19 ogledov

Kaj bi želeli, da ženske vedo

Poučena. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Moški imajo nekatere lastnosti, ki jih ženske pogosto ne upoštevajo, lahko pa bi jih obrnile sebi v prid.

1. Moški so občutljivejši, kot mislite
Večina žensk ne verjame, ko to slišijo, vendar se moški težje spopadajo s prekinitvami razmerij. Zaradi vzgoje se težje soočajo s čustvi, zato okoli srca ustvarijo oklep. Odprejo se le, ko se čutijo popolnoma varne, in ne, ko to od njih pričakuje ali zahteva partnerica. Kdaj pa se moški počuti varnega? Ko ga partnerica razume. Ni treba, da se strinja z vsem, kar misli on, mora pa ustvariti vtis, da upošteva njegovo mnenje. Pogosto se zgodi, da si ženska želi, da se ji moški odpre, ko pa to napravi, ona prevzame glavno besedo in začne ''soliti pamet'' ter postane središče sveta.

2. Mnenje o svojem videzu je pomembnejše od videza
Moški niso tako obsedeni z videzom, kot mislijo ženske. Res je, da so vizualni tipi, toda bolj opazijo celoto, ženske pa podrobnosti. Po drugi strani pa so nagnjeni k prevzemanju tujih stališč. Če ženska zase misli, da je lepa, bodo to verjetno verjeli tudi oni. Če se v svoji koži počutite seksi, občudovalcev nikoli ne bo manjkalo, ne glede na kilogram preveč ali premalo ali kakšno drugo (namišljeno) pomanjkljivost.

3. Moški se odzivajo na signale
Ženske signale pošiljajo, moški pa se na njih odzivajo. Da, pošiljanje signalov zainteresiranosti opogumi moškega. Moški namreč potrebujejo znak, da so ženski zanimivi in privlačni, preden k njej pristopijo. To je tudi razlog, zakaj pristopajo k ''napačnim'' ženskam. Ženske z veliko samozavesti, ki sebe vidijo kot zapeljive, takšne signale pošiljajo podzavestno. Okoli njih boste vedno opazili vrsto moških, ki bodo ostali z dolgim nosom. Na njih se ne ''lepijo'' zaradi lepote, ampak zaradi signalov, ki so jih sprejeli.   

Sami veste, koliko moških se tare okoli hostes ali natakaric – to je zaradi tega, ker so plačane, da so prijazne do gostov (nenadoma sami moški). Vsakemu moškemu pošiljajo signal, da je zaželen na tem mestu in ga želijo v svoji družbi. Te iste ženske v prostem času niso tako oblegane, saj ne oddajajo signalov, razen če se jim zahoče. Stvar je torej preprosta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.