Slovenija
8140 ogledov

Zveza borcev z odvetniki nad Jožeta Dežmana

Komentarjev 101
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 09:57 27.avgust 2018.

    Končno nekdo, ki ga bo utišal - lažnivca

    • asmas1965 10:48 27.avgust 2018.

      če ga ima kdo pravico utišati so lahko to edino borci,ne pa njihovi otroci v tem primeru Turnšek,ker je premlad,da bi bil lahko partizan.

    • oneh 11:38 27.avgust 2018.

      Lažnivca lahko utišaš le z resnico. Še tako kričanje pa laž ne spremeni v resnico. Če so bili pobiti sojeni in obsojeni naj se dajo na plano sodbe, saj so javne in izrečene v imenu ljudstva. Če so bili poboji ...prikaži več izvršeni zakonito obstajajo zapisniki o času izvršene sodbe in kdo ter kje jo je izvedel. V zapisnikih je zavedeno tudi mesto pokopa. Nenazadnje-sorodniki bi radi izvedeli zgolj zadnje, pa bi bili pomirjeni.

    • henrik09 16:21 27.avgust 2018.

      90 % pobojev ne bi bilo, če ne bi Angleži vrnili sodrgo iz Avstrije nazaj v totalno izčrpano Slovenijo ki ni : 1. imela hrane niti za svoje ljudi, 2. ne bi bili to pretežno mljudje tuje narodnosti in razvidno ...prikaži več sodelavci tuje vojske njeni člani. Nekaj je bilo vmes nedolžnih žrtev bila je vojna in pa gospoda ne pozabite da so ti ljudje naši ali tuji 4-5 let ubijali klali in prodajali Slovenca soseda zato da so ohranili v hlevu prašiča ja za pujsa so prodali z izdajo celo družino.

  • tomaz 10:28 27.avgust 2018.

    Čudim se, da še več ni teh zahtevkov, dandanes se obtožuje v različnih medijih kar vsevprek (Nova24tv, TV3, Žurnal, Demokracija in podobno), brez sklepov sodišč ali preiskovlnih organov.

    • boogin1 10:34 27.avgust 2018.

      Pozabil si še režimske medije: https://4d.rtvslo.si/arhiv/labirinti-sveta/174555953 Kjer je novinar Matej Šurc nasprotnike socializma in komunizma in ostale drugače misleče na nizkoten in primitiven označil kot: nagnusnega, sovražnega povamirjenega homofoba in klerofašista, enako brez sklepov kakršnihkoli že organov pod protektoriatom Vlade ...prikaži večde republike Slovenije. Za totalitarne režime, kot je primer Slovenija, velja za sovražni govor in nestrpnost vse kar izrečejo domoljubne desne stranke.

    • kapibara 10:56 27.avgust 2018.

      @tomaz - pozabil so na izgubljeno tožbo zemljarića, kateri je tožil Leljaka, za klevete in laži, glede morisltva in UDBE. Na sodišču je sodba, ki pravi, da Leljak ni lagal.. kljub temu, nihče ne preganja zemljarića- tudi po uradni dolžnosti ne

    • oneh 11:34 27.avgust 2018.

      No ja- tudi Hitlerja niso obsodili na nobenem sodišču. Je potemtakem nič kriv za grozote WW2?

    • tomaz 11:49 27.avgust 2018.

      boggin...sam zapisati je še treba, da so nas domobranci osvobodili, pa boste verjetno srečni....Ve se kdo so osvoboditelji in kdo nasprotniki, to nobeno individualno pričanje ne more spremeniti. So se pa dogajale nepravilnosti na eni in na drugi strani, tudi ...prikaži večrani, tudi danes se, to pa nihče ne zanika. Izkrivljanje zgodovine ne koristi nikomur, tudi prepričati nas ne more nihče v drugačno resnico, kot smo jo sami doživljali.

    • boogin1 11:55 27.avgust 2018.

      TOMAZ Tebe so radikalizirali najprej v osnovni šoli in naprej. V tistih totalitarističnih časih, pravzaprav je v Sloveniji še vedno, so drugače misleče obsodili ali pošiljali na goli otok, seveda ni bilo druge resnice. Skrajni levi politični spekter bi se ...prikaži več še vedno igral ŠVABE in PARTIZANE. Skrajne leve stranke in skrajni levi komentatorji so zastali v nekem preteklem času totalitarizma, gojijo nostalgične spomine na te čase in si pravzaprav želijo nazaj te totalitaristične čase.

    • boogin1 11:55 27.avgust 2018.

      Oba moja dedka sta bila partizana, vendar se nista borila za komunizem, temveč svobodo.

    • tomaz 12:05 27.avgust 2018.

      boogin..živel sem v tem ,kot ga imenuješ totalitarističnem režimu, prav nič nam ni bilo hudega, imel sem normalno službo, redno plačo, vse zdravstvene in ostale storitve, lahko sem si izgradil svoj domek, hišo, tudi kak dopust privoščil, se vozil v ...prikaži večvozil v katrci...kaj od tega imajo delavci danes, kdo si lahko privošči graditi hišo, kje so redne normalne plače...daj no bolje nam je bilo takrat, kot danes, pa če še toliko udrihaš po naši zgodovini...

    • popokatopetl 12:45 27.avgust 2018.

      Boogin1, seveda so rdeči izkoristili moment okupacije sebi v prid in uspeli zmonopolizirat odpor. Ampak, ta črnobeli so jim pa s pasivnostjo to dopustili in se potem zapovrh zlizali z okupatorjem, čeprav so ponekod drugod po okupirani Evropi obstajala nekomunistična ...prikaži več odporniška gibanja. V vojnah je žal tipično tako da se težko postaviš na neko res "pravično" stran. Sranj ki so jih črnobeli zagrešili pač ne morejo sprat s selektivnim poveličevanjem sranj rdečih.

    • tomaz 13:03 27.avgust 2018.

      ha ha , ja prav maš popokat...to j tko k s preiskovalno komisijo o bančništvu...vse so zvratali, obesili na veliki zvon, le svojih ne ...pa ravno v njihovem mandatu je nastala največja bančna luknja....

    • boogin1 14:38 27.avgust 2018.

      TOMAZ Jugoslavija je bila umetna prisilna tvorba več narodov, kjer se poleg kulturnih in verskih razlik v posameznih republikah ni govorilo istega jezika. "Bratstvo i jedinstvo" se je klavrno končalo. Prišlo je do vojne, kjer so prišle do izraza frustracije ...prikaži večje več desetletij prisilnega sobivanja v isti državi. Skratka v imenu "bratstva i jedinstva" so se narodi Jugoslavije poklali med seboj.

    • boogin1 14:38 27.avgust 2018.

      TOMAZ V imenu "bratstva i jedinstva" se je slovence na služenje vojaškega roka pošiljalo v druge republike bivše Jugoslavije, kjer smo morali govoriti nam tuj jezik. Seveda ni nihče vprašal, ali sploh razumeš/znaš "srbskohrvatski" Vsem, ki smo služili JNA so ...prikaži več nam vzeli najmanj 1 leto dragocenega življenja, ki ga ni mogoče več povrniti. V JNA so nas jebali čobani, ki so do včeraj na planinah jebali

    • boogin1 14:38 27.avgust 2018.

      TOMAZ Sam sem se temu zatiranju in izživljanju v JNA uprl in tvegal, da se nikdar več ne vrnem v Slovenijo k svojim domačim.

    • boogin1 14:38 27.avgust 2018.

      TOMAZ Poleg uradnega srbskohrvaškega jezija v JNA, je bilo tudi uradno petje totalitarističnih pesmi in sevede cigu-migu-narodnjake. Seveda sem se uprl petju čefurskih pesmi in zaradi tega fasal večdnevno zasliševanje pod obtožbo, da sem najbrž član neke prepovedane organizacije v ...prikaži več Sloveniji, pa da bom že priznal, kateri organizaciji pripadam. Imel sem pravzaprav srečo, da sem jo odnesel samo z 14 dnevnim zaporom in se vrnil domov. Meni je zaradi načelnosti bilo vseeno, kaj se bo z mano zgodilo.

    • boogin1 14:39 27.avgust 2018.

      TOMAZ Veliko, celo osnovnih dobrin doma ni bilo mogoče kupiti, ali pa so bile zelo omejene. Hodili smo v Trst, cedili sline in kupovali dobrine "gnilega kapitalizma". Spomnim se nakupov osnovnih živil. Olja, praška, kave in ostalega, česar nisi mogel ...prikaži več kupiti v trgovini takrat, ko si jih potreboval, temveč takrat, ko so trgovine prejele artikle. Ko so v trgovinah dobili določene artikle, se je hitro razvedelo.

    • boogin1 14:39 27.avgust 2018.

      TOMAZ Cela družina se je napotila do trgovine in se postavila v dolgo vrsto, ker je bila količina na osebo omejena. Prijeli smo vsak 1 prašek, ker nisi vedel kdaj bo naslednja pošiljka in če boš takrat, ko ga bo ...prikaži več trgovina dobila ujel pravi čas in potrpežljivo včasih tudi več ur čakali v vrsti pred blagajno. V 80 letih je prišla visoka inflacija. Čez noč je bila plača, ki sem jo prejel za 1/2 manjša kot predhodni dan. Z denarjem se nisem več znašel, zaradi pripisovanje ničel.

    • boogin1 14:39 27.avgust 2018.

      TOMAZ Če se je plača začela pri 100000 dinarjih, je bila naslednji mesec 1000000, 10000000, 100000000,... ali več.

    • boogin1 14:41 27.avgust 2018.

      Ja poznam take, ki ste si hiške zidali in nazadnje plačali minoren znesek kredita. Vendar ne pozabi, vsako kosilo nekdo plača, kikse v JUGI bodo plačevale še naslednje generacije,

    • minimaxi 16:31 27.avgust 2018.

      boogin1- keatko in jedrnato: ti si en velik retandiranec. Beda vseh bed

    • maresem 13:30 28.avgust 2018.

      Bravo boogin1, sicer pa tem kretenom ne moreš dopovedati, če imajo IQ navadne grahaste kure in oprane možgane še v maternici.

  • Avatar Leon
    Leon 10:59 27.avgust 2018.

    Kaj ste se spravili na tega starega fosila ,saj ga že Matilda ovohava .Poglejte ga revčeka ! Ima pač halucinacije pridobljene na farškem fuckultetu .

    • leonardo 13:39 27.avgust 2018.

      Leon, ni tako star zaradi let. Star je zaradi hudobe, pranja svoje slabe vesti , ker v mladih letih tudi približno ni upal takšne kvasiti. Pa ne zaradi politike ampak zaradi svojcev, ki ga še danes ne prenesejo. Zaradi prefarbanja ...prikaži veča verjetno ponoči tudi ne spi in si z žgančkom krajša noči. Vse to pusti takšne posledice. Poglej mu faco pa boš tri dni lahko brez hrane. Boš prišparal, ha,ha.

    • Avatar praufo
      praufo 13:54 27.avgust 2018.

      leonardo, ti si očitno dober poznavalec dežman, le kaj je tako hudeda storil in zakaj se je leščanom tako zameril, ne razumem

    • jezero 15:52 27.avgust 2018.

      Zdravljenemu alkoholiku je alko že uničil možgane!

    • Avatar Leon
      Leon 17:10 27.avgust 2018.

      @praufo ......... Prd 10,8 Kdor koplje jamo, pade vanjo, kdor podira zid, ga piči kača......Beri Biblijo .

    • Avatar praufo
      praufo 17:29 27.avgust 2018.

      a to so argumenti? ja bravo, vidim, da se spoznate na argumente, vsak naj se briga za svoje zdravje in še kaj in še biblija prav pride, le resnica ne sme priti na dan ... le kakšen dokument bi moral ...prikaži več priti na dan, da bi priznali grehe ... ja borili ste se, res je, ampak mnogo ste pa grešili in mnogo nedolžnih pobili, žal, ne vem zakaj je to tako težko priznati

    • leonardo 10:00 28.avgust 2018.

      Ja Pravfo, zelo dobro ga poznam. Še iz dni, ko je svoja dva otroka po morju sončil in žensko (mater teh otrok) do onemoglosti zasmehoval. Nosila je prtljago, otroka v naročju, enega za rokico on pa ves nasmejan poln ironije ...prikaži večje "frej rok " za njimi. O pa še marsikaj bi lahko napisal, pa nič lepega.

    • Avatar praufo
      praufo 10:48 28.avgust 2018.

      ja leonardo, kaj ti pišeš, na morju je žena nosila prtljago, on pa za njimi, kaj ima to sploh zveze s čemerkoli, to so take bedarije, osebne zadeve ... in kaj ima, res kaj ima zveze s tem kar piše ...prikaži več članek? lahko je baraba pokvarjena ali pa pijanc, ampak dal je na mizo dejstva in sedaj je vse najslabše, ker levičarji se vedno ukvarjajo, "le kdo si to dovoli, mi že vemo kaj je res"

    • leonardo 11:46 28.avgust 2018.

      Praufo, rad bi ti povedal samo to, da ga dobro poznam. Ta del zgodovine bi pa Dežman prav gotovo rad pozabil. Sicer pa so o njem in njegovi zgodovini komentatorji že vse povedali.Ne praufo nič ne veš kaj je res. ...prikaži več Poznaš samo svojo resnico. Ali misliš, da vsi komentatorji razen tebe laže in da nihče o stvareh, ki so se dogajale med in po vojni nič ne ve? Kaj pa primer na Lancovškem mostu, ko je belček 14 letni deklici iztraknil oči pri živem telesu? Samo en primer, ki bi ga takšen zgodovinar mor

    • Avatar praufo
      praufo 13:09 28.avgust 2018.

      jaz ne poznam resnice, kaj in kako, kaj se je dogajalo po vojni, kasneje sem se rodil, nič ne vem, verjamem, da mnogi vedo marsikaj in veliko hudega se je zgodilo tako z ene kot z druge strani, sovraštvo je ...prikaži več bilo neizmerno, samo nečesa ne razumem ... zakaj se ne prizna grozodejstev? samo to mi odgovori, zakaj? in nič dugega!

    • leonardo 14:00 28.avgust 2018.

      In zakaj se belčki še nikoli niso opravičili? Cerkev še ni brala maše za partizane, ki so izgubili življenja za OSVOBODITEV Slovenije izpod fašističnega nasilja in njihovih pomagačev! Si že kdaj slišal, da bi se Francozi opravičevali Nemcem? In misliš, ...prikaži več da bi mati sprejela opravičilo za hčerino trpljenje, ko ji je jeseniški ( še do nedavnega je živel) belog. iztaknil oči? Kolaboranti bi si morali priznati, da sprave ne bo in nehali obtoževati partizane, ki so se borili za svobodo!

  • franke 11:06 27.avgust 2018.

    NEKDO JIH MORA UTIŠAT. KER TO KAR GOVORIJO JE NAVADNA LAŽ BRAVO ZVEZA BORCEV.

    • boogin1 11:57 27.avgust 2018.

      Skrajni levi politični spekter se še vedno igrate ŠVABE in PARTIZANE. Kakšna zveza borcev neki, koliko je pa še živih borcev ?

    • tomaz 12:56 27.avgust 2018.

      boogin, pravico imaš do svojega mnenja...a brez partizanov nebi nikoli imeli svoje države...tok dogodkov je svoje naredil in danes nekaj za nazaj vleči iz naftalina, zato da prekriješ svoje pretekle grehe, je brez veze. Kaj pa je danes drugače...ker jj ...prikaži večače...ker jj ne more sestaviti vlade se prav povsod udriha po Šarcu, pa niti delati še niso začeli. To je naša folklora, če meni ne uspe, tudi sosedu ne privoščim še več. mramo ga onesposobiti....

    • oneh 13:35 27.avgust 2018.

      @tomaz oh ubožček- Komunisti s partizani vred so nas 1945 oropali lastne države saj so kolabolirali s Stalinom. Svojo državo smo dobili šele leta 1991, ko smo sneli peterokraki simbol totalitarizma z naših državnih simbolov in pregnali komunistično vojsko z ...prikaži več z naših tal. Za svobodno Slovenijo ni zaslužen noben kolaborantski komunist ampak zgolj in izključno zavedni Slovenci.

    • Avatar praufo
      praufo 13:36 27.avgust 2018.

      le kaj bi bilo na tem ozemlju brez partizanov? ena država bi že bila, kaj misliš katera? nemčija je kapitulirala, ampak ne zaradi partizanov, torej leta 45, bi tukaj nekaj bilo al kako

    • maresem 13:25 28.avgust 2018.

      Zveza parazitske golazni, si mislil, kajne?

  • jezero 12:29 27.avgust 2018.

    Kolaboracija-narodno izdajstvo je najbolj zavrženo možno dejanje. ¸Vsako propagiranje kolaboracije mora biti kaznovano, vključno z RKC v Sloveniji.

    • Avatar praufo
      praufo 13:34 27.avgust 2018.

      a samo to mora biti kaznovano, kaj pa če bi ti dobil metek v čelo v imenu rdeče zvezde recimo leta 45, ker pač nekomu nisi bil všeč, čeprav si bil pošten ... a bi bilo to zate sprejemljivo?

  • joza 13:30 27.avgust 2018.

    Dokler se bomo vSloveniji ukvarjali s preteklostjo,ne bo za nas svetle prihodnosti!

    • miki1234 14:08 27.avgust 2018.

      se strinjam... kar je bilo v preteklosti, naj tam tudi ostane. čas je, da gledamo naprej, da bodo prihajajoče generacije lahko normalno živele... vsi, ki so odšli nimajo nič od tega...

    • Franjo Erman 22:35 27.avgust 2018.

      če si direktor muzeja, se pač ukvarjaš z zgodovino. ta model je pa bolj pravličar

  • Avatar Mark035
    Mark035 16:22 27.avgust 2018.

    Domobrancem ni jasno, da bo do sprave prišlo, ko se bodo "ONI" opravičili za zločine, ki so jih naredili nad slovenskim narodom. Vse domobrance in njihove častilce naj bo sram za IZDAJO naroda.

    • Avatar praufo
      praufo 17:39 27.avgust 2018.

      kdaj se bodo pa partizani opravičili za poboj partizanov in borcev iz lastnih vrst, ki mogoče niso bili dovolj zvesti revoluciji? a je ta zločin opravičljiv, al misliš da ni dokazov al misliš da se sploh to ni zgodilo?

  • leonardo 13:56 27.avgust 2018.

    Predvsem pa bi rad vedel, kako lahko človek, ki potvarja zgodovino in zamolči bistvo NOB zaseda tako pomembno mesto kot je DIREKTOR MUZEJA NOVEJŠE ZGODOVINE? A ja, novejše, malo starejše pa ne pozna!!!!!!

    • Avatar praufo
      praufo 14:16 27.avgust 2018.

      kako veš da potvarja zgodovino, on raziskuje arhive in od tam pač operira z dokumenti, torej če jo potvarja, so dokumenti ponaredek, al kako ... sicer se pa ve kaj je bistvo nob, ni bistvo zmaga nad nacizmom in fašizmom ...prikaži več in ni bistvo osvoboditev naroda (čeprav vseskozi to prodajajo), ampak je bistvo - revolucija!

    • letalec 21:33 27.avgust 2018.

      Kaj vam ni jasno da je ta Muzej novejše zgodovine produkt "velikega vodje" in njegove organizacije. In kako bi izgledalo da je direktor te farse nekdo, ki spoštuje vrednote NOB in ki lahko uporablja svoje možgane. Biti mora tako, kot ...prikaži več hoče "veliki vodja"!

    • Avatar praufo
      praufo 11:02 28.avgust 2018.

      ja pa kakšen veliki vodja, kje si to spet izumil? le kdo je veliki vodja? zame je murgelski kučan s svojo primitivno ideologijo, dugega ni ... a ti še enkrat napiše, kaj so vrednote nob? revolucija!

    • maresem 13:23 28.avgust 2018.

      Zgodovino potvarjate vi levičarji že več kot 70 let in lažete vsem potomcem - bili ste največji krvniki v zgodovini. Greznica se vas sramuje.

  • tralala 12:03 27.avgust 2018.

    Prav je, da se te lažnjivce kaznuje. Dovolj dolgo časa so lagali vsepovprek. Za plačilo kazni pa ne bo težav - je še dosti denarja ostalo od prodaje orožja Hrvatom.

    • Avatar praufo
      praufo 13:35 27.avgust 2018.

      koga misliš s tem lažnjivce? kdo je lagal?

    • tralala 20:13 27.avgust 2018.

      Lagal, ponarejal in zavajal je SSovec na sliki. Ti tega ne počneš - ti si enostavno nerazgledan in zabit.

    • Avatar praufo
      praufo 11:05 28.avgust 2018.

      tralala, hopsasa, o tem kdo je bolj nerazgleda in zabit, bi se dalo razpravljat, za začetek podaj kakšen argument, da ne boš izpadel preveč zabit

  • Tupamaros 16:22 27.avgust 2018.

    Resnica je, ni zločinov brez zločincev.

  • Lavdan 19:02 27.avgust 2018.

    Dežman je tipični spreobrnjenec, ki ga nekdo izkorišča za svoj revanšizem in to je emigrantska tujina in RKC. Isti je njegov oproda Možina.

  • jakec1575 16:02 27.avgust 2018.

    Nihce ne more zamokati holokavsta, taborisc, nasih ljudi v taboriscih, prezivelih, umrlih, mobilizarnih v nemske tovarne, nedolznih mimoidocih, ki so bili na prepihu bele garde in partizanov. casi so bili zelo crno beli in rabil si pamet in tudi veliko ...prikaži več srece. nekje so bile le vaske straze, nekje pa so izdajali in klali in izdajali partizanske familije. nekje so bili partizani borci, nekje se zgodil pogrom zaradi mascevanja, nekje so komisarji dali pobiti tako bele kot partizane za politicno

    • jakec1575 16:05 27.avgust 2018.

      povojno kombinatoriko. V splosnem steje upor okupatorju za pogumno noro dejanje, tiste ki so sli v vaske straze je prav tako gonilo dejstvo prezivetja, le da jih je bilo prekleto strah pred socialno revolucijo in niso videli dejstva, da bi ...prikaži več hegemonizacija izbrisala slovenske sanje po lastni državi in narodu. To je bila izbira v tistih casih slabih komunikacij in manipulacij. ne obsojajmo. bilo je krvavo. morilci bi morali pred sodisca. vojaki ne.

  • henrik09 16:06 27.avgust 2018.

    Gospod Dežman, s svojimi izjavami - kostrukti žalite mojo od 1954 pokjno mamo, moje strice partizane sicer krščanske vere, moje starega očeta pokojni od 1963 leta, žalite kot nekdanji sam član organizacij čigar član in doušnik ste bil kot v ...prikaži več Radovlici dobro poznan prijatelj " šnopčka " , zato se prijavi Vas kot spreobrnjenega kolaboranta pridružujem pri svojih 68 letih. Najslabša sorta človeške vrste so ljudje brez hrbtenice - kameleoni. Hinko Murovec, 7.5.1950 Ljubljana EMŠO 0705950501379,

  • Spark 17:04 27.avgust 2018.

    Kronik ostane kronik, kolaborant ostane kolaborant, lažnivec ostane lažnivec, pedofil ostane pedofil ..., morilec ..., za to ni zdravila, tu ne pomaga zdravljenje, ali pa pranje vesti s neumnimi spravami.

    • Avatar praufo
      praufo 17:37 27.avgust 2018.

      in ... komunist ostane komunist, zdravila ni, tisti, ki se pa "po nesreči" prefarba, je pa večni izdajalec ... da te dopolnim

  • maresem 13:19 28.avgust 2018.

    Prekleta golazen rdeča, hujši ste od podgan, ki jih ni mogoče zatreti. Komunizem, fašizem, nacizem - ista golazen.

  • Avatar ŠITHEPNS
    ŠITHEPNS 14:17 27.avgust 2018.

    potoučt črnorokca.

  • 2ac0d92f39c29bc3e6af65fb55ad1cdaa120ad13 18:07 27.avgust 2018.

    Sam poglejte ga plešastga bučmana kuko zgleda. Verjeten zvečer tud peš ne upa ven k ne ve če nau od kje prletel. Nej kr ma tak živlene. Si ga zasluž. Zdej bo lohk branu dom.

  • Franjo Erman 22:15 27.avgust 2018.

    vse te klerofašistične hujskače je potrebno zapret in ključ stran vrčt

  • Franjo Erman 22:24 27.avgust 2018.

    še v času Jugoslavije se je rkc večkrat opravičila za svoje kolaborantska dejanja med drugo svetovno vojno. kar ne morem razumeti, kako to, da se ne distancira od teh lažnivcev, če je z opravičili mislila resno

  • PPiikkaa 15:01 27.avgust 2018.

    Zamislimo se nad dejstvom, da je bil (grozeči) spomenik Borisu Kidriču sredi Ljubljane razglašen za spomenik državnega pomena šele pred nekaj leti in ne pred letom 1991. To je enaka zgodba, kot tole z Zvezo borcev. Najmlajši prejemnik borčevske pokojnine še nima 25 let.

    • tralala 20:15 27.avgust 2018.

      Navadna janšistična laž. Ime in priimek osebe, mlajše od 24 let, ki prejema borčevsko pokojnino, prosim. Pa ne mi linkov lepit od septične jame, Nova24/Demoracija/Reporter lepit.

    • Franjo Erman 22:46 27.avgust 2018.

      kar z imenom na dan

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.