iz lastnih izkušenj vam lahko povem da so(še posebej v ...prikaži več Italiji) to veliko bolj prijazni psi kot lastniški(ja lastniki kar talajte minuse).Res je nevarni so v krdelu. Konkretno na Siciliji so pokončali nekega dečka in spet drugič hudo oklali nemško turistko. Ampak to so redki primeri in vsaj za tistega dečka je zopet kriv človek, saj so ušli iz zavetišča kjer niso dobili hrane in so bili neverjetno sestradani. Lastnik zavetišča je denar za oskrbo pobasal v lastni žep in psi so jedli drug drugega(močnejši šibkejše) da so preživeli.Sicer so pa to mirni psi in nič nočejo so samo malo 'tečni' ker so lačni. Za razliko od lastniških napadejo res kadar se počutijo ogreženi ali v krdelu. Meni so se ko sem bil tam dol smili in sem tu pa tam komu tudi kaj dal za jest. Ubogi, jedli so vse od kruha do

  • Stolp 17:56 26.november 2012.

    piškotov, en celo grozdje!Tako da Žurnalček, ne zamenjuj lastniških psov(pravzaprav njihovih lastnikov) s potepuškimi. Pa še med lastniki in njihovimi psi poznam nekatere prav v redu.

  • Žurnalček 02:37 27.november 2012.

    GOSPODIČNA MIČNA ANDREJA MERZELJ. Očitno nisi prečitala komletnega članka , ker potem ne bi branila samo pse. Veliko napako si naredila , ker ne braniš pravico ostalih živali , moja pasjeljubka, ki jih psi enako raztrgajo, kot hijene v Afriki ...prikaži veči ! Če ne veš čega so sposobni , no saj veš , ampak ne verjameš , je to tvoj problem in med srno in psom, med ovco in psom in med kravo in psom , se bom zmeraj odločil za slabotnejše živali.

  • Žurnalček 02:45 27.november 2012.

    No vidiš jaz pa sem zato , da lastniški , vzgojeni in socializirani psi svobodno tekajo okoli lastnika , seveda, kjer je to primerno in da se lastnikom ni treba bati , da mu psa pokonča kakšen kreten iz zelene bande !

  • Miha Jekovec 13:50 26.november 2012.

    Ti si bolan ! Psihopat prizadeti.

  • Miha Jekovec 13:52 26.november 2012.

    Gnoj kakršen si si tudi sam najbrž marsikomu v napoto, pa te ( na žalost) še niso zastrupili.

  • feferon 17:07 26.november 2012.

    Pa en pregovor! Kogar kača piči se še štrika boji. Tisti, ki vas pes ni oklal ne veste kaj to pomeni.

  • Skippy 17:03 26.november 2012.

    A ko pa koga napade potepuški pes, pa vsi v jok, pa klicat policijo, a ne?

  • feferon 17:05 26.november 2012.

    Ne se vžigat! Dejstvo je ,da kdor to dela ni čisto pri ta pravi. Vendar ima najbrž tudi kak svoj bolan razlog. Italija.Grčija in balkanske države so znane po zapuščenih krdelih psov za katere nihče ne poskrbi.Ti napadajo ljudi in ...prikaži več mislim , da v tem tiči razlog takšnega dejanja.

  • Žurnalček 02:32 27.november 2012.

    Ne seri ! Če ti ni kaj všeč Đuka, pojdi v Sarajevo , tam boš blažen med potepuškimi psi, ki napadajo starejše gospe in jim trgajo iz rok za sebe kupljeno hrano !

  • Stolp 09:33 27.november 2012.

    No, tudi v Bosni sem bil. Sploh niso taki. Sicer pa tam verjetno nosi vsak kako obrambno sredstvo proti njim s sabo.

  • Stolp 09:35 27.november 2012.

    Ti psi tam so slabotnejši od ljudi. Veliko jih beži pred človekom. Verjetno že vejo zakaj...

  • Žurnalček 14:24 27.november 2012.

    No s tem si povedal vse !

  • Dusan Simsic 00:56 29.november 2012.

    Včasih so potepuške pse lovili "šintarji":Toda problem so psi iz ožje okolice,ne z južne Italije ali celo z Balkana, ki jih lastniki spuščajo,da se "olajšajo",toda ne doma običajno gredo na sosedovo."Prekrižarijo" skrbno obdelano zemljo,uterejo si pravo pot za svoj vsakodnevni ...prikaži več pohod.Kaj je storiti?

  • sandra.n 14:35 26.november 2012.

    pasjeljubec si al kaj...bojim se torej takih pasjeljubcev...ko boš umiral pa upam, da ne boš mogel, ti gnoj

  • Mitja Čehovin 11:35 26.november 2012.

    Povzeto (kopirano) po www.pesmojprijatelj.si, pozabili pripisat?

  • Žurnalček 12:01 26.november 2012.

    Pravilno ! Psi so domače živali, kar pomeni da morajo imeti dom in lastnika ! Če tega nimajo, so to divje živali in spadajo pod lovce. Ker pa še nobeden lovec na zid ni obesil pasje glave, pomeni , da ...prikaži več ni nobenega briga, ko se pasja zalega razmnoži. Naj se , na državnem ozemlju, na privatnem -Ikea parkirišče- pa lastnik ukrepa po svoji volji, želji in še čem. Kaj pa mislite , da bo trgovec plačeval odškodnino , če bi kateri pes napadel človeka pred trgovino ! Jaz sem pasjeljubec, vendar kar je preveč, je pa preveč! Trije psi so VOLČJE KRDELO in nič drugega kot to ! Morali ste jih videti , kako psi koljejo ovce in krave , ko je bilo izpraznjeno področje Krajine, pa bi za vedno spremenili mišljenje o kužkih!

  • Igor Đukanović 12:53 26.november 2012.

    Gospodič "Žurnalček",trije pijančki so pijansko krdelo. Ali bomo tudi pijančkom preventivno v pijačo dajali strup? Mislim, da ne bi koga v stanju zmanjšane prištevnosti nadlegovali ali celo udarili...Fuj!!!Čestitke sicilijanskim prostovoljcem tako za požrtvovalno delo ...prikaži večlo kot za to, da so novico spravili v medije. Sramota za neodgovorne lastnike in velika grda packa za italijansko Ikeo.

  • Amadeja Merzelj 14:02 26.november 2012.

    nikoli ne komentiram ampak tokrat se ne morem upreti...dragi žurnalček, živali so prav tako kot mi živa bitja....in če bi bil res pasjeljubec tega nikoli ne bi izjavil, saj bi vedel kakšno ljubezen znajo dati živali in si niso same ...prikaži več krive, da so brez doma, verjetno bi imele tudi one raje da bi imele ljubeč dom in jim nebi bilo treba lutati okoli trgovin, nihče si ne zasluži takšne smrti.....pa pika

  • Žurnalček 02:28 27.november 2012.

    Miha jehovec , mene je naučil hoditi moj domači pes Tarzan, imel sem najbolj brihtnega psa Bellota , nor sem na živali, mačke, krave, konje vse vendar ko sem na lastne oči videl takoj po vojni kako en tak majhen ...prikaži več cucek , k jih stare mame vodijo po parkih, drži in kolje ovco, ko taisti visi z zobmi na kravjih vimah, medtem ko ima drugi drugi zasajene zobe v kravji gobec in jo vleče in trga sem do psov spremenil mišljenje. Zato še enkrat en pes je domača žival , trije so volčje krdelo in proti takšnim krdelom , se ima vsak pravico upreti , če to država noče !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.