167 ogledov

Kaj sporoča njegovo telo?

Nasmeh pove več. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
So dvignjene obrvi znak odobravanja ali negodovanja? Kaj pomeni, če se moški nenehno dotika pasu? Naučite se dešifrirati signale, ki vam jih pošiljajo moški s telesom in gibi.

Dolg, prodoren pogled
Čeprav mislite, da je očaran, pogled, ki traja dlje kot pet sekund, ni naraven, in odkriva, da se moški poigrava z vami.

Polovičen nasmeh
Najverjetneje želi le svoboden odnos, brez resnih čustev. Takšen izraz obraza odkriva, da z vsakim delom telesa pošilja drugačne signale in je nestanoviten.

Dviguje obrvi
To je očiten znak odobravanja in simpatije. Moški, ki vidi, da ga nekaj zanima, takoj dvigne čelo in premika obrvi.

Dotika se pasu ali sprednjih žepov
Ta gib je precej ''začinjen''. Kaže, da si podzavestno želi pritegniti vašo pozornost k svojim ''moškim'' adutom.

Razkoračene noge, ko stoji
Če so njegove noge rahlo razkoračene, ko stoji in se pogovarja z vami, in če je pri tem njegova medenica obrnjena k vam, je to znak, da si vas zares želi.

Stopala, obrnjena navznoter
Če so njegova stopala rahlo usmerjena navznoter, to pomeni, da ne zaupa sebi in svojemu obnašanju.

Glava postrani
Če rahlo kima z glavo postrani, ko se vajini pogledi srečajo, to pomeni, da ste mu všeč. Če se tako obnaša dlje časa, se sprostite, saj je že osvojen.

''Govori'' z rokami
To pomeni, da je zelo komunikativen, v postelji pa bo zelo radodaren in pozoren do vašega telesa. Osebe, ki dosti gestikulirajo, so po naravi zelo družabne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.