Slovenija
32 ogledov

Zaradi gejev na nujno sejo

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 18:02 25.februar 2015.

    Odgovor,- zahtevajte nujno sejo parlamenta o slabih družinskih odnosih pri poslancih, Zakaj se tako številčno ločujejo in obenem dvigujejo družino v višave. Kako je to žalostno, da ob ob delu v parlamentu zanemarijo družino. Drugo, SSDSS zdaj veliko dviguje Ustavo ...prikaži več in US (to tudi razumem), ne razume pa, da je po ustavi dovoljena skupnost dveh oseb istega spola. Preštejte, koliko je ločenih poslancev in poslank.

  • markus 19:35 25.februar 2015.

    Mislim, da SDS nobenih volitev ne želi zmagati, zato pa se tako čudno vedejo njeni "veljaki". Kaj se pa tem dogaja v glavi? To morajo pa zelo trpeti, če se zato, da bi nekomu dali neke osnovne pravice, ...prikaži več čutijo sami "razvrednoteni". Te skupnosti nikoli ne bodo izenačene, ker so tudi preveč različne, pravice pa pripadajo tudi drugačnim od SDS predstavnikov. In potem se čudijo, da vedno znova izgubijo na volitvah. Tukaj imate razloge SDS-ovci ali naj rečem raje SS-ovci. :(

  • dragec 18:12 25.februar 2015.

    Kranjica, vidiš, da sem dokaj prijazen.Verjetno je to, da Žurnal ni prikazal sliko JJ, ampak Tanka.

  • ljimonad 17:58 25.februar 2015.

    pa kaj bi še radi tile s(d)s-ovci. non stop iščeko nekaj da bi sejali in sejali, pa ne bodo znova nič dosegli. kot je bila stara reklama za vrata jelovica, "ne bo vam uspelo" pa če se še tako repenčite. ...prikaži več vaš čas je minil, vodja bo kmalu znova v arestu, vi pa se lahko poslovite za vse večne čase od vodenja države. koliko ste pokradli ste pokradli, kar ste uspeli uničiti ste uničili, več pa vam "ne bo uspelo"

  • Žurnalček 18:03 25.februar 2015.

    A je tale krojaški mojster gey, oz. po domače peder ?

  • mirko 18:23 25.februar 2015.

    Če predlagatelj tega zakona ne bo izločil to pravico za posvajanje tujih otrok, sem vedno pripravljen glasovati na referendumu proti temu zakonu, pa če levičarji tisočkrat vložijo ta zakon v proceduro sprejetja. Gay parom pa naj bo enkrat jasno da ...prikaži več posvojen tuji otrok z njihove strani v naši družbi avtomatsko postane črna ovca in to lahko usodno vpliva na otrokov psihični razvoj.

  • tralala 19:00 25.februar 2015.

    A bo Vazelinko Gor-enak tut na seji? Menda ne bodo obravnavali te tematike brez prisotnosti geyev oz. njihovih predstavnikov??

  • ecco 19:35 25.februar 2015.

    Če so geji sposobni vzgajati svoje otroke, bodo pa tudi kakšnega drugega! V nasprotnem bi jim država že pobrala otroke! Posvojitve se danes že dogajajo in sodišča jih priznavajo, ker ni nobenega razloga da nebi! Tistega, ki tako skrbijo otroci ...prikaži več naj gredo na Zvezo prijateljev mladine in jim pomaga. V Sloveniji je na tisoče otrok, ki so žrtve različnih zlorab in tem naj se pomada. Pomp za nič!

  • ecco 19:37 25.februar 2015.

    Sedaj je pravi čas za izenačitev! Vsi drugačni, Vsi enakopravni!

  • ecco 19:40 25.februar 2015.

    53. člen(zakonska zveza in družina)tt(neuradno prečiščeno besedilo)Zakonska zveza temelji na enakopravnosti zakoncev. Sklene se pred pristojnim državnim organom.Zakonsko zvezo in pravna razmerja v njej, v družini in v zunajzakonski skupnosti ureja zakon.Država ...prikaži več varuje družino, materinstvo, očetovstvo, otroke in mladino ter ustvarja za to varstvo potrebne razmere.

  • ecco 19:41 25.februar 2015.

    Novi zakon bo popolnoma skladen z ustavo! Nikjer v Ustavi RS ne piše, da imamo vsi enake pravice razen LGBT populacija!

  • dragec 20:15 25.februar 2015.

    No Mirkec, nekaj pozitivno da preberem od tebe. Kaj boš odgovoril na moje razmišljanje o poslankah in poslancih, njihovo tolmačenje družine, a sami so najslabši starši (večina) in skoraj bi zatrdil, da je SLO parlament en veliki kupleraj. Glede Žurnalčka ...prikaži več menim, da je on ultradesničar

  • mph 20:41 25.februar 2015.

    Neverjetno kaj prikritih gejev je v tej sekti.

  • ecco 20:53 25.februar 2015.

    Bolj me skrbi, da bi me posvojila kakšna vernika ali pa zabita človeka!

  • razerznak 00:40 26.februar 2015.

    prepovedat geye, lezbijke so pa še ok

  • dragec 18:10 25.februar 2015.

    Zakaj te motijo pederi. Saj, menda jih je v Ljubljani ogromno. In potem se navadiš njihove prisotnosti. Mene osebno nič ne motijo, samo da mi ne "usiljujejo" svojo ideologijo

  • mirko 18:19 25.februar 2015.

    Levičarji ste ja liberalnejši do gayev, kot so pa desničarji, ali ne ?! Zato ne bi smeli pisat tako grde izraze za njih kot je "pedri". Sam sem po politični orientaciji desaničar in nikoli se ne izražam do gayev ...prikaži večev na tak žaljiv način kot Žurnalček, ki je zagrižen (zasanjan) levičar. Osebno nimam nič proti zakonu za izenačitev pravic gayev z hetero zvezo, edino na področju posvajanja TUJIH otrok pa sem absolutno proti. Otrok ni izključno človekova pravica, ampak je otrokova pravica nad to pravico. Nša homofobna družba še kakih sto let ne bo pripravljena za to, da bi takega posvojenega otroke jemali kot enakopravnega, zaradi tega bi tak otrok bil velika žrtva te homofobne družbe.

  • daredevil 20:28 25.februar 2015.

    A bi prosim ena od vas sestric tem tipom ga zabil v....

  • mirko 20:38 25.februar 2015.

    Privoščil bi ti, da se v drugem življenju rodiš v Turčiji in te tam kot siroto posvojita dva geja, kateri nobeden ni tvoj biološki oče. V šoli bi pa vsi vedeli da si posvojenec dveh gejev. Se zavedaš s kakimi ...prikaži več manjvrednimi kompleksi bi se razvil v odraslo osebo ?!

  • mph 20:44 25.februar 2015.

    Ko pa smo že pri teh zadevah, morda pa bi bilo prav, da se v ustavo zapiše tudi formalno, da je Janez Janša en in edini in nad vsemi ostali Slovenci, kategorija zase. Da ga ne bodo rabili stalno ustavni ...prikaži več sodniki zganjat raznih pravniških akrobacij, saj se bo še kdo poškodoval pri doskoku. :-) Ne vem tudi kaj čaka Vatikan za ga razglasit za blaženega in potem svetnika oz. kako pač to gre še za časa življenja. Gede na usluge, ki jih je naredil RKC na slovenskem si po mojem to najmanj zasluži.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.