Magazin > Bizarno
46248 ogledov

Babica za eno uro vročih igric pred kamero računa 177 evrov

Tammi Baltin
1/9
Profimedia
Njene stranke so večinoma študenti in poročeni moški, stari manj kot 35 let.

Tammi Baltin je svet spletnega manekenstva odkrila pred tremi leti, ko je bila stara 57 let. Pravi, da je postala spolna delavka, četudi se nikoli ni imela za privlačno. 

Leta 2017 se ji je življenje obrnilo na glavo, saj se je končala njena 20-letna zveza. Ko se je prijavila na aplikacije za zmenkarije, je bila zelo razočarana, saj je naletela le na moške, ki so bili do nje nesramni in jim je po glavi hodil le seks. Eden od njenih spletnih simpatij pa ji je predlagal, naj se preskusi kot spletni model, saj naj bi bil njen videz zelo zaželen. In Tammi je vzela usodo v svoje roke in si kupila kamero. Dobra investicija, saj 60-letnica lahko sedaj za uro svojega časa računa tudi 177 evrov. Največ, kar je na mesec s tem delom zaslužila, je bilo malo več kot 2600 evrov.

Tammi pravi, da je večina komentarjev, ki jih dobiva, pozitivnih in da je povprečna starost njenih strank med 18 in 35 let. Babica se požvižga na to, kaj si o njenem delu mislijo prijatelji in družinski člani, saj se še nikoli prej ni počutila tako dobro.

Že poznate vragolije na novem kanalu Joonglaa?

Komentarjev 2
  • Franjo Erman 10:42 14.marec 2020.

    jelinčič je omenil cca en miljon eurov letno, odvisno od teže poslov

  • Avatar Leon
    Leon 12:32 09.februar 2020.

    Koliko zaslužijo politični prostituti in prostitutke v Sloveniji ?