Slovenija
1208 ogledov

"Vlada nas ne jemlje resno." Zdravniki razmišljajo o zaostrovanju

Komentarjev 130
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zazdravopamet 21:45 29.januar 2024.

In vsec vam je,da jih vlada ne uposteva?tako se ceni zdravje drzavljanov?za ceno nasega zdravja ga.nevemskakoizobrazbo ministrica niti ne rece da ji je vseeno;kar ji je!!drzava je uzakonila obvezno zavarovanje-miljardni dobicki zavarovalnicam,kaj pa zdravniki? A mehanik pa lahko dela cele ...prikaži več dni in ma10x placo(brez odgovornosti za zivljena);pleskar,keramik….zdravniku pa je po vase dovoljeno da ma kako drugo firmo;turisticno,to bi slo?zdraviti pa ne,ker bi zasluzil malo manj ko privatnik?prevec!!

• Kmodri_ 23:21 29.januar 2024.

Tako kot zdravniki malo cenijo pacientovo zdravje že dolgo ne! Podlegli so zavarovalnici in se je bojijo, namesto, da bi se trudili za dobrobit pacientov! Aja, od tega nimamo nič!

• Kmodri_ 23:23 29.januar 2024.

Sem se pogovarjal s kolegom, da pacienti zelo dobro poznajo sodobne smernice zdravljenja, mi je dejal: ampak če bi ji mi upoštevali bi fasali od Zavarovalnice!

• Ender3 00:56 30.januar 2024.

Kmodri_👍👍✍ odlične komentarje na to temo pišeš !!!

• Zazdravopamet 08:53 30.januar 2024.

Torej se boste zbudili iz retardiranega spanja in koncno sli na zavarovalnice!!!!?????!!!!

• Kmodri_ 19:43 30.januar 2024.

Ender3, nekaterim tu ni jasno, da se zelo izobražen, več diplom, študentska Prešernova nagrada, najboljše diplomska dela...razgledan, od veselja do vesolja! Vendar sem zaradi svojih izobrazb, člankov v znanstvenih revijah trn v peti mnogim...Nekaj let sem iz ozadja vodil državo, ...prikaži več a nikoli pod vladavino Puklastega!

• Zazdravopamet 21:59 30.januar 2024.

Kmodri se kar moram nasmejat.take samohvale pa ze dolgo ne😂

• Zazdravopamet 21:38 29.januar 2024.

Dolina Šentflorjanska in vsi vi nespoštljivi nevedneži.Kdo od vas ni pacient???? Kdo od vas je svojo mladost preždel za knjigami,namesto na festah,v postelji ali ste pa ze služili(ko se zdravniki niso mogli). Takrat so se zdravniki šolali,da lahko zdaj poslušajo ...prikaži več žaljivke ko zdravijo vaše riti in riti vaših najbljizjih!

• munja 21:59 29.januar 2024.

Saj so se sami odločili za ta poklic, mislim, da jih ni nihče prisilil in zdaj ga naj opravljajo pošteno in ne izsiljujejo vsak mesec večje plače, ker si jih pri takem stanju v zdravstvu, ki so ga sami zakuhali, ne zaslužijo!!!

• Kmodri_ 23:44 29.januar 2024.

Jaz sem vse življenje presedel za knjigami! Za sabo imam okoli 300 izpitov! Delal sem vse mogoče, od resekcije kadavrov v tretji kleti MF do asistenta pri operacijah! Pa do sodnika in tako naprej...imam leder zdic, kot nam pravijo! Smo ...prikaži več piflarji in žvižgači!

• Ender3 00:51 30.januar 2024.

Kdo je tisti nevednež, da pozablja, kdo mu je plaćal študij po lastni izbiri. Mu omogočil pridobiti status in licenco da pomaga bolnemu ali poškodovanemu ne glede, na starost, spol, versko, politično, etično pripadnost in neglede na plačilo ali nagrado..Kdor ...prikaži več koristi pohlep in zahteva neupravičeno plačilo za svoje usluge ni vreden licence in poklica, ki ga opravlja..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.