Magazin
22 ogledov

Barve, ki pomagajo osvajati ženske

moški Shutterstock
Se odpravljate na osvajalski pohod? Več možnosti boste imeli, če boste oblekli vijolično srajco ali pulover, pravijo ženske.

To, v kar ste oblečeni, lahko vpliva tudi na vaše ljubezensko življenje. Nedavna raziskava, ki so jo naredili v okviru znanega proizvajalca čistilnih sredstev Ariel, je pokazala, da je uspeh pri povabilu na zmenek lahko odvisen tudi od barve oblačil.

Da so prav zaradi ponesrečene izbire oblačil povabilo na zmenek že kdaj zavrnile, je priznalo 60 odstotkov žensk, 17 odstotkov jih je moškega že kdaj zavrnilo zaradi manj všečne pričeske, 9 odstotkov pa zaradi grdih čevljev.

Prava barva za uspeh

Pri oblačilih pa naj bi usodno vlogo odigrale tudi barve. Več kot tretjina žensk, ki so sodelovale v raziskavi, pravi, da imajo največ možnosti za zmenek moški, oblečeni v vijolično srajco ali pulover, zelo zaželen je tudi mlečni odtenek, ki prepriča 32 odstotkov žensk, zgrešiti pa ne morete niti s klasično belo srajco. Manj sreče pri osvajanju naj bi imeli moški, oblečeni v modro ali rožnato srajco – prva prepriča 11, druga pa le 6 odstotkov žensk.

To, da bi partnerjevo garderobo z veseljem spremenile, je priznalo 30 odstotkov žensk, 25 odstokov moških pa bi se takšnemu "diktatu" oblačenja uprlo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.