Gorenjska
1653 ogledov

Tri točke domov, Triglav vse bližje cilju

NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj Nogometaši kranjskega Triglava so si z 2 goloma prislužili 3 točke na lestvici 2. SNL.
Nogometaši Triglava so včeraj v 25. krogu 2. SNL na domačem terenu z rezultatom 2 : 0 premagali moštvo Rudar iz Velenja.

Prvi zadetek je v 36. minuti dosegel Tin Matić, drugega Žan Vipotnik v 62. minuti. Odlično je svojo vlogo odigral tudi vratar Luka Čadež, ki tudi tokrat ni pustil, da bi se nasprotnik dotaknil mreže. »Odigrali smo težko tekmo proti dobremu nasprotniku. Celo tekmo smo imeli pobudo in zadeli dvakrat. Zaslužena zmaga brez prejetega zadetka in tri točke ostajajo doma,« je povedal po tekmi.

Tin Matić strelec lige

Tin Matić je včeraj dosegel že svoj devetnajsti gol za Triglav in tako ostaja prvi strelec lige. »Tekmo smo nadzorovali od prve do zadnje minute in takoj pokazali, kdo je favorit tekme. Vsi igralci so dali vse od sebe in rezultat je znan. Tri točke so zasluženo ostale doma,« je dodal najuspešnejši Triglavan.

Vse bližje cilju

Po odigrani tekmi se Triglav nahaja zanesljivo na 2. mestu, prvouvrščena Gorica ima le še 6 točk prednosti. »Korak za korakom smo bližje cilju. Še enkrat čestitke fantom za prikazano,« je zadovoljen s stanjem glavni trener Boštjan Miklič.

Po razporedu se bo v 26. krogu Triglav pomeril s Krškim, tekmo bodo odigrali v soboto, 23. aprila, v gosteh, poleg tega morajo še odigrati prejšnji teden prekinjeno tekmo s Primorjem. Do konca ligaškega turnirja čaka kranjske nogometaše še 6 tekem.

Komentarjev 1
  • Robbi_Dingess 10:54 17.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice