Slovenija
165 ogledov

Z odvzemom premoženja nad televizije s predolgimi reklamami

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 08:56 08.maj 2017.

    Naj gre ta država v 3pm, njim bo odvzela, v redu ampak, da je dovolila da privat firma zaračunava te reklame gledalcem, je pa že preveč, država in ta pofu.... POP nam prodajajo robo, katero nismo naročili in jo moramo ...prikaži večo plačevati, narod je pa kar tiho, res smo ovce.

  • Avatar olor
    olor 08:58 08.maj 2017.

    Verjetno se reklame oddaj med oddajo, ki se prikažejo na ekranu ne štejejo. Tudi teh je čedalje več.

  • Pepe007 09:10 08.maj 2017.

    Kako si potem šele zadovoljen z RTV Slovenija, kjer plačaš 140 € / leto, da lahko gledaš reklame. In tudi, če v bistvu tega sploh ne gledaš, temveč imaš električni priključek. Za POP TV je rešitev zelo preprosta, odpoveš kabelsko ...prikaži več / IP TV in ne plačuješ. Za RTV Slovenija to ne zadošča.

  • Presvetli 08:16 08.maj 2017.

    bla bla bla,kaj so te agencije ali inšpektorati na kaki hudi drogi,al kaj???? Naj menjajo dilerja,ker jim premočno drogo prodaja!!! Zaznali so,da ne prihaja več do tako množičnega kršenja prekoračitve z reklamami?????? Pa kdo je tukaj vsekan!!!! Vsak dan je ...prikaži več kršitev in v vsaki uri je več kot 12 minut reklam! Gledamo reklame in vmes malo filma in oddaje,namesto filma in malo reklam!!!!???Kdo je tukaj pahjen!? Banda lažniva pokvarjena,ne vem ,če ne dobivate plačilo za stran gledanje.

  • Omega_v6 18:39 08.maj 2017.

    Nič čudnega tako pač je v diktaturah kjer moraš nekaj kupiti pa čeprav ne potrebuješ!! Na RTV se preselijo odsluženi politiki,da na tak način lepo živijo in mi jih moramo pač plačati!

  • Omega_v6 18:43 08.maj 2017.

    Točno in vsak oglasni blok je dolg 7 minut!! Toraj pri 1 urni oddaji je polovica reklam!! In zaradi tega sranja od PRO plusa so mi podražili naročnino!!

  • jozicamurn 18:57 08.maj 2017.

    Super, kolikor sovražim nato-globalistično multi-kulti sprijeno televizijo poptv/kanal a bi rada videla da RTV SLO, katerega plačujemo posebej, SPLOH NIMA REKLAM. Zakaj bi imeli reklame, če ga plačujemo. Ali naj imajo reklame ali pa nehajmo plačevati, odločite se!

  • djdj 19:51 08.maj 2017.

    Slovenske tv gledam preko DVB-T kar jih še je. Večinoma so oglasi, razen "prime time". Če maja izklopijo še Planet TV, bom razmislil, da bi na TV imel ohranjevalnik zaslona zlate ribice(očitno so vsi pozabili koliko se je investiralo v ...prikaži več sistem prizemnega oddajanja). Ne vem kako je s tujino, ko preklopim na tuje satelitske programe "uletim" zmeraj v program in ne oglase.

  • pje 12:04 08.maj 2017.

    Kaj odvzem premoženja? Ukinejo naj programe, brio, kino, a kanal, oto in seveda pop! Ni dovolj, da se jih doplačuje. Ko nimaš izbire da ali ne se počutijo normalno ljudje posiljeni na silo te programske kozlarije plačevat!

  • stanekos 12:10 08.maj 2017.

    Edino sredstvo nas gledalcev pred to inflacijo oglasov je ogled z zamikom. Kako paše prevrtavati naprej. Ampak, se bojim, da bodo lopovi tudi za to hitro našli rešitev.

  • kmetek 12:16 08.maj 2017.

    vse jim vzemite, na 1 uro je reklamn za 20 minut skoraj !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • kmetek 12:20 08.maj 2017.

    če imaš nekoga na socialni, prepiši RTV priključek na to osebo.

  • Pepe007 15:36 08.maj 2017.

    V tej državi moraš torej znati skriti vse prihodke (= biti na socialni), da te država in paradržavne inštitucije ne lupijo.

  • srecnii 22:08 08.maj 2017.

    Od kar so nam vzeli pop tv in kanal a sem prav vesel, ker tv manj gledam in več počnem dobrih stvari.

  • Alen Jazbec 14:28 09.maj 2017.

    kar naj vzamejo banda kapitalisitična!!!!

  • zdrej 09:17 08.maj 2017.

    Dragi avtor, pozabljate, da je televizijska hiša pop tv (POP, A, ...) začela zaračunavat zaradi tega, da bo program bolj kakovosten. Sedaj pa tu pa tam preklopim in vse kar vidim je to, da je to bil izgovor za večje ...prikaži večečje kapitalske dobičke te TV hiše. Zato bo, ko bom jemal ponudnika TV storitev to osnovni pogoj, da bodo kanali plačljivi posebej. V nasprotnem primeru bo pač dvb-t signal preko antene moral biti dovolj z dodatkom kakega kanala preko inet-a. Ker za reklame in neko kvazi produkcijo za ubijanje časa (recimo zadnji Surviver ) pač ne bom plačeval.

  • Omega_v6 11:46 08.maj 2017.

    Operaterji so nam zaračunilio 3 evre mesečno,da lahko gledamo reklame!! Sramota države,da dovoljuje takšno krajo državljanov!! Zveza potrošnikov je predlagala naj se PRO plusovi kanali predvajajo v POSEBNEM paketu in kdo ga hoče naj ga KUPI!! Vendar mi nismo DEMOKRACIJA ...prikaži več nas so operaterji posilili z programi PRO plusa seveda za mesečno doplačilo!! Včeraj je žena gledala plesne pare pa je bilo več reklam kot samega šova!! Sicer jaz kanalov PRO plusa sploh ne gledam!! Nikoli ne bom razumel zakaj je naša država polna korupcije? Verjetno so na PRO plusu vladajočim strankam ponudili kontra uslugo pred volitvami,ki sledijo!!

  • fritolin 20:48 08.maj 2017.

    Hahahaha, spet Zurnalovi nabijalci naslovov....Ocitno ste se od novinarja ki je pokrival operaterje naucili da se vam zelo splaca dat POPTV v naslov saj mate klike in komentarje....:)))Iz cesa vi uspete spackati clanek pa nea mors verjet....Odvzem ...prikaži več premozenja?????Najbolj da kaksno Kercmari

  • boogin1 13:55 08.maj 2017.

    Ponudniki storitev se iz svojih uporabnikov norčujejo, ko pravijo, da naj če nam ni všeč programska shema gremo k drugemu operaterju. Kateremu ? saj imajo vsi v shemi PRO PLUS programe. ne AKOS-u ne ostalim agencijam, se ne zdi nič ...prikaži več spornega, da nam ponudniki vsiljujejo dodatno plačljive sheme privatnih družb in se sklicujejo eni na druge, kako niso pristojni za nič. V mafijski SLO imamo zakone, ki so jih glede na vsebino napisale kriminalne in mafijske združbe.Operaterji navajajo, da so to storili zato, ker da so PRO PLUS programi najbolj gledani in se sklicevali, da se s PRO PLUS-om ni bilo mogoče dogovarjati o uvrstitvi PRO PLUS programov v poseben paket in da je tako zahteval PRO PLUS enako po načelu-sprejmi ali pusti celotno programsko shemo POP PLUS-a. Če bi to držalo in je gledanost PRO PLUS-a programov res najbolj gledana, potem bi lahko PRO PLUS brez skrbi ponudnikom ponudil poseben paket njihovih programov, saj če so PRO PLUS programi najbolj gledani, bi si jih vsak ž

  • boogin1 13:56 08.maj 2017.

    . Če bi to držalo in je gledanost PRO PLUS-a programov res najbolj gledana, potem bi lahko PRO PLUS brez skrbi ponudnikom ponudil poseben paket njihovih programov, saj če so PRO PLUS programi najbolj gledani, bi si jih vsak želel, ...prikaži večel, naročil in tudi plačeval. Vendar se tako POP PLUS kot ponudniki zavedajo, da temu ni tako in mimo svojih naročnikov, ki plačujemo njihove storitve sklenili dogovor in vedeli, da bodo ta način dodatno zaslužili tako PRO PLUS kot ponudniki IP ali kabelske TV. Dvom za najbolj gledane programa PRO PLUS-a je tudi s ponudbo v preteklosti, ko je PRO PLUS pripravil poseben paket Pop Non stop s programi: OTO, BRIO, KINO,... najbrž enako na račun največje gledanosti, vendar se je pri tem uštel, ker pri gledalcih ni bilo zanimanja za ta paket programov, zato jih je PRO PLUS uvrstil v osnovno shemo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.