Gorenjska
632 ogledov

Pozor! Ta cesta bo do konca meseca zaprta

Wikipedia
V okviru obnove ceste Breg–Mavčiče bo popolna zapora na odseku od gasilskega doma v Mavčičah do objekta Praše 4, in sicer do ponedeljka, 30. novembra, do 16. ure.

V okviru obnove ceste Breg–Mavčiče na odseku od gasilskega doma v Mavčičah do objekta Praše 4 širijo 570 metrov dolgo cestišče z enostranskim pločnikom in dvostransko kolesarsko stezo. "Prav gotovo je to vesela novica za prebivalce desnega brega Save. Poleg tega, da bomo zgradili obojestransko kolesarsko stezo in enostranski pločnik, bomo še obnovili javno razsvetljavo, vodovod kot tudi meteorno kanalizacijo in vgradili cevi za fekalno kanalizacijo,  da se pripravimo na to, ko bomo tudi ta del Kranja priklopili na Centralno čistilno napravo,” pojasnjuje kranjski župan Matjaž Rakovec

 

Izvajalec projekta, vrednega 591.000 evrov, je Gorenjska gradbena družba d. d. Kot so ob tem zapisali na Mestni občini Kranj, so trenutno popolno zaporo ceste vzpostavili "v zelo ugodnih razmerah za vse vključene v gradbena dela, saj je javni potniški promet trenutno ustavljen, šole in vrtci so zaprti, prehajanje med občinami je prepovedano, vreme za gradbena dela pa idealno". Ob tem še dodajajo, da bo izvajalec sproti obveščal prebivalce o možnih dostopih do objektov ob zaprtem delu ceste. Spomnimo še, da so sicer pred samim zaprtjem izvajalci izvedli enega večjih posegov, ko so prestavili več kot 60 ton težko kapelico.

Prestavili več kot 60 ton težko kapelico DEDIŠČINA Gorenjska Prestavili več kot 60 ton težko kapelico

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice