Magazin > Bizarno
59374 ogledov

Dve leti je zalivala rožo, nato pa je prišla na dan grenka resnica

sočnica Facebook
Tej ženski se smeji pol sveta.

Caelie Wilkes je na družbenem omrežju delila zabavno zgodbo, ki je hitro zaokrožila po spletu. Glavno vlogo igra ločnica sočnica (sukulenta), ki je podobna kaktusom, saj prav tako v listih in steblu shranjujejo veliko količino vode.

Lahko bi rekli, da je bila ta lončnica njena najljubša rastlina … "Imam jo že približno dve leti. Tako ponosna sem bila nanjo. Bila je polna, lepe barve, na splošno popolna rastlina. Stala je pri kuhinjskem oknu. Zanjo sem sestavila načrt za zalivanje,“ pravi Caelie, ki je bila do sočnice tako zaščitniška, da drugim ni dovolila, da bi jo zalivali.

Nato pa je prišel dan, ko je o svoji lončnici spoznala grenko resnico. "Danes sem se odločila, da jo presadim. Našla sem lepo vazo. Ko sem jo potegnila iz plastičnega lončka, v katerem sem jo kupila, sem ugotovila, da je UMETNA. Toliko ljubezni sem vložila vanjo. Čistila sem njene liste. Trudila sem se, da bi bila lepa, a se je izkazalo, da je iz plastike.  Kako je mogoče, da tega nisem videla. Potegnila sem jo iz posodice, v kateri je bil stiropor, polepljen s peskom. Počutim se, kot da sta bili zadnji dve leti velika laž.“

Njena objava je hitro zaokrožila po spletu. Nekdo je v komentar zapisal, da je pogumna, da je to anekdoto delila s svetom. 


 

Komentarjev 9
  • kapibara1 14:02 14.marec 2020.

    Kdor se zna na svoj račun smejat, je bogat in ni slab človek... :-) :-)

  • asmas1965 20:34 09.marec 2020.

    ona je potrebovala dve leti...pohvalno...kučanove ovce pa po 30 letih še vedno niso ugotovile, da jih palček nateguje kot plastično rožo ops.. kaktus

  • dusan72 02:14 08.marec 2020.

    Ona je potrebovala 2 leti, vi pa samo 2 dni, da ste prevedli nek totalno nepomemben in butasto rumen članek iz enega hrvaškega portala. BRAVO.