Magazin
77 ogledov

20 razlogov, da ste (še) samske

Opustite nekaj pravil in spoznale boste pravega. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ne morete najti pravega moškega in krivite vse druge, razen sebe. Spremenite mišljenje, saj je razlog, da ste samske, prav v vas.

1. Vedno pričakujete, da bo naredil prvi korak
Moški vedo, da morajo narediti prvi korak, in to naravnost sovražijo. Če so se rodili kot moški, še ne pomeni, da so se rodili z neomajno samozavestjo. Če si želite z njim na zmenek, pojdite do njega in ga ogovorite. Preveč se bo razveselil, da bi vas lahko zavrnil.

2. Prepričani ste, da pogled že pomeni prvo potezo
Pojdite tja in se z njim pogovarjajte. Samo pogledovanje na vsakih dvajset minut ne bo pomagalo. Ne glede na to, koliko mislite, da je sam pogled spogledljiv, še vedno se bo treba vsaj malce potruditi.

3. Delate se nedostopno
Če bi rade, da se moški zanima za vas, se morate tudi same zanimati zanj. Vse to deluje, ker smo človeška bitja tako naravnana. Pokažite zanimanje in proces vzajemnega dvorjenja bo kar stekel.

4. Ne dojamete, kdaj ste povabljene na zmenek
Če vas tujec vpraša, ali vam lahko kupi pijačo, vas dejansko sprašuje, ali bi šli z njim na zmenek. Če vam je moški všeč, sprejmite ponudbo in začnite pogovor.

5. Še vedno čakate na ljubezen na prvi pogled
Poželenje na prvi pogled se dogaja ves čas, vendar je o ljubezni govora šele, ko prideta do spalnice. Ne čakajte na usodni pogled, ker se boste načakale in boste samske še dolgo časa.

6. Preveč ste zaposlene
Samo delo in nič zabave ni prav nič obetavno. Treba si je vzeti čas za druženje in razmerja, sreča pa bo prišla sama od sebe. Življenje je prekratko, da ga ne bi uživali.

7. Ostajate doma, ker imate mozolj
Mozolj, ki ga noben moški sploh ne bo opazil. Preveč je zaposlen z ogledovanjem vaše postave, prsi in zadnjice, če je olikan, bo to opazoval naskrivaj. Naj vam majhne lepotne napakice, ki bodo tako ali tako izginile, ne narekujejo družabnega življenja.

8. Preveč ste naličene
Naravni videz je moškim veliko privlačnejši kot "napleskan obraz". Če se preveč naličite, ste videti naravnost obupane, kar pa nikoli ni dobro, če želite narediti dober vtis.

9. Ves čas omenjate bivšega
Že res, da ste bile z njim več let, vendar ga ni ravno pametno omenjati v vsakem drugem stavku. Če želite spoznati novega in nanj narediti vtis, se znebite navade govorjenja o bivšem. Že samo majhna opazka, ki se nanaša na bivšega, kaže na to, da ga še niste prebolele.

10. Kar naprej prekinjate

Kar ženske vidijo kot pogovor, moški pogosto vidijo kot prekinjanje. Če bi rade očarale moškega, jezik za zobe. Naredite mu to uslugo. Naj konča svojo misel. Ko ga boste bolj spoznale, bo vajin pogovor zagotovo lahkotnejši.

11. Preveč govorite o sebi
Spodbujajte ga, da govori o sebi. Dajte mu vtis, da je najbolj zanimiv moški, kar ste jih spoznale. Bolj ko vam bo zanimiv, bolj boste ve zanimale njega.

12. Jamrate o stvareh, ki moških sploh ne zanimajo
V službi ste imele obupen dan, sovražite šefa in tudi on sovraži vas. O tem tožite svojim prijateljem po službi na pijači in ne moškemu, s katerim ste na prvem zmenku. Če se ne boste mogle zadržati, boste prav gotovo še naprej samske.

13. Pri hrani se nikakor nočete pregrešiti

Sladica, ki si jo na koncu romantičnega večera delita, bo pika na i. Prav nič se vam ne bo poznala na pasu ali zadnjici, razen če jo boste jedli vsak dan v tednu. Malo telovadbe in lahko ste pomirjene.

14. Pričakujete, da bo vedno plačal on
Če bo prosil, da si račun delita, to še ne pomeni, da ga ne zanimate. Morda je malo na tesnem s financami ali pa si misli, da je edino pošteno, da si račun delita na polovico. Če boste omahovale, potem ste prava različica ženske, ki išče premožnega moškega.

15. Po prvem zmenku ga prehitro pokličete
Če ga boste že na poti domov s prvega zmenka poklicale, boste izpadle neučakane, kar pa ga utegne odgnati. Če mu boste poslale le SMS-sporočilo, da ste preživele z njim čudovit večer, bo več kot dovolj, da se bo romanca lahko normalno razvijala.

16. Po prvem zmenku ga sploh ne pokličete
Če ga sploh ne boste poklicale, bo čeprav se delate le nedostopne, dobil vtis, da se ne zanimate zanj. Ko mine 24 ur od zmenka, pa ga le pokličite. Če boste doživele zavrnitev, je na voljo še veliko moških.

17. Ne vračate klicev
Kdorkoli vam je rekel, da počakate pet dni, preden ga pokličete nazaj, je v veliki zmoti. Nihče si ne želi zasledovalke, temveč vsaj zmerno mero zainteresiranosti.

18. Zapravljate čas z moškimi, ki vam niso všeč
Strah, da bi ostale samske, pogosto vodi do tega, da sprejmete zmenek ali več zmenkov z moškim, ki vam ni ravno po godu. Težava je le v tem, da bi lahko, medtem ko zapravljate čas z nekom, ki ni vaša sorodna duša, naletele na pravega.

19. Zapravljate čas z nepridipravi
Gre za moške, ki vam lahko vsako minuto zlomijo srce in jim je malo mar za vas, saj ženske kar stojijo v vrsti. Globoko v sebi veste, da on ni pravi, zato nima smisla vztrajati.
 
20. Preveč ste izbirčne
Če imate točno izdelan ideal pravega moškega, potem morda ne boste našle nekoga, ki je dorasel vašim fantazijam. Morda le ideja: poskusite se zbližati z moškim, ki je popolno nasprotje vašim idealom, in lahko se zgodi, da boste prijetno presenečene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.