Gorenjska
353 ogledov

Triglav na zadnjo tekmo v sezoni

NK Triglav Kranj bo odigral prijateljsko tekmo s francosko ekipo LE HEVRE NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj bo odigral prijateljsko tekmo s francosko ekipo iz Le Havra.
NK Triglav Kranj danes odhaja na zadnjo tekmo v sezoni 2. SNL. 30. krog lige bo kranjski nogometni klub odigral proti NK Roltek Dob.

Tekma se bo odvila ob 17.30 uri v Športnem parku Dob. NK Triglav Kranj se trenutno z 32 točkami nahaja na 13. mestu lestvice 2. SNL (od 16. ekip) in ima zagotovljen obstanek v 2. ligi. V ospredju lige so Rogaška (65 točk), Aluminij (63 točk) in Krka (52 točk). 

Želja po zmagi

Ekipa Triglava gre na tekmo z veliko željo po zmagi. "Za nas nikoli ni bilo in nikoli ne bo prijateljskih, lahkih tekem oziroma tekem, ki jih "samo odigramo". In tako bo tudi danes, ko bomo zopet taktično šli na polni in za popoln izkupiček. Želimo si zmage in dviga po lestvici navzgor ter razveseliti sebe, upravni odbor in vse navijače," je povedal trener ekipe Miki Kondič. Ali bo tekma prinesla napredek po lestvici, bo znano v kratkem. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice