Gorenjska
1023 ogledov

Triglav z golom Matiča v ligo za prvaka

NK Triglav NK Triglav Kranj Triglav si je z zmago proti Fužinarju pridobil mesto v ligi za prvaka.
S tekmami 15. kroga se zaključuje redni del letos prilagojene izvedbe 2. slovenske nogometne lige. V Kranju je Triglav danes z ena proti nič slavil proti NK Fužinar Vzajemci, kar je domačinom prineslo popotnico v skupino za ligo prvaka.

Sezono v ligi za prvaka bo nadaljevalo le osem najboljših klubov 2. slovenske nogometne lige, te se pričnejo že konec tedna. Drugi klubi lige se bodo pomerili v ligi za obstanek.

V Kranju si je pred kamerami Sportkluba pot navzgor zagotovil domači klub že v dvajseti minuti z golom Tima Matiča. »Že od začetka smo vedeli, kaj ta tekma pomeni za nas, zato smo se tudi tako pripravili ter šli v tekmo zbrano in kot ekipa. Tekmo smo odigrali z glavo. Prav vsi igralci skupaj s strokovnim štabom smo verjeli v zmago ter si jo tudi zasluženo priigrali. Vesel sem, da sem lahko pomagal ekipi z zadetkom in da smo tekmo rutinirano pripeljali do konca,« je po tekmi povedal edini strelec srečanja.

Nad igro in izkupičkom tekme je navdušen tudi glavni trener ekipe Boštjan Miklič. »Težka tekma. Fantom in vsem, ki so okoli članske ekipe, lahko samo čestitam iz srca! Za to smo garali tri mesece. Naši interni cilji so večji,« je povedal in dodal, da so tekmo končali s kar štirimi igralci, ki sodijo še v mladinsko kategorijo.

Naslednja tekma ekipo Triglava čaka že prihodnjo soboto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice